سید عزت الله ضرغامی تاکید کرد، اینگونه نیست که در زمان امام (ره) برخوردها نرم و اکنون خشن است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سید عزت الله ضرغامی در نهمین دوره انتخاب کتاب سال سپاه با اشاره به اینکه وظیفه سپاه، حفاظت و صیانت از انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: معتقد نیستم که سپاه باید خود را در حوزه نظامی محدود کند.
رییس سازمان صداوسیما گفت: امروز جنگ نرم تاثیرگذاری بیشتری نسبت به جنگ سخت دارد و سپاه باید در این حوزه وارد شده و وظیفه خود را به خوبی انجام دهد.
وی افزود: سپاه باید در همه عرصههایی که در آنها جنگ در حال انجام است حضور داشته باشد و چه دلیلی دارد که سپاه در جنگ رسانهیی، جنگ نرم و جنگ فرهنگی وارد نشود.
رییس سازمان صداوسیما همچنین با بیان اینکه مجموعه سپاه هنگامی که به تدوین کتاب میپردازد، باید به قواعد جنگ توجه کند، خاطرنشان کرد: سپاه در این زمینه باید زمین خودی و غیرخودی را تشخیص دهد و اسیر بعضی روابط پیچیده جنگ نرم نشود، زیرا امکان بیان جزئیات راهبردهای جنگ نرم وجود ندارد. مبارزه با جنگ نرم در سپاه باید فرماندهی شود زیرا اگر این فرماندهی صورت نگیرد سپاه در جنگ نرم موفق نمیشود.
ضرغامی همچنین گفت: در فضای سیاسی کشور بعضی افراد اینگونه استدلال میکنند که در زمان امام (ره) وضع طور دیگری پیش میرفت و اکنون چرا این شاهد این وضعیت نیستیم، هدف این افراد این است که رهبری را تضعیف کنند. ساکتین فتنه به ما در صداوسیما میگفتند که از تلویزیون درباره امام (ره) چیزهایی پخش میشود که در واقع چهره زیبایی از امام (ره) نیست اما من میگویم امام در زمان بنیصدر و منافقین حرفهایی میزدند که ما این حرفها و مواضع را در این سطح، از رهبری ندیدهایم. اینگونه نیست که در زمان امام (ره) برخوردها نرم و اکنون خشن است.
وی افزود: امروز کمتر کسی به صورت فردی کتاب مینویسد و سپاه باید بنیه فکری و دستاوردهای خود را در خدمت تیمی بگذارد که در حال تهیه کتاب هستند.
رییس سازمان صداوسیما در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه رهبری انقلاب در اکثر حوزههای هنری به معنای واقعی کلمه کارشناس هستند، اظهار کرد: با این وجود ایشان نسبت به کتاب نگاه دیگری دارند و رهبری در واقع با کتاب محشور هستند.
ضرغامی در پایان درباره اهمیت کتاب قرآن، گفت: کتاب معجزه جاوید پیامبر اسلام است و قرآن بعد از گذشت قرنها همچنان برای جوامع مدرن حرفهای جدید، نو و بیرقیب دارد و هر چه میگذرد اسلام بیشتر چهره خود را نشان میدهد. به تعبیر آیتالله جوادی آملی قرآن مثل انباری نیست که کالاهای آن مصرف و به اتمام برسد بلکه مانند معدن نامحدودی است که هر چه آن را میکابند باز هم از دل آن جواهرات گرانبها بیرون میآید.
انتهای پیام
نظرات