کارشناس جهاد کشاورزی شهرستان ساوه با بیان اینکه در سال گذشته 150 تن انار به کشورهای هدف صادر شده است، گفت: پیش بینی میکنیم در سال جاری نیز حدود هزار تن انار از پست قرنطینهای ساوه صادر شود.
خسرو قهرمانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- با بیان اینکه انار ساوه از گمرکات مرزی نیز گواهی صادرات دریافت میکند، افزود: با بررسی و آزمایش انار کسانی که تمایل به صادرات داشته باشند، گواهی سلامت و ارگانیک بودن میوه اعطا میشود.
وی گفت: در سال جاری تا کنون 200 تن انار صادر کردهایم و پیش بینی میکنیم از این سایت در ساوه دو هزار تن انار صادر کنیم.
وی افزود : پس از جمع آوری انار از باغات شهرستان، این محصول در سردخانه نگهداری شده و انارهای 250 گرم به بالا برای صادرات بسته بندی میشوند.
قهرمانی ادامه داد: شهرستان ساوه با دارا بودن 9500 هکتار باغ انار بارده، بیش از 140 تن انار تولید میکند.
معاون فنی جهاد کشاورزی ساوه نیز از صدور 10 درصد انار ساوه به کشورهای دیگر از پست قرنطینهای ساوه و گمرکات مرزی خبر داد و افزود : دلیل استقبال از انار ایران استفاده نکردن از کود شیمیایی و ارگانیک بودن آن است.
رضا خلیلی با بیان اینکه انار ساوه به قیمت هر کیلو یک یورو در کشورهای هدف به فروش میرسد، اضافه کرد: صادرات انار ساوه به کشورهای دیگر، 14 میلیون یورو برای کشور ارزآوری دارد.
وی مقصد صادرات انار ساوه را آلمان، اتریش، سوئیس، ارمنستان، اوکراین، کره جنوبی، لبنان، امارات، کویت و ژاپن عنوان کرد.
نبود ماشینهای ترانزیت برای صادرات یا گران بودن آنها، نبود ظرفیت ذخیره سازی و نگهداری انار در قالب سردخانه از مشکلات صادرکنندگان انار است.
انتهای پیام
نظرات