مراسم تودیع محمدحسن نامی - وزیر پیشین ارتباطات - و معارفه محمود واعظی- وزیر جدید این حوزه امروز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ارتباطات و فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در این مراسم که در سالن اجتماعات شهید قندی وزارت ارتباطات برگزار شد از تمام وزیران قبلی ارتباطات برای حضور دعوت به عمل آمده بود.
محمود واعظی صبح امروز در جریان مراسم معارفه خود به صحبتی کوتاه پرداخت و عنوان کرد: فکر میکنم تمام صحبتهای من در قالب فیلمی که پیش از این پخش شد، مطرح شده باشد؛ البته قرار بود برای کوتاه شدن برنامه امروز صحبتهای بنده در این فیلم حذف شود و تنها صحبتهای آقای روحانی بماند اما به هر حال مسوولان پخش فیلم این طور تصمیم گرفتند که این صحبتها باشد و در نتیجه این امر تصمیم گرفته شد که دیگر وارد بحثهای محتوایی نشده و تنها به ذکر تشکر و چند نکته کلی اکتفاء کنم.
وزیر جدید ارتباطات در ادامه صحبتهای خود به دورانی که 26 سال پیش در شرکت مخابرات ایران فعالیت داشته اشاره کرد و گفت: طی این سالها همواره با همکاران خود ارتباط بسیار خوبی داشتیم و در این میان کسانی که از آنها یاد میشود، کارمندان پست هستند که افراد زحمتکش و صادقی هستند که از نظر بنده افراد صادق و زحمتکش از بزرگترین سرمایههای نظام به شمار میروند.
وی در ادامه با بیان این که به پشتوانه همین افراد به تغییرات امید بسته است، اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم با استفاده از ظرفیتهای موجود اهداف مورد نظر را تحقق بخشیم.
او همچنین به حضور خانواده دکتر قندی در این مراسم اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد که دعای خیر شهید قندی حامی او و همکارانش باشد.
وزیر ارتباطات با صحبتهای خود از رییس جمهوری که به او اعتماد کرده، معاون اول او که در مراسم معارفهاش حضور یافته و نمایندگان مجلس تشکر کرد و در ادامه اظهار کرد: رویکرد من در این وزارتخانه بیشتر به چهار بخش مربوط میشود که اولین آنها تبعیت از رهبری و اهداف ایشان است. چرا که همواره طی 10 سال گذشته ایشان به بحث ICT عنایت ویژهای داشتهاند و تشکیل شورای عالی فضای مجازی نیز به دلیل همین توجه صورت گرفته و نشانه عزم و عنایتی است که ایشان به این حوزه داشتهاند. به همین دلیل فکر میکنم این موضوع بزرگترین پشتوانه ما در این حوزه به شمار میرود.
وی رویکرد دوم خود را تعامل موثر با مجلس دانست و با تاکید بر این که داشتن تعامل مثبت با مجلس برای او از اهمیت ویژه برخوردار است از بهارستان نشینان درخواست کرد که حتما برروی کارهای وزارت ارتباطات نظارت داشته باشند.
واعظی در ادامه صحبتهای خود مردم را نقطه اتکای دولت تدبیر و امید دانست و گفت: ارائه خدمت درست به مردم اقدامی است که ما باید حتما آن را انجام دهیم.
وزیر ارتباطات در ادامه یادآور شد: ما در این وزارتخانه به دنبال تصدیگری و بزرگ کردن خود نیستیم و به دنبال آن هستیم که با اتکاء به بخش خصوصی و نیروی انسانی تحصیل کردهای که در این حوزه وجود دارد در زمینه صادرات نیز فعالیت کنیم و از این پس تا این اندازه واردات کالای الکترونیکی نداشته باشیم.
واعظی در پایان صحبتهای خود اظهار کرد: به تعامل با رسانهها نیز اعتقاد دارم و بخش دوم صحبتهای من که در ارتباط با برنامههایم بود را در این جلسه دنبال نخواهم کرد.
وی در پایان از افرادی که به دلیل کمبود جا مجبور شدند در این مراسم به صورت ایستاده حضور داشته باشند عذرخواهی کرد.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم اظهار امیدواری کرد که در دوره جدید وزارت ارتباطات تعامل این وزارتخانه با مجلس با قدرت بیشتری استمرار داشته باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسین سبحانینیا اظهار کرد: مجلس از همان روزهای اول بعد از اعلام نتایج انتخابات با حضور رییس مجلس در محل دفتر ریاست جمهوری و دیدار با رییس جمهوری منتخب پیمان و همدلی و وحدت خود را با دولت جدید بست که این موضوع نشان از تعامل مجلس و دولت دارد و امیدواریم در آینده این صمیمیت استمرار پیدا کند.
وی با اشاره به تاکید هیات رییسه مجلس بر تعامل مثبت با دولت اظهار کرد: در ارتباط با وزارت ارتباطات نیز همکاریهای لازم وجود دارد و ما امیدواریم این تعامل ادامه پیدا کند.
سبحانینیا عنوان کرد: محمود واعظی از برادران صمیمی قدیمی، کارکشته و ولایتمدار است و از آغاز ارتباطم با ایشان که به وزارت امور خارجه بازمیگردد اخلاص را در رفتار ایشان شاهد بودهام.
عضو هیات رییسه مجلس در عین حال عنوان کرد: محمود واعظی از جمله دیپلماتهای کارکشتهای بود که پشتکار بسیار داشت و در دوران وزارت ارتباطات نیز برای او که سکاندار این وزارتخانه شده آرزوی توفیق داریم.
این نماینده مجلس در عین حال از حضور وزرای قدیمی در مراسم تودیع و معارفه وزیر جدید تشکر و از زحمات آنها قدردانی کرد و یادآور شد: این وزرا و به خصوص محمدحسن نامی در دوره فعالیت خود ارتباط خوبی با مجلس داشت که ما امیدواریم این ارتباط و تعامل مثبت در دوره وزارتی جدید با قدرت بیشتری ادامه داشته باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رحمانی - رییس کمیسیون صنایع مجلس - نیز اظهار کرد: چند ماه پیش در همین سالن هنگام تودیع آقای تقی پور صحبتهایی را مطرح کردیم البته در آن روزها برای وزارت ارتباطات روزهای پر التهابی بود و بحث ادغام این وزارتخانه مطرح شده بود اما مجلس در همان هنگام هم با توجه به این که احساس میکرد این موضوع امر مهمی است و نمی توان موضوع به این مهمی را به بخشی از یک وزارتخانه محول کرد تلاش های خود را در این زمینه انجام داد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه گسترش فنآوریهای الکترونیک می تواند کمک بسزایی به جامعه کند، ارائه کارت سوخت را یکی از نمونههای بارز این موضوع دانست و افزود: حتی با الکترونیکی شدن فعالیتها جلوی فساد و رانت خواری گرفته خواهد شد.
رییس کمیسیون صنایع مجلس در بخش دیگری از صحبتهای خود به صحبتهای مقام معظم رهبری در ارتباط با فضای مجازی اشاره کرد و یادآور شد: ایشان به طور مستقیم پنج سیاست در حوزه ارتباطات داشتند که این موارد در برنامه پنجم توسعه مورد توجه قرار گرفت و در این زمینه ما 37 حکم داشتیم که لازم بود در سالهای اول و دوم اجرایی شوند که البته عموما این طرحها انجام نشد.
رحمانی همچنین عنوان کرد: ما امیدواریم از این پس این برنامهها عملیاتی شوند چرا که برنامه پنجم توسعه نقطه عطف فنآوری اطلاعات و ارتباطات به شمار می رود.
وی همچنین اظهار کرد: قرار بر آن بود که ما تبدیل به هاب منطقه شویم اما اکنون کجاییم و در حوزه تولید چه اندازه نقش داریم؟ ما در بحث سخت افزاری و نرم افزاری و به طور کل در حوزه ارتباطات این مشکل را داریم که استراتژی مدونی در این حوزه وجود ندارد البته اکنون طرح جامع فاوا در کمیسیون ما در مجلس در حال بررسی است و ما درخواست داریم که این موضوع به شکل یک لایحه دربیاید و پیش از آن چکش کاری کامل شود.
اما از حاشیههای مراسم تودیع و معارفه امروز که با حضور برخی وزراء قبلی وزارت ارتباطات از جمله احمد معتمدی، رضا تقیپور، محمدحسن نامی و فرزند دکتر قندی، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاون اول رییس جمهوری و همچنین معاونان وزیر ارتباطات در دولت دهم و مدیرعامل شرکت مخابرات ایران برگزار شده بود، میتوان به این نکته اشاره کرد که دعوت از نمایندگان متعدد مجلس برای صحبت و همچنین پخش فیلمی با مدت طولانی درباره صحبتهای وزیر جدید ارتباطات و همچنین مراسم بررسی صلاحیت او در مجلس باعث طولانی شدن این مراسم شد و در نهایت این موضوع نارضایتی برخی از حضار را به دنبال داشت و حتی آماده کردن این فیلم طولانی از سوی روابط عمومی وزارتخانه، وقت صحبت کردن را از خود وزیر گرفت.
همچنین از دیگر حاشیههای مراسم امروز عدم حضور دبیر شورای عالی فضای مجازی بود و این در حالی بود که در این مراسم نمایندگان مجلس، وزیر سابق ارتباطات و حتی معاون اول رییس جمهوری بر لزوم ایجاد تغییر در نحوه مدیریت این شورا تاکید داشتند.
به عنوان یکی دیگر از حاشیههای مراسم امروز شاید بتوان به صحبتهای محمدحسن نامی - وزیر سابق ارتباطات - اشاره کرد که در قالب صحبتهای خود چند بار از محدودیتهایی که در زمان فعالیت با آنها مواجه بوده یاد کرد.
همچنین بسته شدن آنتن موبایلها در سالن برگزاری مراسم و حضور محمد رویانیان از دیگر حاشیههای مراسم امروز به شمار میرفت.
انتهای پیام
نظرات