• یکشنبه / ۷ مهر ۱۳۹۲ / ۰۸:۴۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92070704039

مراکز کارآفرینی کشور رتبه‌بندی شدند

طی ارزیابی‌های انجام شده در دفاتر کارآفرینی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، 9 مرکز دارای قوی‌ترین عملکرد در بین دیگر مراکز کارآفرینی به‌شمار می‌روند.

طی ارزیابی‌های انجام شده در دفاتر کارآفرینی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، 9 مرکز دارای قوی‌ترین عملکرد در بین دیگر مراکز کارآفرینی به‌شمار می‌روند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر زرندی، معاون تجاری‌سازی، ارتباط با صنعت و کارآفرینی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در توضیح این مطلب گفت: در سال 91 با ارزیابی‌های انجام شده در میان دفاتر کارآفرینی دانشگاه‌ها و موسسات و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی وزارت علوم، 9 مرکز به عنوان مراکز برتر کارآفرینی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب شدند.

وی افزود: مرکز کارآفرینی کاشان، مازندران، علوم اقتصادی، صنعتی شریف، تبریز، شیراز، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، صنعتی کرمانشاه و دانشگاه شاهد از مراکز برتر کارآفرینی وزارت علوم به‌شمار می‌روند.

زرندی با اشاره به جمع‌بندی عملکرد مراکز کارآفرینی کشور در سال گذشته گفت: با توجه به ارزیابی عملکرد 122 مرکز کارآفرینی دانشگاه‌های کشور در سال 91 و مقایسه آنها با یکدیگر، رتبه‌بندی‌هایی در این مراکز انجام شده‌ است.

وی تصریح کرد: طی سال گذشته در این مراکز 213 همایش و سمینار کارآفرینی، 513 کلاس آموزشی کارآفرینی، 53 خبرنامه، 303 کارگاه آموزشی و 27 جشنواره کارآفرینی در 27 استان با هماهنگی دبیرخانه مرکزی کارآفرینی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران انجام شده‌ است.

معاون تجاری‌سازی، ارتباط با صنعت و کارآفرینی اظهار کرد: براساس بخشنامه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ارزیابی مراکز کارآفرینی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور برعهده سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران است و بر همین اساس این دفتر اقدام به تقیسم‌بندی مناطق شش‌گانه در کشور کرده‌ است.

زرندی با اشاره به افزایش مراکز کارآفرینی در کشور گفت: از سال 85 که شروع به‌کار دفتر کارآفرینی در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران است، تعداد این مراکز از 15 به 122 مرکز افزایش یافته‌ است.

وی شاخص‌های ارزیابی مراکز برتر را برشمرد و افزود: فعالیت‌های ترویجی با تشکیل جلسات کارآفرینی استان‌ها، برگزاری جشنواره‌ کارآفرینی در استان‌ها، ارتباط با صندوق‌های کارآفرینی، انتشار مجلات، کتب و نشریات مرتبط، برگزاری سمینارها و همایش‌ها و دیگر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی از جمله شاخص‌های ارزیابی مراکز برتر به‌شمار می‌رود.

همچنین دهمین ماهنامه کارآفرینی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با عنوان ماهنامه «شوق کارآفرینی» ویژه مهرماه 92 منتشر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha