• چهارشنبه / ۸ آبان ۱۳۹۲ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 92080804915
  • خبرنگار : 71486

مظلومی: با خداحافظی مجیدی اشکم سرازیر شد

پیشکسوت استقلال می‌گوید از خداحافظی مجیدی شوکه شده است.

پیشکسوت استقلال می‌گوید از خداحافظی مجیدی شوکه شده است.

غلامحسین مظلومی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره خداحافظی مجیدی از فوتبال گفت: دیروز وقتی مجیدی از فوتبال خداحافظی کرد شوکه شده بودم. اشک از چشمانم همین‌طور می‌ریخت و وقتی دیدم بزرگمردی مثل او پیراهن استقلال را می‌بوسد و در چهارگوشه میدان می‌گذارد، بغضم ترکید و افسوس خوردم. به هرحال هر بازیکنی یک روز از فوتبال می‌رود اما خداحافظی مجیدی بسیار تلخ بود. ای کاش یک گل می‌زد تا کمی از تلخی خداحافظی‌اش کم کند. مردم او را دوست دارند. دوست داشتم حداقل تا آخر فصل در این تیم می‌ماند و بعد از استقلال می‌رفت.

او در ادامه تصریح کرد: باشگاه استقلال هم باید یک بازی مناسب برای خداحافظی او در نظر می‌گرفت. مثل تمام تیم‌های غرب آسیایی که وقتی بازیکن‌شان از فوتبال خداحافظی می‌کند یک تیم بزرگ جهان را برای او به کشورشان می‌آورند. مجیدی نباید این گونه مظلومانه می‌رفت. او در دل همه جا دارد. او بازیکن باشخصیت و دوست داشتنی‌ای بود و زمانی که در استقلال سرپرست بودم، افتخار می‌کردم که او بازیکن تیم من است. او تا همیشه یک اسطوره در استقلال باقی می‌ماند.

پیشکسوت استقلال در پاسخ به این سوال که آیا آبی‌ها از نبود مجیدی متضرر می‌شوند یا خیر، اظهار کرد: استقلال دیروز چند بازیکن کلیدی‌اش را در اختیار نداشت و البته نبود مجیدی استقلال را دچار خلاهایی می‌کند که به این راحتی پر نمی‌ود. مجیدی هربار که به میدان می‌آمد بوی گل می‌داد و همیشه دل هواداران را شاد می‌کرد. امیدوار او در جمع مربیان حاضر شود و روزی سرمربی استقلال شود. با نبود او استقلال دچار مشکل می‌شود اما امیدوارم با درایت قلعه‌نویی خلا او پر شود و استقلال به روند صعودیش ادامه دهد.

مظلومی در پایان و در پاسخ به سوالی درباره روند سلامتیش افزود: الحمدلله شرایطم خیلی بهتر شده و پزشکان همه تلاششان را می‌کنند تا بهبودیم را به دست آورم. از همه عزیزانی که مرا دعا می‌کنند، هم متشکرم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha