مذاکره کننده ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین، با بیان اینکه تصمیم بازگشت به میز مذاکرات صلح، تصمیمی سخت و گران بود، اعلام کرد: به هرقیمتی صلح نمیکنیم.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه خبری الوطن العربی، صائب عریقات، مذاکره کننده ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد: به رغم آن که تشکیل کشور مستقل فلسطین برای همه کشورهای منطقه وجهان منافعی دارد و فلسطین بیش از همه از موفقیت مذاکرات صلح سود میبرد، باید اعلام کنم که تشکیل کشور مستقل فلسطین بدون پایتختی قدس و وجود دولت خودمختار در نوارغزه ممکن نخواهد شد؛ چرا که غزه جزء جدایی ناپذیر کشور فلسطین است.
وی افزود: تصمیم بازگشت به میز مذاکرات صلح، تصمیمی سخت و گران بود. ما مذاکرات را از صفر شروع نکردیم بلکه قبلا گامهای بزرگی در این راستا برداشته شده است و باید بگویم که ما به مذاکره نیازی نداریم، بلکه آنچه نیاز داریم تصمیمها و اقدامات جدی است.
همچنین عریقات درباره نقش روسیه در مساله فلسطین گفت: روسیه کشوری دوست است و ما از مواضع این کشور در حمایت از فلسطین و جهان عرب استقبال میکنیم.
وی در ادامه تاکید کرد که در دیدارش با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه با وی برای تشکیل کمیته مشترک جهت ادامه و تحکیم روابط دو کشور توافق کرده است.
عریقات گفت: ملت فلسطین به روسیه نیاز دارد و روسیه همواره در شورای امنیت از منافع فلسطین دفاع کرده است و اولین کشوری است که طرح تشکیل دو کشور مستقل فلسطین و اسرائیل را در سال 1967 تایید کرد.
این مسئول فلسطینی به محرمانه بودن مذاکرات صلح اشاره کرد و گفت: مذاکرات به دلیل توافق قبلی با طرف آمریکایی محرمانه برگزار میشود.
وی همچنین در خصوص حوادث اخیر در کشورهای عربی گفت: ما یکی از طرفین درگیر در حوادث اخیر در بعضی از کشورهای عربی نیستیم و در برخورد با حوادث مصر، سوریه، لیبی و تونس بیطرف عمل میکنیم.
مذاکره کننده ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین در پایان تاکید کرد: مساله فلسطین بر تمامی تحولات جهان عرب تاثیر گذاشته و تشکیل کشور مستقل فلسطین با پایتختی قدس همواره الویت اصلی جهان عرب و کشورهای اسلامی است.
انتهای پیام


نظرات