رییس اتحادیه باغداران از افزایش حدود 20 درصدی تولید فندق در سال جاری خبر داد و گفت: امسال حدود 40 هزار تن فندق از باغات کشور برداشت میشود.
مجتبی شادلو در گفتوگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: برداشت تازه خوری فندق در برخی مناطق مانند گیلان از اوایل شهریور ماه آغاز شده اما عمده برداشت این محصول در باغهای کشور تا پایان مهر ماه ادامه دارد.
وی افزود: فندق در اکثر اقلیمها و مناطق کشور قابل تولید است که به صورت دیمی و آبی صورت میگیرد.
رییس اتحادیه باغداران ادامه داد: سطح زیر کشت فندق در کشور حدود 18 هزار هکتار است که استانهای گیلان، قزوین، مازندران، اردبیل، زنجان و قم بزرگترین تولیدکنندگان فندق هستند.
شادلو گفت: فندق یکی از محصولات باغی است که نیاز چندانی به مدیریت و کنترل از سوی باغداران ندارد چرا که بسیار کم آفت بوده و بسته به شرایط اقلیمی رشد میکند.
سالانه یک میلیون و 100 هزار تن فندق در جهان تولید میشود که ایران در سال گذشته با تولید 31 هزار تن پس از کشورهای ترکیه، ایتالیا،آمریکا، اسپانیا و آذربایجان در جایگاه ششم تولید این محصول قرار داشت.
انتهای پیام


نظرات