• سه‌شنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۲ / ۰۰:۴۳
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 92030703841

لابراتوارهای زبان تا 3 سال آینده راه‌اندازی می‌شود

جزئیاتی جدید از کتاب انگلیسی اول متوسطه اول

جزئیاتی جدید از کتاب انگلیسی اول متوسطه اول

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش با اعلام جزئیات جدیدی از کتاب جدید التالیف زبان انگلیسی اول متوسطه اول، گفت: تا سه سال آینده لابراتوارهای ویژه زبان در مدارس راه‌اندازی می‌شود.

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش با اعلام جزئیات جدیدی از کتاب جدید التالیف زبان انگلیسی اول متوسطه اول، گفت: تا سه سال آینده لابراتوارهای ویژه زبان در مدارس راه‌اندازی می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محی‌الدین بهرام محمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره جزئیات جدیدی از کتاب جدیدالتالیف زبان انگلیسی پایه اول متوسطه اول که از مهرماه وارد کلاس‌های درس می‌شود، افزود: اولین تغییر این کتاب در نام آن است که به کتاب "چشم‌انداز" تعبیر شده و در دو بخش به دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

وی افزود: کتاب زبان انگلیسی پایه اول متوسطه اول در دو بخش "کتاب کلاسی" و "کتاب کار" تدوین و تهیه شده و در حال آماده‌سازی نهایی برای چاپ است.

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بخش نخست این کتاب به صورت غیرمستقیم با ارائه چند تصویر سطح معلومات انگلیسی دانش‌آموزان را ارزیابی می‌کند و با درج تصاویر انگلیسی و کلماتی همانند آمبولانس، پست، اتوبوس، سی‌دی، تلفن، sms، تاکسی و غیره میزان آشنایی دانش‌آموزان را با عناوین انگلیسی ارزیابی می‌کند.

محمدیان افزود: قسمت بعدی سنجش سطح دانش‌آموزان در همان ابتدای آغاز سال تحصیلی از طریق گوش کردن به الفبای انگلیسی از روی سی‌دی در کلاس است. همچنین پرسش و پاسخ سوالات آسان و گوش کردن و تطبیق دادن اعداد و کلمات شنیده شده، بخشی از آغاز کار زبان انگلیسی جدید است.

وی عنوان کرد: با این روش از همان ابتدا معلم سطح معلومات انگلیسی دانش‌آموزان را مورد ارزیابی قرار می‌دهد تا در مراحل بعدی بتواند شیوه‌های مناسب ارائه این درس را در کلاس پیاده کند.

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه محور اصلی کتب انگلیسی جدید، آموزش چهار مهارت گوش دادن، نوشتن، صحبت کردن و خواندن است، اظهار کرد: علاوه بر کتب درسی، بسته آموزشی برای کتاب انگلیسی در نظر گرفته شده که سی دی و فلش کارت بخشی از این بسته آموزشی را تشکیل می‌دهد. همچنین راهنمای درس زبان انگلیسی نیز برای معلمان تهیه و تولید می‌شود.

محمدیان ابراز امیدواری کرد: معلمان زبان انگلیسی با گذراندن دوره‌های ضمن خدمت، روش‌های جدید تدریس زبان انگلیسی را با دقت مد نظر قرار داده و در شش سال آینده شاهد خروجی‌های مناسب آموزش و پرورش در حوزه زبان انگلیسی باشیم.

وی خاطر نشان کرد: برای اینکه بتوانیم زبان انگلیسی را طبق تعریف و تدوین سند درس ملی پیش ببریم، لازم است به جای 2 ساعت در هفته، شش ساعت در هفته آموزش زبان داشته باشیم و 600 ساعت آموزش زبان انگلیسی که در شش سال برنامه‌ریزی شده، در سه سال پیاپی قرار بگیرد تا خروجی‌های مناسبی حاصل شود.

به گفته معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش، کتاب جدیدالتالیف زبان انگلیسی ویژه پایه اول متوسطه اول (اول راهنمایی) از مهرماه 92 همزمان با سایر کتاب‌های جدیدالتالیف این پایه در اختیار دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۳-۲۳ ۱۷:۲۰

زمان 2ساعت در هفته برای این کتاب کافی نیست.

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۹ ۲۰:۲۸

زمان دو ساعت در هفته براي زبان اول راهنمايي به هيچ وجه کافي نيست و بازده خوبي نخواهد داشت