• سه‌شنبه / ۴ تیر ۱۳۹۲ / ۰۹:۲۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 92040401722
  • خبرنگار : 71498

ایجاد 8 رشته جدید در پردیس دانشگاه صنعتی شریف

ایجاد 8 رشته جدید در پردیس دانشگاه صنعتی شریف

رییس دانشگاه صنعتی شریف از ایجاد هشت رشته جدید در پردیس علوم و فناوری دانشگاه خبر داد.

رییس دانشگاه صنعتی شریف از ایجاد هشت رشته جدید در پردیس علوم و فناوری دانشگاه خبر داد.

رضا روستاآزاد در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه رشته‌های ایجاد شده در پردیس علوم و فناوری که به صورت غیرانتفاعی اداره می‌شود، کاملا کاربردی است، گفت: اجرای این طرح حجم وسیعی از برنامه‌های آموزشی دانشگاه را دربر می‌گیرد.

به گفته وی، رشته‌های اتوماسیون صنعتی، پلیمر، جلوه‌های ویژه، پویانمایی و مدیریت شهری همچنین تجارت الکترونیکی و مهندسی پزشکی، HSE و مدیریت فناوری اطلاعات (MSI) جزء رشته‌های تازه‌التاسیس در این پردیس است.

روستاآزاد با بیان اینکه برنامه‌های آموزشی و فوق برنامه در دانشگاه همیشه فعال بوده است، گفت: به جز درس‌های نظری کلیه دروس عملی و آزمایشگاهی که ظرفیتش محدود است در تابستان ارائه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha