رییس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: فردی را باید برای ریاست جمهوری انتخاب کنیم که از بن دندان به آموزههای انقلاب معتقد باشد و خود را بازوی اجرایی ولی فقیه بداند نه یک ایدئولوگ.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) سهراب صلاحی در حاشیه همایش ملی نقش اساتید فرهیخته زن در حماسه سیاسی در دانشگاه امیرکبیر، با مقایسهای بین وضعیت ایران و کشور مصر از لحاظ تاریخی، تمدنی و سیاسی اظهار کرد: 35 سال قبل همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران تصمیم گرفتند تا در مقابل آمریکا ایستادگی کرده و به طوری که بعد از آن ایران حتی یک روز رابطه مبتنی بر آرامش را با آمریکا نداشت. از طرف دیگر چند ماه بعد از پیروزی انقلاب، مصریها سابقه انقلابگری خود را کنار گذاشته و با امضای پیمان کمپ دیوید زیر پرچم آمریکا رفته و به عنوان دومین کشور کمککننده آمریکا مطرح شدند.
وی ادامه داد: در مقایسه بین وضعیت مصر و ایران میتوان به این نکته پی برد که امروز نه تنها جمهوری اسلامی توان مقابله با آمریکا را دارد بلکه مجموعه قدرتها نمیتوانند با جمهوری اسلامی مقابله کنند که اگر میتوانستند حتما به آن عمل میکردند.
وی ادامه داد: بعد از انقلاب مصر وقتی از مقامات آنها میپرسیم که چرا رابطهشان را با رژیم صهیونیستی قطع نمیکنند، میگویند که توان مقابله با این رژیم را ندارند، این در حالی است که جمهوری اسلامی چنین وضعیتی را ندارد.
رییس سازمان بسیج اساتید با بیان اینکه «امروز جمهوری اسلامی چرخه غنیسازی دارد» گفت: امروز جمهوری اسلامی هستهیی شده است و هر کشوری که چرخه غنیسازی را داشته باشد، سایه شوم جنگ از آن بیرون میرود.
وی با اشاره به بحران سوریه گفت: در بحران سوریه یک طرف جمهوری اسلامی و طرف دیگر کل غرب و کشورهای منطقه همچون ترکیه، اردن، عربستان و قطر حضور دارند. مسولان کشور ما تاکید دارند که اجازه نمیدهیم که بشار اسد سقوط کند. هرکسی دنبال سقوط بشار اسد، بیآبرو خواهد شد. ایران در مورد سوریه نشان داد که قدرت بینالمللی است.
وی همچنین به حمله و اشغالگری آمریکا به عراق اشاره و اظهار کرد: جمهوری اسلامی بدون حتی یک شلیک تیر توانست آمریکا را در عراق شکست دهد که بعد از آن بود که آمریکا به این نتیجه رسید که باید سیاست یکجانبهگرایی را در دنیا عوض کند. با شکست آمریکا در عراق، ابهت این کشور در دنیا شکست و بعد از آن به بحرانهای اقتصادی و اجتماعی مبتلا شد.
صلاحی افزود: آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی، سیاست قطبی را مطرح کرد تا بتواند از ظرفیتهای بینالمللی و دیگر رقبای اقتصادیاش برای جلوگیری از فروپاشی آمریکا استفاده کند که به فضل خدا با پیروزی در میدان سوریه و عبور جمهوری اسلامی از انتخابات 92 نیز این سیاست نیز با شکست مواجه میشود.
وی افزود: جمهوری اسلامی بعد از خلق حماسه سیاسی قلههای دیگری از بیداری اسلامی را فرا خواهد گرفت و بعد از آن است که قارونهای شهوتران در قصرهای خود به زیر کشیده میشود. این بشارتی است که رهبری به ما داده است.
وی گفت: برای ادامه این راه طبق فرمایشات رهبری باید در حوزه داخلی موضوع تشکیل الگوی ایرانی، اسلامی پیشرفت را دنبال کنیم. ما اکنون در مرحله دولتسازی هستیم. انقلاب ما با موفقیت انجام شده، نظام مستقر گشته و با اقتدار تثبیت شده است. البته بعد از دوران جنگ 8 ساله، حرکتهایی از سوی دولتها شروع شد تا به جای پیگیری کردن استمرار الگوی ایرانی – اسلامی پیشرفت بحث هضم شدن در ارزشهای فکری، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی غرب را مطرح کنند. حداقل 10 سال در نظام اجرایی و تقنینی کشور این خط با شعار جبر مدرنیسم، دنبال شد.
رییس سازمان بسیج اساتید گفت: شعار اصولگرایی در جمهوری اسلامی در مقابله با این حرکت به وجود آمد. اصولگرایی یعنی بازگشت به آموزههای ناب انقلاب اسلامی در مقابله با شعار اصلاحطلبی. البته اصلاحطلبانی که با مفهوم تغییر ذائقه دینی مردم به ذائقه غربی کار میکردند، اندک است که آنها برای آنکه عقبه اجتماعیشان را از دست ندهند، هیچگاه اصلاحات را تعریف نکردهاند و به همین خاطر است زمانی به نعل و زمانی دیگر به میخ میزدند.
وی با بیان اینکه «ایران برای ادامه راه باید از قدرت بینالمللی بالقوه به بالفعل تبدیل شود» گفت: اکنون جمهوری اسلامی یک قدرت بینالمللی بالقوه است هرکسی به این موضوع شک دارد میتواند وضعیت عراق، سوریه و لبنان را ببیند. بر این اساس باید دولتی انتخاب شود که راهبرد اولش در حوزه بینالملل تبدیل قدرت بالقوه به بالفعل باشد.
وی ادامه داد: باید کسی را انتخاب کنیم که از بن دندان به آموزههای انقلاب معتقد باشد و خود را بازوی اجرایی ولی فقیه بداند نه یک ایدئولوگ. یکی از مشکلات روسای جمهور در سه دوره گذشته این بود که نقش خود را اشتباه میدانستند.
رییس سازمان بسیج اساتید کشور راهبرد دیگر جمهوری اسلامی در حوزه جهان اسلام را تلاش برای معماری و طراحی تمدن نوین اسلامی عنوان و اظهار کرد: ما کشوری با سابقه تمدنی و حاکمیت نظام فکری و منسجم هستیم که مسلمانان در حرکت اجتماعی تحت امت واحد اسلامی را جمع میکند. ما دارای رهبری هستیم موضوعی که امروز به عنوان مشکل بزرگ دنیا مطرح میشود. از طرف دیگر ما حمایت مردم را از نظام داریم.
وی به پیشرفتهای علمی ایران اشاره و اظهار کرد: برای آنکه به قدرت بینالمللی تبدیل شده و تمدن نوین اسلامی را پیاده کنیم، باید مرجعیت علمی جهان را کسب کنیم که شرط تحقق آن پیادهسازی دانشگاه اسلامی است. همه ما باید در این رابطه تلاشهایمان را به کار ببریم.
وی در پایان به موضوع قانون هدفمندی اشاره و خاطرنشان کرد: در بحث هدفمندی مقام معظم رهبری به دولت گفتند که این موضوع بحثی ملی است و باید اجماعی بر آن اعمال شود. ایشان فرمودند که حتی از اپوزیسیون نجیب هم کمک گرفته شود. یعنی کسانی که مخالف ما هستند اما با دشمن همکاسه نمیشوند، چون این بحث ملی است و قرار است نظام همه را اداره کند. پس باید دولتی روی کار آید که بتواند از تمامی ظرفیتهای نظام استفاده کند.
رییس سازمان بسیج اساتید تاکید کرد که هدف اصلی دشمن در جنگ نرم تغییر ذائقه خانواده ایرانی از اسلام ناب محمدی به فرهنگ غربی است.
به گزارش ایسنا، صلاحی همچنین گفت: هدف اصلی دشمن در جنگ نرم تغییر ذائقه خانواده ایرانی از اسلام ناب محمدی به فرهنگی غربی است که برای این کار نوک پیکان را متوجه خانوادهها و متولی اصلی تربیت فرزندان یعنی زنان گرفته است.
وی گفت که دشمن برای این کار راهبردهای زیادی در دست دارد که نمونه آن راهاندازی جنبشهای فمنیستی است.
وی تاکید کرد: با توجه به نقش مهم زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و تثبیت نظام جمهوری اسلامی ایران انتظار میرود که زنان اندیشمند ایران اسلامی و در راس آن اساتید در دانشگاهها بتوانند این تهدید را به فرصت تبدیل کرده و زمین بازی دشمن را تغییر دهند.
رییس سازمان بسیج اساتید پاشنه آشیل دشمن را خانواده و داشتن نگاه ابزاری به زن عنوان کرد و افزود: در این شرایط باید بتوانیم الگوی موفقی از جایگاه زنان به جهان نشان دهیم و این کار را میتوان در بستر اتحادیه جهانی اساتید مسلمان انجام داد.
وی توضیح داد: بسیاری از اساتید مسلمان در کل جهان دغدغه اسلام را دارند که میتوان از این پتانسیل عظیم برای نشان دادن توانمندهای مسلمانان به دنیا استفاده کرد. این جنبش را باید در دانشگاههای جهان اسلام راهاندازی نمود.
وی پایهریزی تمدن نوین اسلامی را به عنوان یکی از محورهای مهم در این راه برشمرد و گفت: در این زمینه شورای راهبردی تشکیل شده است و ما با جلسات مستمر در تلاشیم تا موضوع تمدن نوین اسلامی مورد نظر رهبری را محور کارها قرار داده و آن را به عنوان محوری مشترک با اساتید جهان اسلام قرار دهیم.
صلاحی محورهایی همچون خانواده، سبک زندگی، مقابله با جنگ نرم دشمن و معرفی مولفههای قدرت نرم انقلاب اسلامی را از جمله محورهایی برشمرد که اساتید زن میتوانند فعالانه در آن ورود پیدا کرده و آن را به جامعه اسلامی نشان دهند.
وی در پایان با اشاره به فعالیتهای اساتید زن در دانشگاهها برای زمینهسازی خلق حماسه سیاسی ابراز امیدواری کرد که حماسه سیاسی با حضور خانمها خلق شود و اساتید زن بتوانند در عرصه دانشگاه در این زمینه فعالانه حضور پیدا کنند.
انتهای پیام
نظرات