• سه‌شنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ / ۰۰:۵۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 92052916531
  • خبرنگار : 71486

فرصتی که استقلال نباید به بوریرام بدهد

فرصتی که استقلال نباید به بوریرام بدهد

علی چینی گفت که استقلال باید تلاش کند به حریف تایلندی‌اش فضا ندهد و کمربند میان این تیم، برگ برنده آنها خواهد بود.

علی چینی گفت که استقلال باید تلاش کند به حریف تایلندی‌اش فضا ندهد و کمربند میان این تیم، برگ برنده آنها خواهد بود.

پیشکسوت استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره دیدار روز چهارشنبه استقلال برابر بوریرام تایلند، گفت: تیم‌های شرق آسیا در سال‌های اخیر خیلی پیشرفت کرده‌اند و خصوصیات ذاتی آنها، بازی سرعتی است. استقلال باید تلاش کند تا جای ممکن از سرعت بازی آنها بکاهد و به طور قطع با این کار، روزنه‌های نفوذی آنها هم باز می‌شود. به نظرم استقلال می‌تواند برنده این دیدار باشد و تک فاکتور بوریرام، همان سرعتی است که ذکر کردم. هر چند آقای ماجدی خودش چند سال آنجا بوده و بهتر این تیم و فوتبال آنها را می‌شناسد و می‌تواند صحبت کند، اما بر اساس بررسی‌هایی که در روزهای اخیر داشته‌ام، تیم بوریرام به دنبال فضا برای کار سرعتی است و استقلال نباید این فرصت را به آنها بدهد.

او در ادامه با اشاره به نقش مهم به کمربند میان استقلال، بیان کرد: استقلال از لحاظ نفرات خیلی غنی است و کاش تیموریان به این بازی برسد، چرا که کمربند میان استقلال می‌تواند برگ برنده این تیم برابر بوریرام باشد. با این حال با حضور نکونام و ساموئل هم می‌توانیم آنجا را به خوبی پوشش دهیم و زمینه ساز موفقیت تیم شویم.

پیشکسوت استقلال در پاسخ به سوالی درباره نقش تماشاگران در موفقیت استقلال، اظهار کرد: تماشاگران خیلی می‌توانند کمک حال استقلال باشند. حضور آنها بسیار مهم است و در صورتی که بتوانند در روحیه تیمی موثر باشند، می‌توان از حضور پر رنگ و موثر آنها یاد کرد. من به شخصه از آنها می‌خواهم با حضور در ورزشگاه، از تیم به شدت حمایت کنند و موجب پیروزی ما بر بوریرام شوند.

چینی در پایان با بی‌اثر دانستن بحث‌های مطرح شده میان قلعه‌نویی و فتح‌الله‌زاده ، اظهار کرد: فوتبال مثل جامعه است. همان طور که در یک خانواده اختلافاتی ایجاد می‌شود، در یک تیم هم این گونه است. شاید حرف و حدیث‌هایی پیش بیاید ، اما همه با هم متحدد و این مسائل در انگیزه و هدف مشترک آنها موثر نیست. قلعه‌نویی و فتح‌الله‌زاده حرفه‌ای هستند و اگر هم کمی گلگی نسبت به هم داشته باشند، باز هم پشت یکدیگر هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۵-۲۹ ۰۹:۱۸

زنده باد استقلال با غیرت . پیشاپیش برد استقلال رو به تمام استقلالی ها تبریک میگم . محسن از جیرفت

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۲۹ ۱۲:۴۹

به احترام ستاره سوم... هيس

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۲۹ ۱۵:۱۷

سیمرغ من پرواز کن، به امید یک بیکران آبی برای ایران عزیز