• شنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۲ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 92081811105
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا با خوردن ترشی!

پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا با خوردن ترشی!

بر اساس تحقیقات جدید باکتری‌ موجود در ترشی از ابتلا به آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند.

بر اساس تحقیقات جدید باکتری‌ موجود در ترشی از ابتلا به آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، محققان ژاپنی تقویت قدرت ایمنی بدن را با باکتری لاکتوباسیلوس برویس موجود در ترشی مورد ارزیابی قرار دادند.

سرپرست این تحقیق، نائوکو واکی از کاگومه ژاپن اظهار کرد: نتایج این تحقیق نشان داد تغذیه موش‌های در معرض آنفلوآنزا با ترشی موجب تاثیر حفاظتی به دلیل این باکتری در برابر ویروس آنفلوآنزا شد.

محققان در تلاش برای کشف خاصیت از بین بردن ویروس‌ها توسط این باکتری هستند. این میکروب‌های گیاهی در برابر اسید معده به دلیل لایه حفاظتی قندی بسیار مقاومند.

گروه تحقیقاتی وی اعلام کرد: این باکتری‌ها موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی و فعالیت بیشتر برای از بین بردن سلول‌های آلوده به ویروس می‌شوند.

نتایج این تحقیق در نشریه میکروبیولوژی کاربردی منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha