• شنبه / ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 92032514996
  • خبرنگار : 71132

قوامی: با تغییر رییس‌جمهور، سیاست‌های کلی تغییر نمی‌کند

قوامی: با تغییر رییس‌جمهور، سیاست‌های کلی تغییر نمی‌کند

یک نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تغییر رییس جمهور در سیاست‌های کلی نظام تحولی ایجاد نمی‌کند، گفت که هر قدر فشار بر مردم بیشتر باشد مردم منسجم‌تر در راستای اهداف نظام حرکت می‌کنند.

یک نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تغییر رییس جمهور در سیاست‌های کلی نظام تحولی ایجاد نمی‌کند، گفت که هر قدر فشار بر مردم بیشتر باشد مردم منسجم‌تر در راستای اهداف نظام حرکت می‌کنند.

هادی قوامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: این انتخابات تاثیر بسزایی در روند تحولات کشور در ابعاد مختلف دارد. به هر حال شور و شوق عمومی به بالاترین حد خود رسید و حماسه سیاسی اتفاق افتاد و پهلوان این میدان سیاسی هم مردم بودند که توانستند این حماسه را محقق کنند.

وی با بیان اینکه مردم نظام جمهوری اسلامی و منتخب مردم برنده این انتخابات هستند، اضافه کرد: منتخب مردم در چهار سال آینده می‌تواند اهداف 77 میلیون ایرانی را محقق کنند.

نماینده مردم اسفراین در مجلس ادامه داد: پیام این انتخابات به بدخواهان نظام این بود که هرقدر فشار و تحریم بر ملت بیشتر باشد مردم منسجم‌تر و متحدتر در راستای دستیابی به اهداف نظام‌شان حرکت خواهند کرد.

قوامی حضور مردم در انتخابات را بی‌نظیر و غافلگیرکننده دانست و یادآور شد: کسانی که در خارج از مرزها به انتخابات چشم دوخته بودند نگاهشان این بود که انتخابات با اقبال زیادی مواجه نشود و سرد برگزار شود اما حماسه سیاسی به شکل مطلوب محقق شد و ما امیدواریم منتخب ملت بتواند حماسه اقتصادی را نیز محقق کند.

این نماینده اصولگرای مجلس در پایان تاکید کرد:‌ قطعا با تغییر رییس‌جمهور تغییری در سیاست‌های کلی نظام اتفاق نمی‌افتد بلکه این نظام منسجم‌تر، متحدتر و با کیفیت بهتری این اهداف را دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha