• شنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۲ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 92093020235
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

تحقیقات حاکیست:

کاهش اثرات منفی دیابت با غذاهای حاوی «روی»

کاهش اثرات منفی دیابت با غذاهای حاوی «روی»

تحقیقات نشان می‌دهد: غذاهای حاوی «روی» می‌توانند با دیابت مبارزه کنند.

تحقیقات نشان می‌دهد: غذاهای حاوی «روی» می‌توانند با دیابت مبارزه کنند.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، تحقیقات محققان هندی حاکی از آن است که «روی» یک ماده معدنی ضروری برای حفظ یک سیستم ایمنی سالم، ساخت پروتئین و تحریک آنزیم‌ها است. همچنین «روی» به کاهش اثرات منفی دیابت کمک می‌کند.

تحقیقات نشان داده است مصرف «روی» در رژیم غذایی به بهبود کنترل قند خون نیز کمک می‌کند.

بر اساس یافته‌های این تحقیق، افراد می‌توانند با داشتن رژیم غذایی غذاهای دریایی، جوانه گندم و اسفناج، «روی» را در مواد غذایی مصرفی روزانه خود داشته باشند. آجیل نیز حاوی بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی طبیعی از جمله «روی» است.

محققان دریافته‌اند عصاره کدو تنبل نیز می‌تواند تولید انسولین را افزایش دهد و سلول‌های لوزالمعده آسیب دیده را نیز بازسازی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha