• دوشنبه / ۱۱ شهریور ۱۳۹۲ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 92061106413
  • خبرنگار : 71470

طحان‌پور مطرح کرد:

چگونگی عرضه گسترده کالاهای اولویت 10 با وجود ممنوعیت واردات آنها

چگونگی عرضه گسترده کالاهای اولویت 10 با وجود ممنوعیت واردات آنها

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی از وجود کالاهای وارداتی بیش از نیاز بازار در گمرکها و انبارها خبر داد.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی از وجود کالاهای وارداتی بیش از نیاز بازار در گمرکها و انبارها خبر داد.

محمد طحان‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره چگونگی وجود کالاهای وارداتی در بازار در حالی که ثبت سفارش آن‌ها ممنوع است اظهار کرد: واردکنندگان عمده با اطلاع از تصمیمات مدیریت واردات بیش از پیش کالا وارد کرده‌اند که مشخص نیست حجم کالاهای انبار شده در کشور چه میزان است.

وی ادامه داد: در گذشته شرکت‌ها به صورت نقدی کالا به فروش می‌رساندند اما با رکود بازار این شرکت‌ها محصولات خود را به صورت غیر نقدی و در مدت زمان یک ماه تا 45 روز تغییر داده‌اند.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با اشاره به این‌که در ایران محصولات و لوازم خانگی ایتالیایی، کره‌یی و چینی موجود است، گفت: برخی از تجار محصول را سفارش داده و به کشور وارد می‌کنند و زمانی که به گمرک رسید برای آن اقدام به دریافت ثبت سفارش می‌کنند.

طحان‌پور تاکید کرد: ‌کالاهای جدید و لوکس به بازار وارد شده و لوازم خانگی موجود در ایران از کشورهای سازنده جلوتر است.

او بیان کرد: علامت سوال‌های بزرگی همچون میزان دقیق حجم کالای وارداتی در کشور و چگونگی به روز بودن این کالاها با وجود عدم ثبت سفارش ایجاد شده است.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر وجود امضای طلایی در ثبت سفارش و واردات لوازم خانگی گفت: احتمال وجود امضای طلایی در واردات لوازم خانگی بسیار کم است اما امکان دارد در زمان ثبت سفارش واردکننده را کمی تحویل بگیرند.

طحان‌پور همچنین در رابطه با واردات لوازم خانگی به صورت CKD گفت: واردات CKD را اولین بار آقای دیانی رییس اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی بر سر زبان‌ها انداخت که همان زمان به ایشان اعلام شد اگر مشاهده یا مدرکی در این زمینه وجود دارد ارائه کند.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی خاطرنشان کرد: برخی از شرکت‌های بزرگ تولیدی ایران با همتایان اروپایی خود قرارداد همکاری دو طرفه امضا کردند تا برخی محصولات را در کشور تولید کنند، از این رو شرکت اروپایی برای عدم افت کیفیت محصولات مونتاژ شده در ایران قطعات را به صورت CKD به کشور وارد می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha