• دوشنبه / ۱ مهر ۱۳۹۲ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 92070100366
  • خبرنگار : 71214

رییس سازمان چای به ایسنا خبر داد

صادرات چای سنواتی و خالی شدن انبارها پس از 15 سال

صادرات چای سنواتی و خالی شدن انبارها پس از 15 سال

رییس سازمان چای از صادرات چای سنواتی خبر داد و گفت: چای سنواتی برای مصرف صنعتی به کشورهای مختلف صادر می‌شود تا تکلیف این محصولات که از دهه 70 تاکنون انبار شده مشخص شود.

رییس سازمان چای از صادرات چای سنواتی خبر داد و گفت: چای سنواتی برای مصرف صنعتی به کشورهای مختلف صادر می‌شود تا تکلیف این محصولات که از دهه 70 تاکنون انبار شده مشخص شود.

علی محرر در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: چای سنواتی کیلویی 1000 تا 2000 تومان به کشورهایی مانند هند، سریلانکا، ترکیه، هلند و بعضا انگلستان صادر می‌شود تا پس از حدود 15 سال تکلیف این محصولات انبار شده مشخص شود.

وی گفت: گرچه در سال‌های گذشته بخشی از چای سنواتی به کمپوست تبدیل شد و مورد استفاده قرار گرفت اما تبدیل مابقی این محصول به کمپوست یا تعیین تکلیف آن به اعتبار نیاز داشت که تاکنون این اعتبار تامین نشده است.

سالانه حدود 30 هزار تن چای در کشور تولید می‌شود که تنها 7500 تن آن مصرف داخلی دارد و بقیه باید صادر شود اما در دهه 70 مقدار زیادی از چای ایرانی به دلیل نداشتن بازار مصرف داخلی و صادراتی در انبارها انباشته و از مصرف انسانی خارج شد.

طی دو - سه سال‌ اخیر تصمیم گرفته شد این محصول به کمپوست تبدیل شود اما بدین منظور اعتباری اختصاص نیافت.

همچنین در سال‌های گذشته درباره میزان چای سنواتی اختلاف نظر وجود داشت چرا که علی‌رغم گفته دست‌اندرکاران چای بیش از 180 هزار تن چای سنواتی از 15 سال پیش در انبارهای شمال و تهران موجود است اما به گفته رییس سازمان چای کشور میزان چای سنواتی 6000 تن است!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۰۶

باسلام. ايکاش همراه صادرات اين محموله چند هزار تني تعدادي کارشناس فرآوري چاي هم اعزام مي‌شدند و مي‌آموختند چگونه اين چاي‌هاي از رده خارج شده را پس از فعل و انفعالات مربوط بعنوان محصول درجه يک روانه بازارهاي خاورميانه از جمله ايران مي‌نمايند و ما هنوز که هنوز است در فرآوري چاي مرغوب خودمان مانده‌ايم معطل!!!!!؟؟؟؟؟؟؟

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۴:۵۵

1000 تومان خوبه بخدا. زودتر ميدادين خودمون