رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تصویب سیاستهای کلی بخش سلامت در این مجمع گفت: پس از مشورت با کارشناسان و پزشکان، سیاستهای خوبی تصویب شد که پس از ابلاغ رهبری، باید در برنامهریزیها لحاظ شود.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آیتالله هاشمی رفسنجانی عصر دیروز در دیدار اعضای هیأت مدیره و مشاوران انجمن داروسازان ایران، در پاسخ به ابراز نگرانیهای جمع حاضر درباره مشکلات مربوط به تخصیص ارز برای دارو در کشور اظهار کرد: وضعیت بیماران و خانوادههای آنان نگرانکننده و رنجآور است، وقتی میشنویم علاوه بر رنج بیماری، برای تأمین دارو مشکل دارند.
وی با ابراز این امیدواری که پس از آغاز کار اجرایی دولت جدید و اصلاح سیاستها، مشکلات به تدریج حل شود، درباره مشکلات دارویی کشور خاطرنشان کرد: اگر امسال پایه اصلاح مسائل و مشکلات گذاشته شود، در سال آینده تکمیل میشود.
هاشمی رفسنجانی در ادامه این دیدار پرسشهایی درباره نسبت داروهای وارداتی و تولیدات داخلی، اوضاع کشور در تأمین مواد اولیه داروسازی، میزان مصرف دارو در کشور و جایگاه گیاهان دارویی در نظام داروسازی و رویکرد پزشکان و بیماران پرسید که مسئولان بخشهای مختلف پاسخ دادند.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان اینکه "تحریم دارویی کشور بسیار ظالمانه است"، گفت: مدعیان حقوق بشری با بهانههای واهی و بعضاً با استناد به گفتار و رفتار افراطیون، باعث رنجش خاطر مردم و بویژه بیماران میشوند که این کار با هیچیک از اصول انسانی سازگاری ندارد.
در آغاز این دیدار محمد فاضل رئیس انجمن داروسازان ایران، مرتضی آذرنوش مدیرعامل شرکت داروسازی خوارزمی، خیرالله غلامی رئیس انجمن داروسازان بالینی و هاشمی مدیرعامل پخش هجرت گزارشی از مشکلات صنفی داروسازان، صنعت داروسازی کشور و وضعیت عمومی دانشگاههای علوم پزشکی در حوزه داروسازی و درمانهای بالینی ارائه کردند.
رئیس انجمن داروسازان ایران با اشاره به تواناییهای بخش خصوصی برای فعالیت بیشتر در حوزه سلامت و داروسازی کشور گفت: تصمیمگیریهای قانونی در این حوزه هم رقابت سالم را بیشتر و هم مردم را از وجود نیازهای دارویی در کشور مطمئن میکند.
مدیرعامل شرکت داروسازی خوارزمی هم با بیان خاطرهای از دیدار مسئولان داروسازی با آیتالله هاشمی رفسنجانی در دوران سازندگی یادآور شد: با راهنماییهای شما بیوتکنولوژی مربوط به بعضی از داروها را وارد کشور کردیم.
رئیس انجمن داروسازان بالینی نیز با بیان نکات مثبت و منفی نظام دارویی کشور و ارائه آماری از وجود کارشناسان در کشورهای مختلف جهان گفت: ایران هم میتواند با یک برنامهریزی سیستماتیک خدمات بهتری به مردم بدهد.
در پایان، مدیرعامل پخش هجرت با اظهار گله شرکتهای پخش دارویی اظهار کرد: فشارها به داروخانهها و بهتبع آن به مردم وارد میشود و اگر کمبودها و سوءمدیریت جبران نشود، ضررش بیشتر به بیماران و خانوادههای آنان میرسد.
انتهای پیام
نظرات