• سه‌شنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۲ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 92073018792
  • خبرنگار : 71498

رییس نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه فرهنگیان:

دانشگاه فرهنگیان به دنبال تربیت گلخانه‌ای نیست/ تربیت معلم نیازمند فضای دینی بانشاط است

دانشگاه فرهنگیان به دنبال تربیت گلخانه‌ای نیست/ تربیت معلم نیازمند فضای دینی بانشاط است

رییس نهاد نمایندگی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه باید به تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان نگاه ویژه‌ای شود، گفت: ضرورت نگاه جامع به تربیت معلم یکی از نگاه‌های جدی است که همه باید به آن تکیه کنیم.

رییس نهاد نمایندگی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه باید به تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان نگاه ویژه‌ای شود، گفت: ضرورت نگاه جامع به تربیت معلم یکی از نگاه‌های جدی است که همه باید به آن تکیه کنیم.

به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر دادگر در مراسم اجلاس سراسری سرپرستان پردیس‌ها، مراکز آموزشی، آموزش عالی و مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان، تصریح کرد: برای تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان به فضای دینی بانشاط و رشد بینش سیاسی نیاز است، چرا که باید با برنامه بتوانیم دانشجویان را توانمند کنیم.

وی با بیان اینکه توانمندشدن دانشجوی معلم یکی از اصلی‌ترین مسئله‌ای است که باید در دانشگاه فرهنگیان به آن نگاه ویژه شود، گفت: در دانشگاه علاوه بر اینکه باید شخصیت علمی معلم ساخته شود و آموزش مهارت‌ها را فرا بگیرد، باید به توانمند شدن آن در زمینه‌های رفتاری و ابعاد دیگر نیز توجه شود.

دادگر با بیان اینکه توانمندی علمی دانشجوی معلم به طور صرف کافی نیست، گفت: ایجاد فضای دینی و معرفتی درون دانشجوی معلم یکی از ضرورت‌هایی است که دانشگاه باید به آن توجه داشته باشد.

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر تاکید تحرک سیاسی دانشجویان، گفت: برای تمام افرادی که دانشجو هستند، رشد بینش سیاسی یکی از مسایل مهمی است که دانشجو جدا از مسائل علمی به آن نیاز دارد.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: میدان دادن به دانشجو یکی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری است، چرا که طبیعت دانشجو آرمانگرایی است.

باید آموزش نقد کردن و انتقاد پذیری را به دانشجو آموزش داد

وی با اشاره به ذهن پرسشگری دانشجو، گفت: نباید از این خصلت و ویژگی دانشجو غفلت شد و در دانشگاه نباید جلوی انتقاد را گرفت، بلکه باید آموزش نقد کردن و انتقاد پذیری را نیز به دانشجو آموزش داد.

وی با اشاره به نگاه جامع به تربیت معلم، اظهار کرد: دانشجو باید به ویژه در دانشگاه فرهنگیان جهانی فکر کردن را آموزش ببیند، چرا که انجام تمام امور نیاز به پول و استعداد ندارد و با وجود مدیریتی شایسته و تشخیص درست می‌توان جایگاه آموزش را ارتقا داد.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه در دانشگاه فرهنگیان به دنبال تربیت گلخانه‌ای نیستیم، گفت: اگر دانشجو در معرض مسائل اجتماعی قرار نگیرد نمی‌تواند آنها را بازبینی کند و الگوی خوبی برای دانش آموزان آینده نخواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه ضرورت نگاه مدبرانه به مسئله فرهنگ مطالعه جدی مقام معظم رهبری است، گفت: باید علم آموزی به عنوان یک فرهنگ در کشور مطرح شود و تدریس به عنوان ادای تکلیف صورت نگیرد.

دادگر افزود: باید در دانشگاه فرهنگیان علاقه‌ای برای دانشجویان ایجاد شود تا تدریس آنها دلسوزانه صورت بگیرد، چرا که اگر این مسائل جدی گرفته نشود، نمی‌توانیم توفیقاتی را به دست آوریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha