عضو هیات علمی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه افراد متخصص در مدیریت ورزشی باید در انتخابات فدراسیونها شرکت کنند، گفت: افرادی که هیچ تخصصی در یک رشته ورزشی ندارد، نباید به هیچ وجه وارد یک فدراسیون شوند.
دکتر امیراحمد مظفری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره نامه سازمان بازرسی کل کشور به وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک مبنی بر ممنوعیت حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شورای شهر و همچنین بازنشستهها در انتخابات فدراسیونها و کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: به نظر من شخصی مانند خادم که در گذشته نماینده مجلس شورای اسلامی بود، اگر قصد میکرد وارد هیات رییسه فدراسیون کشتی شود، باید از آن استقبال هم میکردیم اما اگر نمایندهای که هیچ تخصصی در یک رشته ورزشی ندارد، نباید به هیچ وجه وارد یک فدراسیون شود و به نظر من در مجلس فعلی من هیچ شخصی را نمیبینم که متخصص ورزشی باشد. از طرفی دیگر مگر قحطی آدم است که یک نماینده مجلس که هیچ تخصصی در ورزش ندارد، بخواهد به هر نحوی وارد یک فدراسیون شود و یا اینکه عضو هیات رییسه یک باشگاه ورزشی شود.
عضو سابق دانشکده تربیت بدنی دانشگاه خوارزمی ادامه داد: بحث دو شغله بودن افراد را مدتی است که سازمان بازرسی کل کشور پیگیری میکند اما به اعتقاد من این نوع نگاه، نباید بر جامعه ورزش سایه افکند چرا که بسیاری از مشاغل هستند که فرد مجبور است تمام وقت خود را برای آن بگذارد و شغل دوم به آن لطمه خواهد زد اما در محیط ورزش و فدراسیونها، در تمام دنیا و ایران، این یک کار داوطلبانه است که خدشهای را به شغل افراد وارد نمیکند. ریاست فدراسیون یک شغل تشریفاتی است که بر اساس تجربه و تخصص به افراد ورزشی، سپرده میشود.
عضو هیات علمی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در دنیا اکثر روسای فدراسیونها از پیشکسوتان ورزشی و قهرمانان ملی آنها هستند و فدراسیون نهادی است که به نیروی انسانی متخصص، نیاز دارد. به نظر من افرادی که در یک سازمان کار میکنند و شماره سازمانی دارند، شاغل محسوب میشوند و این که صرفا در جایی مثل شورای شهر که کار مشورت دادن را دارند، مشغول باشند، شاغل محسوب نمیشوند که این مسئلهای است که باید سازمان بازرسی به آن توجه کند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این افراد علیرغم اینکه حقوق ماهیانه دریافت میکنند باز هم از دیدگاه شما شاغل محسوب نمیشوند و اینکه مسئولیت آنها در شورای شهر و مجلس شورای اسلامی بسیار سنگین است و قطعا شغل دوم مانع رسیدگی آنها به وظایف خودشان خواهد شد، گفت: آنها اگر پولی هم میگیرند به خاطر مشورت دادن و ساعت کاری آنهاست و استخدام آنجا نیستند، به همین خاطر به نظر من شغل آنها محسوب نمیشود!
مظفری در پاسخ به این سوال که چرا وزارت ورزش علیرغم اینکه اعلام کرده بود انتخابات تمام فدراسیونها سر موعد مقرر برگزار خواهد شد، اقدام به لغو انتخابات برخی از فدراسیونها کرد، گفت: سازمان بازرسی کل کشور طی نامهای ممنوعیت جدید را برای برخی افراد برای حضور در انتخابات اعلام کرده بود اما این اگر قانون است باید قبل از آمدن وزیر جدید و در دورههای قبل هم به اجرا درمیآمد که با بیتوجهی همراه بوده است. در ساختار فدراسیونها و وزارت ورزش افراد زیادی دو شغله هستند و سجادی به اعتقاد من چارهای جز این نداشت، چرا که آنها برنامهریزی کرده بودند که انتخابات را سر موعد برگزار کنند که به یکباره قانونی از طرف بازرسی وضع میشود و آنها به جز تعویق انتخابات کار دیگری نمیتوانستند انجام دهند.
انتهای پیام
نظرات