• سه‌شنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 92051508825
  • منبع : سازمان حفاظت محیط زیست

اختصاص 286 صفحه از کتب درسی آموزش و پرورش به مباحث زیست محیطی

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست در این مراسم با اشاره به افزایش آلاینده ها و مشکلات ناشی از آن گفت: پلشتی های محیط زیست ایران پیامد تصمیمات نادرست توسعه در دهه های گذشته است.

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست در این مراسم با اشاره به افزایش آلاینده ها و مشکلات ناشی از آن گفت: پلشتی های محیط زیست ایران پیامد تصمیمات نادرست توسعه در دهه های گذشته است.

به گزارش ایسنا، زکریا یازلو در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران با بیان اینکه اصل پنجاهم قانون اساسی برای خیلی از افراد ناشناخته است،‌گفت: به ندرت این چنین قانونی برای حفظ محیط زیست در کشور های دنیا وجود دارد.

وی با اعلام اینکه به دنبال بیشینه سازی دارایی های محیط زیست هستیم ،‌گفت: کارکردهای متفاوت سرمایه های فرهنگی،‌عمومی سازی فرهنگی در عرصه آموزش رسمی و غیر رسمی را هدف قرار داده ایم.

یازرلو از اختصاص 286 صفحه از کتب درسی آموزش و پرورش به مباحث زیست محیطی خبر داد و گفت: در حوزه آموزش عالی محیط زیست بعنوان درس اختیاری رشته های تحصیلات تکمیلی و درس اجباری رشته های فنی و دکترا تحت عنوان اثرات زیست محیطی برنامه های توسعه و ایمنی ،‌بهداشت و محیط زیست قرار گرفت.

وی در ادامه به تشکیل شش کنسرسیوم با اعتبار 121 میلیارد تومان اعتبار در پنج سال با همکاری وزارت علوم، سازمان حفاظت محیط زیست و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: بررسی پهنه های آبی کشور با اعتبار 38 میلیارد با محوریت دانشگاه تهران ریزگرد ها با با محوریت دانشگاه شهید چمران با اعتبارات مصوب دولت،‌ تنوع زیستی با اعتبار 24 میلیارد تومان با محوریت دانشگاه شهید بهشتی، با محوریت دانشگاه علم و صنعت پایداری منابع زیستی با اعتبار 23 میلیارد تومان ،فناوری های نوین که با همکاری دانشگاه صنعتی شریف پروژه های آن در حال تصویب است.

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام اینکه ایمنی زیستی نیز بعنوان یک کنسرسیوم مطرح خواهد شد،‌گفت: با ابلاغ آیین نامه ایمنی زیستی کشور، این کنسرسیوم با اعتبار 30 میلیارد تومان با محوریت دانشگاه امیرکبیر تشکیل می شود تا ظرفیت علمی کشور را در این حوزه سازماندهی کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha