• سه‌شنبه / ۲ مهر ۱۳۹۲ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 92070200984

روزی 36 نفر در جاده‌ها می‌میرند

بررسی‌ علل تصادفات جاده‌ای از زبان رییس‌ سازمان‌ راهداری

بررسی‌ علل تصادفات جاده‌ای از زبان رییس‌ سازمان‌ راهداری

با وجود کاهش 9.5 درصدی تلفات سوانح رانندگی در چهار ماه ابتدای امسال 6083 نفر در تصادفات رانندگی برون‌شهری و درون‌شهری جان باختند که رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، مهم‌ترین عامل تصادفات را سرعت غیرمجاز و انحراف به چپ وسیله نقلیه عنوان کرد.

با وجود کاهش 9.5 درصدی تلفات سوانح رانندگی در چهار ماه ابتدای امسال 6083 نفر در تصادفات رانندگی برون‌شهری و درون‌شهری جان باختند که رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، مهم‌ترین عامل تصادفات را سرعت غیرمجاز و انحراف به چپ وسیله نقلیه عنوان کرد.

شهریار افندی‌زاده - معاون وزیر راه و شهرسازی - در گفت‌وگو با خبرنگار راه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: رعایت نکردن فاصله دو وسیله نقلیه با یکدیگر و واژگونی خودرو که دلیل اصلی آن خواب‌آلودگی رانندگان است از دیگر عواملی است که در بروز سوانح جاده‌ای نقش بسزایی دارد.

وی نا آشنا بودن رانندگان به جاده‌ها و نا توانی در کنترل خودرو راا از دیگر عواملی دانست که آمار تصادفات را افزایش می‌دهد.

افندی‌زاده درباره‌ اقداماتی که در زمینه ایمنی جاده‌ها انجام می‌شود، گفت: تعریض جاده یکی از اقداماتی است که در راستای افزایش ایمنی‌ جاده‌ها و کاهش تصادفات صورت می‌گیرد. هم‌چنین علامت‌گذاری بیشتر در جاده‌ها از دیگر اقداماتی است که برای امنیت جاده‌ها انجام می‌شود.

بودجه 300 میلیارد تومانی برای حل مشکل نقاط پرحادثه

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد: استفاده از تجهیزات ایمنی و سیستم‌های هوشمند در جاده‌ها از مهم‌ترین اقدامات برای ایمن‌سازی جاده‌ها محسوب می‌شود که کارهای خوبی در این زمینه انجام شده است.

افندی‌زاده با بیان اینکه گاهی اوقات مجبوریم تقاطع غیر هم‌سطح در جاده‌ها ایجاد یا نقاط را از لحاظ ترافیک ساماندهی کنیم، افزود: نقاط پرحادثه نقاطی هستند که در آن تصادفات قابل توجه باشد و بودجه‌ای که برای نقاط پرحادثه پیش‌بینی شده حدود 300 میلیارد تومان و برای بهسازی، روکش و آسفالت نیز حدود 500 تا 550 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

تبدیل جاده‌ به آزاد‌راه و بزرگراه‌ برای کاهش تصادفات

وی اظهار کرد: در پیچ جاده‌ها رانندگان باید سرعت خود را کاهش دهند که در این نقاط سعی می‌کنیم شعاع قوس را افزایش دهیم تا از میزان سوانح کاسته شود و ایمنی جاده افزایش یابد.

افندی‌زاده با تاکید بر اینکه هرچه جاده‌ها به آزاد‌راه و بزرگراه‌ تبدیل شوند، احتمال تصادف نیز کاهش می‌یابد، گفت: رانندگان باید سرعت خودرو را در جاده‌ها کنترل و مدیریت کنند.

به گزارش ایسنا، طی چهار ماه ابتدای امسال 6083 نفر در تصادفات رانندگی برون شهری و درون شهری جان باخته‌اند و به طور متوسط روزانه 36 نفر در جاده‌ها کشته شده‌اند و حدود 70 درصد سوانح رانندگی در جاده‌های برون شهری و روستایی و 30 درصد مربوط به درون شهری بوده است.

کل تلفات ناشی از سوانح رانندگی در سال 80 معادل 19 هزار و 727 نفر بود که این رقم در سال گذشته به 19 هزار و 89 نفر کاهش یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha