• سه‌شنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۲ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 92091208102

فعالیت 6000 مراقب بهداشت در 105 هزار مدرسه کشور

توصیه‌های آموزش و پرورش برای پیشگیری از آنفلوآنزا و سرماخوردگی دانش‌آموزان

توصیه‌های آموزش و پرورش برای پیشگیری از آنفلوآنزا و سرماخوردگی دانش‌آموزان

معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آنفلوآنزا از بیماری‌های شایع و واگیردار فصل سرماست، گفت: با رعایت چندین نکات می‌توان به راحتی از این بیماری جلوگیری کرد.

معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آنفلوآنزا از بیماری‌های شایع و واگیردار فصل سرماست، گفت: با رعایت چندین نکات می‌توان به راحتی از این بیماری جلوگیری کرد.

محمد چینیان در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: همزمان با بازگشایی مدارس و شروع فصل سرد سال، به طور معمول شیوع بیماری‌های واگیردار و تنفسی به ویژه آنفلوآنزا آغاز می‌شود.

وی افزود: بیماری آنفلوآنزا و سرماخوردگی معمولا با خستگی، احساس سرما، عطسه، سردرد، سرفه، گلودرد، تب و آبریزش بینی ادامه می‌ِیابد.

معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به عوامل مهم شیوع بیماری‌های تنفسی، گفت: از مهم‌ترین عوامل شیوع بیماری‌های تنفسی، آنفلوآنزا است که به علت تجمع افراد در یک مکان از جمله در کلاس درس ایجاد می‌شود.

وی درباره اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از ایجاد خلل در برنامه عادی دانش‌آموزان و کاهش شیوع بیماری آنفلوآنزا و سرماخوردگی در مدارس، گفت: استفاده از وسایل شخصی از جمله لیوان و دستمال، استفاده از دستمال در هنگام عطسه و سرفه، تهویه مناسب کلاس و باز بودن پنجره، شستن دست‌ها با صابون مایع و رعایت بهداشت فردی از مهم‌ترین عواملی است که می‌تواند از شیوع آنفلوآنزا و سرماخوردگی جلوگیری کند.

چینیان تصریح کرد: دانش‌آموزانی که به این عارضه دچار می‌شوند، باید از نوشیدنی‌های گرم استفاده کنند. همچنین خوردن میوه‌جات تازه حاوی ویتامین C از جمله پرتقال، لیموشیرین و غذاهایی همانند سوپ و آش می‌تواند در بهبود سریع بیماری آنفلوآنزا و سرماخوردگی موثر باشد.

معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: دانش‌آموزانی که دچار آنفلوآنزا می‌شوند، تا زمان بهبودی کامل در مدرسه حضور نداشته باشند تا سایر دانش‌آموزان نیز به این بیماری مبتلا نشوند.

به گفته وی، مراقبین سلامت و بهداشت در مدارس توصیه‌های لازم و بهداشتی را در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌دهند و در حال حاضر 6000 مراقب بهداشت در 105 هزار مدرسه با هدف آشنایی دانش‌آموزان با موضوعات بهداشتی و سلامت فعالیت دارند.

به گزارش ایسنا، اوایل سال جاری معاون سلامت و تربیت بدنی وزیر آموزش و پرورش دولت دهم با ابراز نگرانی از کمبود مربی بهداشت در مدارس به ایسنا گفته بود: کمبود مربی بهداشت به شدت در مدارس احساس می‌شود و بعید می‌دانم برای سال تحصیلی جدید بتوانیم نیرویی برای این بخش جذب کنیم در حالی که ورود هر نیروی جدید به عنوان مربی بهداشت مساوی با ارتقا سطح سلامت دانش آموزان است.

گفتنی است براساس اعلام مسوولان آموزش و پرورش چنانچه 5000 مربی بهداشت در آموزش و پرورش جذب شود، می‌توان گفت بخشی از نیازهای بهداشتی و سلامت مدارس حل خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha