دبیر علمی همایش بینالمللی فلسفه حقوق زن در اسلام عنوان کرد:هنر خانهداری به عنوان رشتهای تخصصی باید در دانشگاهها جدی گرفته شود تا زنان به ارزش وجودی هنرهای خود پی ببرند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه قم، آیتالله سیدکاظم مصطفوینیا امروز در همایش بینالمللی حقوق زن در اسلام با تاکید بر توجه بیشتر پژوهشگران و محققان در معرفی جایگاه حقوقی زن از منظر اسلام به جهانیان گفت:همه باید با فلسفه حقوق زن آشنا و جایگاه متعالی زنان در اسلام برای جهانیان معرفی شود.
وی افزود: باید شعاع حرکتی خود را در جهان به گونهای تنظیم کنیم که ادله اسلام نسبت به حقوق زن در جهان معرفی شود به ویژه با توجه به نگاه تحجری برخی از کشورهای اسلامی به شخصیت زن، لطمه جدی به نام اسلام زده است.
وی تصریح کرد: اهل بیت(ع) منابع ارزشمند انسانی را فراروی بشریت در برابر حقوق انسانها و به ویژه زن قرار دادهاند که باید مبانی فقهی موجود را پیاده کنیم.
این استاد حوزه و دانشگاه و با اشاره به آیات قرآن نیز اظهار کرد: در قرآن کریم آیات بسیاری در زمینه حقوق زن وجود دارد که قدمتی بیش از 1400 سال دارد اما دیدگاه انحرافی غرب در دفاع از زن و نگاه ابزاری غرب تنها در سالهای اخیر داعیه دفاع از حقوق زن است.
وی توجه به هنر زنان در تربیت فرزندان و خانهداری را مورد تاکید قرار داد و گفت: در دنیا برخی از هنرها همچون مهمانداری به صورت تخصصی و بسیار ظریف تدریس میشود اما هنر خانهداری ویژه زنان که ارزش و جایگاه والایی در اسلام دارد در دانشگاههای اسلامی مورد بیتوجهی واقع شده است.
مصطفوینیا خاطرنشان کرد: در این ارتباط باید هنر خانهداری به عنوان رشتهای تخصصی در دانشگاهها جدی گرفته شود تا زنان به ارزش وجودی هنرهای خود پی ببرند.
وی در پایان اظهار کرد: در قواعد حقوقی درباره زندگی اجتماعی و حقوقی بانوان نکاتی وجود دارد که باید در بستر فقه مورد ارزیابی قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات