همزمان با سالگرد حماسه ذوالفقاری، با برپایی مراسمی در سینما نفت آبادان از کتاب «من زندهام» خاطرات چهار سال دوران اسارت معصومه آباد رونمایی شد.
به گزارش بخش ادبیات و نشر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این مراسم از 9 نفر از خانوادههای شهدای حماسه ذوالفقاری و همچنین جعفر افشارپور (رزمنده و نوحهخوان نوجوان جنگ)، مهران ملایی (رزمنده و عکاسخانهدار نوجوان شهر در زمان جنگ)، مهدی جعفری (کارگردان فیلم مستند 23 نفر)، آزاده میرشکاک (ویراستار کتاب من زندهام) و همچنین ملا صالح قاری (قهرمان آزاده فیلم 23 نفر) که بهتازگی نام و فداکاریهای او در کتاب هفتم مدرسههای کشور آورده شده و نیز طاهر شیخ الحکما (مجسمهساز شهید دریاقلی سورانی) تجلیل شد.
همچنین از تندیس برنزی جدید دریاقلی رونمایی شد که هرسال به یکی از منتخبان خدمت به شهر آبادان هدیه خواهد شد و امسال از طرف مردم آبادان و به انتخاب هیأت امنا به منوچهر کهتری، امیر سرافراز ارتش در حماسه ذوالفقاری، اهدا شد. کهتری به علت کسالت قلبی در جلسه حضور نداشت و مجسمه را حمید فرخنژاد، بازیگر سینما، دریافت کرد تا به نمایندگی از مردم آبادان درمشهد به او تقدیم کند.
از دیگر بخشهای این برنامه، خوانده شدن کتاب توسط 2100 نفر از معلمان خانم آبادان و تعدادی از مددجویان ندامتگاه زنان شهرری قبل از رونمایی بود که تعدادی از این مخاطبان در حین مراسم بهصورت حضوری و یا پیامی از تأثیر کتاب بر خود گفتند.
مسلم رحیمی (مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان) از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به عنوان میزبان اصلی، چمران (ریاست سابق شورای شهر تهران ) و مقتدایی ( استاندار خوزستان) از سخنرانان این مراسم بودند.
در آخرین مرحله این جشن و قبل از رونمایی نهایی کتاب، معصومه آباد ضمن بیان خاطراتی از دوران اسارت خود از مهندس چمران و دیگر اعضای شورای شهر تهران خواست تا خواهرخواندگی شهرهای ابادان و تهران بهصورت رسمی اعلام شود تا بتوان در توسعه فرهنگی و اقتصادی مردم مقاوم این شهر مرزی مساعدت بیشتری انجام داد.
در این مراسم میهمانانی همچون مجتبی رحماندوست، احمد توکلی، رحمتالله حافظی ( نمایندگان مجلس شورای اسلامی شهر تهران)، خسرو سینایی، احمدرضا درویش، حسین پاکدل، حسین ترابی، دانش اقباشاوی (هنرمندان سینمای کشور)، محسن مؤمنی (ریاست حوزه هنری)، سردار جباری (ریاست بنیاد فرهنگی روایت)، محمدرضا شرفالدین ( ریاست انجمن سینمایی انقلاب و دفاع مقدس)، شهریار خاطری (ریاست موزه صلح تهران)، محمدرضا حسنایی (معاونت پژوهشی دانشگاه هنر تهران)، سیده زهرا حسینی و سیده اعظم حسینی (راوی و نویسنده کتاب دا) و امام جمعه و فرماندار و شهردار آبادان و دیگر مسؤولان شهری و استانی حضور داشتند.
از ویژگیهای این مراسم، پخش زنده آن از تلویزیون بیان و عنوان شده، برای اولینبار مراسم رونمایی از یک کتاب از شبکه تلویزیون محلی آبادان و شبکه سراسری (شما) تحت پوشش مستقیم سهساعته قرار گرفت.
این کتاب توسط انتشارات بروج منتشر شده است.
انتهای پیام
نظرات