مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جلفا گفت: برداشت دانهی کنجد از 30 هکتار اراضی زیرکشت این محصول در روستاهای دوزال، کردشت، میانهکرد احمد و نوجهمهر بخش سیهرود این شهرستان آغاز شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی آذربایجانشرقی، «رضا عباسی» در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه کنجد محصولی است که بر هردارویی ترجیح دارد و حاوی بیشتر مواد مورد نیاز ساختمان بدن را دارد، گفت: این محصول غذایی پرارزش برای انسان و دارای خواص گوشت اما فاقد مضرات آن است.
وی افزود: پیشبینی میشود بیش از 39 تن کنجد از مزارع این شهرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جلفا با بیان اینکه محصول کنجد در این شهرستان در نیمهی نخست تیرماه کشت و زمان برداشت آن از ابتدای آبانماه است، گفت: ارتفاع بوتهی گیاه کنجد یک تا دو متر است و با زردی رنگ آن زمان برداشت محصول فرا میرسد.
عباسی افزود: روش برداشت کنجد در این شهرستان دستی و یک هفته پس از برداشت، عملیات بوجاری و تمیز کردن آغاز میشود تا پس از عملیات جداسازی دانه از بوته و غربالگیری، در نهایت محصول پس از بستهبندی برای فروش آماده میشود اما عمده مشکل کنجدکاران وجود نداشتن ماشینآلات کاشت و برداشت دانههای روغنی بوده و در صورت تامین این ماشینآلات، تولید کمی و کیفی محصول در سطح منطقه میتواند، رشد قابل توجهی داشته باشد.
براساس این گزارش، کنجد قوت، جوانی، تعادل زندگانی و صحت را به انسان بخشده و طعم گوارای آن مطبوع و بهخوبی برای انسان در هر سنی قابل هضم است. برای زن، مرد، بزرگ و کوچک برای تداوم زندگی و طول عمر مفید و اثر آن در تعویض سلولهای بدن بسیار سریع است. در زندگانی جدید که فکر بشر بیش از دیگر اعضای بدن او بهکار میرود، استفاده از کنجد بیش از پیش اهمیت مییابد.
کد خبرنگار:1139/1132
انتهای پیام


نظرات