• سه‌شنبه / ۲۶ شهریور ۱۳۹۲ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92062616357
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

نوشیدنی‌های شیرین خطر ابتلا به نقرس را افزایش می‌دهند

نوشیدنی‌های شیرین خطر ابتلا به نقرس را افزایش می‌دهند

محققان دو نوع ژن به نام‌های« Jekyll and Hyde » را در انسان کشف کرده‌اند که با مصرف نوشیدنی‌های شیرین می‌توانند خطر ابتلا به نقرس را افزایش دهند.

محققان دو نوع ژن به نام‌های« Jekyll and Hyde » را در انسان کشف کرده‌اند که با مصرف نوشیدنی‌های شیرین می‌توانند خطر ابتلا به نقرس را افزایش دهند.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، پژوهش توسط دانشمندان دانشگاه اوکلند نشان داده است نوشیدنی‌های شیرین ممکن است خطر ابتلا به نقرس را افزایش دهند.

نقرس یک بیماری شایع و ناتوان‌کننده ورم و آماس مفصل است.

مطالعه منتشر شده در مجله بین‌المللی بیماری‌های روماتولوژی نشان می‌دهد نوعی از ژن SLC2A9 به انتقال اسید اوریک از طریق جریان خون و تسهیل دفع از طریق کلیه کمک می‌کند، اما با مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های شیرین، شکر باعث افزایش اسید اوریک در خون می‌شود که با دفع اسید اوریک از کلیه تداخل ایجاد می‌کند.

دانشمندان همچنین با مطالعه در افرادی که در هر وعده 300ml در روز نوشیدنی‌های شیرین مصرف می‌کردند دریافتند نقرس در این افراد 13 درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha