• دوشنبه / ۳۱ تیر ۱۳۹۲ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 92043118866
  • خبرنگار : 71460

بنیتس: مورینیو به دنبال جلب توجه است

بنیتس: مورینیو به دنبال جلب توجه است

رافائل بنیتس در واکنش به صحبت‌های ژوزه مورینیو علیه خود می‌گوید، مربی پرتغالی دوست دارد جلب توجه کند.

رافائل بنیتس در واکنش به صحبت‌های ژوزه مورینیو علیه خود می‌گوید، مربی پرتغالی دوست دارد جلب توجه کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ژوزه مورینیو در تمرین‌های آماده‌سازی پیش‌فصل چلسی گفته بود، دوست ندارد همراه چلسی به قهرمانی در لیگ درجه دو (لیگ اروپا) در قاره اروپا برسد که فصل قبل رافائل بنیتس با چلسی توانست آن را فتح کند.

رافائل بنیتس، سرمربی ناپولی که فصل قبل پس از روبرتو دی‌ماتئو به عنوان مربی موقت چلسی انتخاب شد، در واکنش به گفته‌های ژوزه مورینیو گفت: مربیان زیادی هستند که دوست دارند با صحبت کردن‌های زیاد جلب توجه کنند و ژوزه مورینیو یکی از آنهاست. من درباره او صحبتی نمی‌کنم.

ژوزه مورینیو و رافائل بنیتس مدت‌هاست که با هم درگیری لفظی دارند. زمانی که رافائل بنیتس سرمربی لیورپول شد درگیری‌های این دو مربی آغاز شد و زمانی که مربی اسپانیایی به جای ژوزه مورینیو، سرمربی اینتر شد این درگیری به اوج خود رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha