• سه‌شنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ / ۰۱:۰۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 92051508269
  • خبرنگار : 71470

در گفت‌وگوبا ایسنا عنوان شد

میادین میوه و تره‌بار در دست دلالان است/ ورود میوه‌های قاچاق در کارتن‌های موز!

میادین میوه و تره‌بار در دست دلالان است/ ورود میوه‌های قاچاق در کارتن‌های موز!

رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان گفت: تمام میادین میوه و تره‌بار در دست دلالان است و خود اعضای هیات مدیره اتحادیه میادین میوه و تره‌بار حجره‌های خود را به دلالان اجاره داده‌اند.

رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان گفت: تمام میادین میوه و تره‌بار در دست دلالان است و خود اعضای هیات مدیره اتحادیه میادین میوه و تره‌بار حجره‌های خود را به دلالان اجاره داده‌اند.

حسین مهاجران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: در بحث تولید میوه و صادرات برخی افراد اقدام به خریداری باغ میوه که هنوز به بار ننشسته می‌کنند که به این عمل سلف‌خری می‌گویند.

به گفته او برخی افراد در حوزه میوه سلف‌خری انجام می‌دهند که مشکلی بر آن وارد نیست. البته سلف‌خری دارای مشکلات متعددی است که از این مشکلات می‌توان به سرمازدگی، ایجاد زیان و کاهش قیمت بار در یک سال اشاره کرد.

رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان درباره واردات نیز گفت: واردات میوه ممنوع است و در حال حاضر تامین این میوه‌ها به صورت قاچاق در کشور انجام می‌شود.

مهاجران تصریح کرد: میوه قاچاق از بازارچه‌های مرزی به حاشیه تهران آورده و با سبدهای میوه که در کشور تولید می‌شود عرضه می‌شود.

ورود میوه‌های قاچاق در کارتن‌ موز

همچنین شجاعی به عنوان یک میوه فروش در سطح میدان تهران گفت: واردات میوه حق قانونی اعضای اتحادیه بارفروشان است که می‌توانند محصولات کشاورزی را نیز وارد کنند.

وی تصریح کرد: متاسفانه کسانی که صنفی نیستند و سرمایه زیادی دارند در واردات میوه ورود کرده‌اند که در حاشیه واردات کارهای دیگری نیز انجام می‌دهند.

او افزود:‌ در واردات موز میوه‌های دیگری نیز به کشور وارد می‌شود.

شجاعی تاکید کرد: صادرات میوه توسط بارفروشان و با واسطه کارت بازرگانی دیگر افراد انجام می‌شود که دارندگان کارت بازرگانی به وسیله صادرات محصولات دیگری به کشور وارد می‌کنند.

واردات موز در دست دو نفر

از سوی دیگر یک بار فروش در میدان تهران معتقد است صادرات میوه توسط دلالان و با نماینده میوه‌فروشان کشور‌های مختلف در سر زمین معامله می‌شود.

وی تصریح کرد: این معاملات تماما با دلار بوده و در همان لحظه پول میوه جابه‌جا می‌شود.

او با اشاره به این‌که واردات میوه ممنوع است بیان کرد: واردات میوه نیز توسط دلال صورت می‌گیرد که از لحاظ قانونی فقط واردات موز مجاز است.

این بارفروش افزود: به‌طور مثال واردات موز توسط دو نفر صورت می‌گیرد که ماهانه چهار کشتی موز به کشور وارد می‌کنند.

وی ادامه داد: این دو 30 درصد حجم بار را به فروش می‌رسانند و مابقی را دلالان برای آنان به فروش می‌رسانند.

او تصریح کرد: دیگر میوه‌ها در پوشش موز به صورت قاچاق به کشور وارد می‌شود که ازاین میوه‌ها می‌توان به انگور، لیموترش و پرتقال اشاره کرد.

این بارفروش در این رابطه گفت: روی قاچاق و واردات میوه تا گمرک هیچ نظارتی وجود ندارد و تنها مکان خطرناک برای قاچاق میوه گمرک است.

وی افزود: میوه چه قانونی، چه قاچاق با کشتی به بندر قشم وارد می‌شود که میوه‌های قاچاق را قبل از ترخیص زیر موز جای‌گذاری کرده و بعد از ترخیص در بارنامه میوه موز را اظهار می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha