• چهارشنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 92061308073
  • منبع : مطبوعات

معاون وزیر نفت:

دیپلماسی مناسب مهم‌تر از دبیر کلی اوپک است/ تشریح 4دلیل تاخیر در توسعه پارس‌جنوبی

دیپلماسی مناسب مهم‌تر از دبیر کلی اوپک است/ تشریح 4دلیل تاخیر در توسعه پارس‌جنوبی

معاون وزیر نفت با اعلام این که دستیابی به دیپلماسی مناسب مهمتر از دبیر کلی اوپک است، چهار دلیل تاخیر در توسعه پارس جنوبی را تشریح کرد.

معاون وزیر نفت با اعلام این که دستیابی به دیپلماسی مناسب مهمتر از دبیر کلی اوپک است، چهار دلیل تاخیر در توسعه پارس جنوبی را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، احمد قلعه بانی در مورد دستیابی ایران به پست دبیرکلی اوپک نیز اظهار کرد: اینکه ما با کشورهای همسایه و کشورهای تولیدکننده و مصرف کننده نفت و گاز یک دیپلماسی مناسب داشته باشیم مهمتر از آن است که دبیر کل اوپک شویم.

او با تاکید بر اینکه افزایش ظرفیت تولید نفت و گاز می تواند مهم‌تر از دبیرکلی اوپک باشد گفت: دبیرکلی اوپک موقعیتی است که می تواند دیپلماسی انرژی را مدیریت و نظارت و همکاری را با کشورهای تولید کننده و صادرکننده برقرار کند .

مشکلی در تامین گاز زمستان نداریم

مدیرعامل شرکت ملی نفت در مورد نگرانی وزیر نفت نسبت به تامین گاز مورد نیاز زمستان خاطر نشان کرد: ظرفیت تولید گاز کشوربا توجه به تعمیرات اساسی صورت گرفته طی سالهای گذشته افزایش یافته و این طور نبوده که کاهش تولید داشته باشیم چرا که با بهره برداری هر فاز از پارس جنوبی به ظرفیت تولید کشور افزوده شده است.

چهار دلیل تاخیر در توسعه پارس جنوبی

او درمورد دلایل تاخیر در راه اندازی فازهای در حال توسعه پارس جنوبی گفت: نمی‌توان به صورت انتزاعی گفت پارس جنوبی از برنامه عقب مانده است اما به تفکیک اگر بحث کنیم می‌توان گفت برخی از فازها به دلیل مسایل فنی وتجهیزاتی، برخی مدیریتی و برخی تامین منابع مالی با تاخیر روبه رو شده‌اند.

قلعه بانی افزود: تاخیر د رتوسعه برخی از فازها هم شاید به دلیل شروع توسعه هم زمان چندین فاز و پیش بینی های محقق نشده در تامین مالی آنها است باشد. اگر بر تعداد کمتری از فارهای در حال توسعه پارس جنوبی تمرکز می شد پیشرفت بیشتری حاصل می گردید.

پیشرفت فازها سالی 20 درصد بود

به گفته مدیر عامل شرکت ملی نفت درمجموع پیشرفت کلی فازهای پارس جنوبی سالی 17 تا 20 درصد بوده است.

وی افزود: در گذشته پیمانکاران خارجی در فازهای پارس جنوبی به روش بیع متقابل حضور داشتند و سرمایه گذاری می کردند اما اکنون محدودیتهایی که در تامین تجهیزات و ارسال آن، زمان بر بودن عقد قرارداد و حضور سرمایه گذاران خارجی مقداری مودر توسعه این میدان موثر واقع شد که امیدواریم درآینده با سیاستهای وزیر جدید و حمایت دولت سرعت بیشتری بگیرد.

قیمت بنزین با شرایط اقتصادی تنظیم شود

به گزارش خانه ملت، معاون وزیر نفت درباره پیشنهاد افزایش قیمت بنزین گفت: در برخی کشورهای منطقه مثل ترکیه قیمت بنزین لیتری 7 هزار تومان و گازوییل 5 هزار تومان است اما در کشور ما به دلایل مختلف اقتصادی نمی توان قیمت را افزایش داد به همین دلیل قیمت بنزین را باید با شرایط اقتصادی تنظیم کرد.

قلعه بانی با بیان این که لازمه افزایش قیمت بنزین این است که مصرف بنزین در خودروها به استاندارد جهانی برسد ، افزود: امیدواریم کاهش مصرف و افزایش قیمت بنزین به نحوی تنظیم شود که باری بر دوش اقشار کم درآمد تحمیل نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha