• شنبه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 92063018557
  • خبرنگار : 71282

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد:

صدور گواهینامه‌های مهارت در سه استان/انتقال آموزشهای مهارتی به کشورهای هدف

صدور گواهینامه‌های مهارت در سه استان/انتقال آموزشهای مهارتی به کشورهای هدف

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از آغاز صدور آزمایشی گواهینامه‌های الکترونیکی مهارت در استانهای تهران، البزر و کردستان خبر داد.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از آغاز صدور آزمایشی گواهینامه‌های الکترونیکی مهارت در استانهای تهران، البزر و کردستان خبر داد.

کوروش پرند‌ در گفت‌وگو با خبرنگار تعاون و اشتغال ایسنا، اظهار کرد: این اقدام در راستای امنیت سلامت گواهینامه‌های صادره فنی و حرفه‌ای است و وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و کار در این طرح ذی‌نفع هستند.

به گفته وی افراد با داشتن کدشناسایی و کدملی می توانند از طریق پرتال سازمان فنی و حرفه‌ای کشور به اطلاعات خود در این خصوص دست پیدا کنند.

پرند در ادامه از راه‌اندازی 20 میز رصد آموزشهای مهارتی در حوزه کشورهای آسیایی، آفریقایی و اروپایی خبر داد و گفت: تاکنون تفاهم نامه‌های همکاری مشترکی را با حضور در برخی کشورهای هدف به امضا رسانده‌ایم که در حال اجرایی کردن آنها هستیم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با چشم‌انداز حضور موثر در عرصه بین‌المللی، نوع جدیدی از تعاملات بین‌المللی را با استفاده از آموزشهای فنی و حرفه‌ای تحت عنوان دیپلماسی مهارت، طراحی کرده است.

وی افزود: آموزشهای مهارتی ظرفیت بسیار خوبی برای برقراری تعاملات بین‌المللی بین کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی است و در دنیای رقابتی امروز با استفاده از آموزشهای مهارتی می توان به توسعه کشورها کمک کرد.

از نگاه رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، آموزشهای مهارتی به دلیل فراگیر بودن مخاطبان و ناگزیر بودن کشورها از پرداختن به آن زمینه بسیار خوبی برای تعاملات موثر بین‌المللی به شمار می رود.

پرند مهمترین دستاوردهای دیپلماسی مهارت را تقویت توانمندی‌های نیروی انسانی کشور، تبادل تجربیات، دستیابی به روشهای نوین آموزش مهارتی، بهره‌برداری از ظرفیتها و امکانات سازمان‌های‌ بین‌المللی، زمینه‌سازی برای اشتغال مستمر و پایدار، معرفی و شناسایی فناوری‌ها و توانمندی‌های نیروی انسانی ایران به جهان، آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی فناوری و مهارتی دنیا و بهره‌برداری از تجارب موفق سایر کشورها در حوزه مهارت برشمرد.

وی گفت: در طراحی و استقرار دیپلماسی مهارت، درصددیم تا تجربیات نظام آموزش مهارتی خود را به کشورهایی که با آنها تعامل داریم منتقل کنیم و متقابلا تجربیات آنها را در این حوزه به ایران انتقال بدهیم.

به گفته معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تبادل مربیان آموزشهای مهارتی به منظور ارتقای سطح مهارتهای آنان، تبادل تجربه در حوزه استانداردهای آموزشی و تبادل تجربه در زمینه ساخت و تجهیز مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای از جمله زمینه‌های تعاملات بین‌المللی در اجرای دیپلماسی مهارت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha