• دوشنبه / ۷ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۳:۱۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 92050703883

مدیر برنامه گروه پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران خبرداد:

موفقیت بیش از 90 درصدی پیوند کبد در تهران/انجام پیوند کبد کودکان در آینده نزدیک

موفقیت بیش از 90 درصدی پیوند کبد در تهران/انجام پیوند کبد کودکان در آینده نزدیک

مدیر برنامه گروه پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران به تشریح آخرین وضعیت پیوند کبد در مراکز درمانی زیرمجموعه این دانشگاه پرداخت و از موفقیت بیش از 90 درصدی عمل پیوند کبد در بین بیماران خبر داد.

مدیر برنامه گروه پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران به تشریح آخرین وضعیت پیوند کبد در مراکز درمانی زیرمجموعه این دانشگاه پرداخت و از موفقیت بیش از 90 درصدی عمل پیوند کبد در بین بیماران خبر داد.

به گزارش خبرنگار «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر علی جعفریان در نشست خبری «دویستمین پیوند کبد» در دانشگاه علوم پزشکی تهران ، گفت: در 1.5 سال گذشته 100 جراحی پیوند کبد انجام شده که در سه ماهه اول پس از پیوند بیش از 95 درصد و در یک سال اول با 90 درصد موفقیت همراه بود.

وی ادامه داد: میزان بقای بیمار تا پنج سال پس از جراحی پیوند بیشتر از 80 درصد است و این آمار نتیجه پیگیری و بررسی‌های تیم پزشکی برای کنترل سلامت بیماران پس از عمل جراحی است.

مدیر برنامه گروه پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام اینکه در زمینه پیوند کبد در سطح جهان جایگاه مناسبی داریم ، افزود: در حال حاضر در صدر تعداد جراحی‌های پیوند در کشورهای منطقه هستیم و این شرایط نشان‌دهنده کیفیت بالا نسبت به کشورهای پیشرفته اروپایی و آمریکای شمالی است.

این جراح پیوند کبد به اهمیت پیشرفت بیشتر در این زمینه اشاره کرد و گفت: برای انجام عمل پیوند کبد کودکان و تقسیم یک کبد برای دو نفر اقدامات اولیه انجام شده است اما نیاز به اقداماتی برای تجهیز تمامی بیمارستان‌ها و وجود پیوند‌دهنده زنده داریم. همچنین با مذاکراتی که با مرکز طبی کودکان انجام شده، در آینده نزدیک پیوند کبد کودکان قابلیت اجرایی دارد.

جعفریان اظهار کرد: اما آن دسته از بیمارانی که شانس بقای خود را از دست می‌دهند، بر اثر عوارض پیوند کبد که شامل سرطان‌های پوستی و لنفاوی است و یا ممکن است به دلیل بیماری‌های زمینه‌ای نظیر دیابت باشد.

وی در رابطه‌ با هزینه‌های عمل پیوند کبد در ایران، گفت: هزینه‌های عمل جراحی پیوند کبد و بستری بیماران تماما به عهده وزارت بهداشت و هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران است و تا یک سال اول پس از عمل نیز بیماران هیچ‌گونه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند.

مدیر برنامه گروه پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران به مشکلات دارویی بیماران پیوند کبد اشاره کرد و گفت: مشکلات دارویی به صورت دوره‌ای و موردی برای این بیماران وجود دارد که این مشکلات پس از مدتی حل می‌شود. برای مثال برای دارویی مثل ATG که برای پیوند به کار می‌رود، کاملا وارداتی و به تازگی مشکلاتی برای تامین این دارو داشتیم.

به گزارش ایسنا، در ادامه این نشست خبری دکتر محمدرضا منصوری - رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: عمل پیوند کبد از سال 78 آغاز شده و تاکنون پیشرفت‌هایی در تکنیک‌های عمل،‌ بیهوشی و تجهیزات حاصل شده است که به موجب آن تعداد عمل‌ها بیشتر و مدت‌ عمل کمتر شده است.

وی ادامه داد: طی 10 تا 15 سال گذشته در سطح کشور جهش علمی و پژوهشی در حوزه پزشکی و غیر پزشکی داشتیم که درصد رشد آن درخور توجه است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشرفت در زمینه پیوند کبد را یک افتخار ملی دانست و گفت: این یک حرکت ملی است و نباید به مرجع خاصی محدود کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha