• جمعه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 92022718226

هادی حیدری برنده ششمین دوره جایزه روزنامه‌نگاری «امید» شد

هادی حیدری برنده ششمین دوره جایزه روزنامه‌نگاری «امید» شد

ششمین دوره جایزه روزنامه‌نگاری امید یادبود زنده‌یاد مهدی سمسار به «هادی حیدری» کارتونیست مطبوعات تعلق گرفت.

ششمین دوره جایزه روزنامه‌نگاری امید یادبود زنده‌یاد مهدی سمسار به «هادی حیدری» کارتونیست مطبوعات تعلق گرفت.

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هادی حیدری از طرف بنیاد زنده‌یاد دکتر مهدی سمسار به عنوان برنده ششمین دوره جایزه روزنامه‌نگاری «امید» برگزیده شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از روزنامه‌نگاران و اهالی فرهنگ و هنر برگزار شد، م‍ژگان جمشیدی (برنده دوره سوم) اجرای مراسم را بر عهده داشت.

گیتی الهی (همسر زنده‌یاد مهدی سمسار) ابتدای این مراسم ضمن خیرمقدم به حاضران که در میان آن‌ها چهره‌هایی چون محمدابراهیم باستانی پاریزی، کامبیز درم‌بخش، علی دهباشی و شمار دیگری از شخصیت‌های شناخته عرصه فرهنگ و هنر حضور داشتند، گزارشی از عملکرد 10 ساله بنیاد دکتر مهدی سمسار را ارائه کرد.

او با اشاره به حضور دکتر کاظم معتمدنژاد در دوره‌های گذشته این جایزه، کسالت او را دلیل نبودش در مراسم عنوان کرده و برایش آرزوی سلامتی کرد.

هادی حیدری پس از دریافت جایزه، ضمن تشکر و افتخار از دریافت این جایزه روزنامه‌نگاری از سوی بنیاد مستقل دکتر سمسار، بیان کرد:فعالیت به عنوان کارتونیست مطبوعاتی در جامعه امروز که نقدپذیری به حداقل و فضای سوء‌تفاهم و بدفهمی به بالاترین مرزهای خود رسیده است، حرکت در میدان مین است.

هادی حیدری با بیان اینکه وجود فضای تنفس برای مطبوعات مستقل عامل رشد کارتون مطبوعاتی است و حضور همراه با مسئولیت‌پذیری کارتونیست‌ها در چنین فضایی موجب نشاط رسانه‌ای می شود، اظهار کرد: کلید رسیدن به چنین شرایطی، بالارفتن روحیه نقدپذیری مسئولان اجرایی کشور است. باید به این باور برسیم که نقد مصلحانه و مشفقانه، نه تنها آسیبی به جامعه نخواهد زد بلکه تصویری که از فضای کشور به ناظران بیرونی می‌دهد، جلوه‌هایی است از ظرفیت اصلاح‌پذیری یک ساختار.

در ادامه این مراسم، علی دهباشی با ابراز خوشحالی از این که جایزه امید به ششمین دوره رسیده است، آرزو کرد این جایزه از حلقه تهران خارج شود و به شهرستان‌ها راه پیدا کند.

کامبیز درم بخش کارتونیست پیشکسوت نیز گفت: امروز بیشتر از هر زمانی رنج می‌برم که روزنامه‌های ما به کاریکاتور که بعد از مشروطیت جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده بها نمی‌دهند. در سرتاسر دنیا کاریکاتور بازتاب مسائل روز جامعه است و اهمیت ویژه ای دارد اما در ایران آن‌طور که باید به این هنر بها داده نشده البته به غیر از چند استثنا چون هادی حیدری که با وجود مشکلاتی که بر سر راهش بوده اما با پشتکار این مسیر را ادامه داده است.

در ادامه مراسم، لوح تقدیر ششمین دوره جایزه امید نیز به فرزانه سالمی، مترجم جوان مطبوعات ایران اهدا شد.

سالمی ضمن ابراز خوشحال از دریافت این عنوان، توجه بانیان این جایزه به حوزه ترجمه در مطبوعات را از نکات قابل اعتنا عنوان کرد و گفت: بسیاری تصور می‌کنند که ترجمه، یک کار درجه دوم در مطبوعات است، اما اهدای این لوح توسط بنیاد دکتر مهدی سمسار به یک مترجم، نشانه وسعت نظر بانیان آن است.

پس از این دکتر محمدابراهیم باستانی پاریزی ضمن سخنان کوتاهی به اهمیت کارتون مطبوعاتی در روزگار ما اشاره کرد و افزود: « این روزها کاریکاتورها بیشتر از سرمقاله‌ها کاربرد دارد.»

در پایان مراسم نیز اسماعیل عباسی، روزنامه‌نگار و کارتونیست پیشکسوت ضمن سخنانی درباره اهمیت کارتون و مطبوعات، ابراز امیدواری کرد تا فضای مناسبی برای انتشار این هنر در بستر مطبوعات فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha