• چهارشنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 92061307755
  • خبرنگار : 71442

پس از 12 سال ساخت

«رنگین‌کمان»ی‌ها از کم‌لطفی تلویزیون گله دارند

«رنگین‌کمان»ی‌ها از کم‌لطفی تلویزیون گله دارند

برنامه «رنگین‌کمان» بیش از 12 سال است که در تلویزیون حضور دارد. این برنامه که نمایش‌محور است، تلاش می‌کند ساختار برنامه‌ی 12 ساله خود را از دست ندهد اما در عین حال قصد دارد تعاریف جدیدی از کارهای نمایشی‌اش ارائه بدهد.

برنامه «رنگین‌کمان» بیش از 12 سال است که در تلویزیون حضور دارد. این برنامه که نمایش‌محور است، تلاش می‌کند ساختار برنامه‌ی 12 ساله خود را از دست ندهد اما در عین حال قصد دارد تعاریف جدیدی از کارهای نمایشی‌اش ارائه بدهد.

در این 12 سال آزاده ایوب - همان خانه نرگس «رنگین‌کمان» - تنها کسی است که پا به پای این برنامه آمده است.

حالا رنگین‌کمانی‌ها مدتی است گله دارند و می‌گویند تلویزیون نسبت به این برنامه که زحمات زیادی کشیده است، کم‌لطفی می‌کند.

آن‌ها می‌گویند ما مثل کارگرها برای این برنامه زحمت می‌کشیم اما ...

حمزه صالحی به عنوان نویسنده و کارگردان این برنامه در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به 12 سال پخش برنامه «رنگین‌کمان» در تلویزیون گفت: این برنامه سالیانه 350 برنامه برای اجرا دارد که در مقایسه با برنامه‌های مشابه آن از جمله «عمو پورنگ» بسیار بیشتر است.

او با اشاره به اینکه برنامه «رنگین‌کمان» مختصص کودکان است و نه خردسالان، گفت: یک حسنی که این برنامه دارد این است که مختص کودکان است به جهت این که آن‌ها تقریبا با مفاهیم اولیه آداب اجتماعی آشنا هستند. در این راستا ما تلاش‌ کرده‌ایم مسائلی از قبیل سلامت تا روان‌شناسی، پرورش اعتماد به نفس و موضوعاتی که در مورد مدارس رخ می‌دهد را به تصویر بکشیم و سعی کردیم هر برنامه‌ای که به روی آنتن می‌بریم متفاوت‌تر از سری قبل آن باشد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به موسیقی برنامه‌های کودک اشاره کرد و گفت:‌ به لحاظ ملودی و ریتم، به موسیقی برنامه «کلاه‌قرمزی» نزدیک هستیم اما در جاهایی قبول داریم که موسیقی به سمت ریتم شش و هشتی کشیده می‌شود؛ در حالی که قبول نداریم داشتن موسیقی با ریتم شش و هشتی منجر به پذیرفته‌ شدن برنامه و جذاب شدن آن می‌شود. سعی می‌کنیم شعرهایی که در این برنامه می‌خوانیم به همراه موسیقی، آموزشی باشد.

صالحی با بیان اینکه موسیقی‌های دهه‌ی 60 با فضای موسیقی‌ کودک در حال حاضر متفاوت است، گفت: شاید موسیقی‌ای که در دهه 60 تولید می‌شد به خاطر فضای بسته‌ای که داشت سخت‌گیری بیشتری نسبت به آن صورت می‌گرفت اما ما اکنون ریتم‌های تندتری را تجربه کردیم زمانی که وارد دهه 70 شدیم و اصلا اینطور نیست که بگوییم این موسیقی‌ها نسبت به دوره‌های قبل کودکانه نیست. اگر بودجه داشته باشیم و ابزارهای مورد نیاز فراهم شود بهتر از این‌ها نیز خواهیم بود.

او در پایان با اشاره به اینکه تلویزیون نسبت به برنامه «رنگین‌کمان» که بیش از 12 سال است به روی آنتن می‌رود، کم‌لطفی کرده است، گفت: مثل کارگرها در این برنامه زحمت کشیدیم اما دریافتی که داشته‌ایم بسیار پایین است و به طور کلی دریافتی برنامه‌های کودک بسیار پایین است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha