• چهارشنبه / ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 92062717077
  • منبع : نمایندگی مرکزی

تحقیقات نشان می‌دهد:

رابطه مستقیم افزایش قند خون با افزایش خطر ابتلا به آلزایمر

رابطه مستقیم افزایش قند خون با افزایش خطر ابتلا به آلزایمر

طی تحقیقاتی که پژوهشگران آمریکایی انجام دادند مشخص شد قند خون بالا نقش مهمی در افزایش خطر پیشرفت بیماری آلزایمر در افراد دارد.

طی تحقیقاتی که پژوهشگران آمریکایی انجام دادند مشخص شد قند خون بالا نقش مهمی در افزایش خطر پیشرفت بیماری آلزایمر در افراد دارد.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی، در حالی که این بیماری بیشتر در افراد دیابتی دیده می‌شود، این مطالعه درصدد جستجوی رابطه قند خون با بیماری کاهش قدرت ذهن است.

پژوهشگران در این مطالعه میزان قند خون را در افراد مبتلا به دیابت و افراد سالم به‌منظور یافتن رابطه‌ای بین این عارضه و بیماری آلزایمر بررسی کردند.

در این مطالعه که دو هزار و 67 داوطلب شرکت داشتند، تعدادی از افراد مبتلا به دیابت بودند؛ اما بیشتر افراد این بیماری را نداشتند. همچنین هیچ یک از این افراد دچار عارضه زوال عقل نبودند.

در این مطالعه که حدود 7 سال طول کشید، نتایج بررسی‌ها حکایت از این داشت که در حدود یک چهارم افراد دچار گونه‌هایی از آلزایمر و زوال عقل شده بودند.

دکتر«پاول کران» سرپرست این تحقیق از دانشگاه واشنگتن در این باره گفت: ما متوجه شدیم که بین سطح بالای گلوکز خون و خطر افزایش بیماری زوال عقل حتی در افرادی که دیابت ندارند رابطه وجود دارد.

کارشناسان می‌گویند تحقیقات اخیر ثابت می‌کند که مغز اندام هدف است که از قند خون بالا آسیب می‌زند.

بیماری آلزایمر معمول‌ترین شکل زوال عقل به شمار می‌رود که درمانی برای آن وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha