• یکشنبه / ۱۰ آذر ۱۳۹۲ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 92091006597
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی تهران

تحقیقات نشان داد: افزایش خطر ابتلا به سرطان آندومتر با مصرف نوشیدنی‌های شیرین

تحقیقات نشان داد: افزایش خطر ابتلا به سرطان آندومتر با مصرف نوشیدنی‌های شیرین

یافته‌های محققان دانشگاه مینه سوتا نشان داد: زنانی که به طور منظم نوشیدنی‌های شیرین مصرف می‌کنند، نسبت به زنان دیگر هم سن و سال خود بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر وابسته به استروژن هستند.

یافته‌های محققان دانشگاه مینه سوتا نشان داد: زنانی که به طور منظم نوشیدنی‌های شیرین مصرف می‌کنند، نسبت به زنان دیگر هم سن و سال خود بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر وابسته به استروژن هستند.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، موسسه ملی سرطان در ایالات متحده گزارش می‌دهد که در حدود 49 هزار و 560 مورد جدید سرطان آندومتر و هشت هزار و 190 مورد مرگ ومیر ناشی از سرطان آندومتر در سال وجود دارد.

محققان با اشاره به یافته‌های پژوهشی در این زمینه می‌گویند: نوشیدنی‌های شیرین‌تر 78 درصد بیشتر از افرادی که این نوشیدنی را مصرف نمی‌کنند، زنان را در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر قرار می‌دهند.

این تیم همچنین ارزیابی کرده بود که آیا مصرف نوشیدنی‌های بدون قند و شیرینی و یا مصرف نشاسته ممکن است با خطر ابتلا به سرطان آندومتر در ارتباط باشد.

این محققان به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف نوشیدنی بدون قند نیز با افزایش خطر ابتلا به سرطان آندومتر درجه یک همراه است.

یافته‌های این تحقیق در مجله اپیدمیولوژی سرطان منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha