یک کاندیدای احتمالی انتخابات ریاستجمهوری گفت: خوبی انتخابات به این است که سیاستمداران را از برج عاج به کف خیابانها میکشاند تا اینکه در موضوعات مختلف دغدغهها و نیازها را بفهمند و متوجه مشکلات جدی جامعه بشوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در نشست خبری با رسانههای ورزشی با بیان اینکه «ورزش اجتماعیترین موضوع جامعه است» خاطر نشان کرد: اگر ورزش و جایگاه ورزش را نتوانیم به خوبی درک کنیم، هیچگاه به نیازهایش نمیتوانیم پاسخ دهیم.
وی ادامه داد: من الزاما موضوع ورزش و جوانان را یکی نمیدانم بلکه معتقدم حوزه ورزش بزرگتر از حوزه جوانان است؛ امروزه چون وزارتخانهای به وزارت ورزش و جوانان داریم من ورزش را در کنار بحث جوانان مطرح کردهام، ولی معتقدم ورزش جایگاهی مستقل و ممتازی دارد.
وی خاطرنشان کرد: من در برنامهریزیهایی که در این حوزه داشتم برای ورزش سه موضوع را به طور ویژه مورد توجه قرار دادم. معتقدم اگر وضعیت کشور متحول شود باید مثلث صنعت،اقتصاد و فرهنگ ورزش به طور هماهنگ با یکدیگر مورد توجه قرار دهیم. اگر اینچنین باشد قادر خواهیم بود ورزش را به عنوان موضوع اول کشور پیش ببریم؛ چراکه معتقدم ورزش اجتماعیترین موضوع جامعه است و دولت اگر میخواهد به بخش اجتماعی جامعه بها بدهد باید به ورزش توجه ویژهای داشته باشد.
این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه «به همه حوزههای کشور باید با نگاه تخصصی توجه کرد» اظهار کرد: به ورزش نیز باید به طور حرفهای و تخصصی توجه شود، مدیریت ورزش باید از سیاستزدگی خارج شود، همانطور که سیاسی کردن حوزههای دیگر نقطه آسیب این حوزهها به حساب میآید، سیاسی کردن ورزش نیز یکی از نقاط آسیب است.
وی ادامه داد: ورزش و سیاست میتوانند با هم تعامل خوبی داشته باشند، ولی سیاستزده کردن ورزش موجب پایین آمدن جایگاه ورزش میشود، ورزش باید با یک برنامه حرفهای و تخصصی مستقل از فضای سیاسی کشور به راه خود ادامه دهد.
وی با اشاره به اینکه «در دنیا ورزش مانند حوزههای دیگر غیرسیاسی نیست» اظهار کرد: ما همواره باید به این نکته توجه کنیم که هیچگاه سیاستمداران نمیتوانند خود را از ظرفیت مجلس محروم کنند و این نکته نیز باید توجه داشته باشیم که اگر مدیر ورزشی سیاستزده شود به ضرر خودش عمل خواهد کرد.
پورمحمدی با بیان اینکه «امروزه در کشور بیش از 12 میلیون ورزشکار و فعال ورزشی داریم» خاطرنشان کرد: اکنون در این شرایط دولت باید فقط به وظایف تولیگری خود بپردازد؛ هرچه دخالتهای دولت در حوزه ورزش ریزتر شود هم به ضرر ورزش و هم به ضرر خود دولت خواهد بود.
وی ادامه داد: وظیفه دولت در حوزه ورزش سیاستگذاری،پشتیبانی، بسترسازی و نظارت است و اگر دولت به این وظایف خود به خوبی عمل کند جامعه ورزش ایران حتما قلههای قهرمانی بیشتری را فتح خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه «در دولت احمدینژاد تلاشهای زیادی برای توسعه زیرساختهای ورزشی کشور انجام گرفته است» اظهار کرد: دولت احمدینژاد به غیر از دو سال اخیر تلاشهای بسیار خوبی در توسعه زیرساختهای ورزشی داشته است. ما اگر این وقفه دوساله را بتوانیم برطرف کنیم همه مشکلات اقتصادی که امروز جامعه بخصوص جامعه ورزشی را اذیت میکند، میتوانیم برطرف کنیم، در دولت آینده باید در حوزه اقتصادی کشور یک تلاش جدی صورت بگیرد و گام اول من نیز اقتصادی است، معتقدم اگر مشکلات اقتصادی حل شود مشکل ورزش نیز برطرف خواهد شد.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ورزشکار هستید؟ گفت: من الان وقت ورزش کردن ندارم ولی در دوران نوجوانی فوتبال بازی میکردم، من در دوران وزارت اطلاعات نیز گاهی فوتبال بازی میکردم ولی بعد از مصدومیتی که برایم پیش آمد دیگر بازی نکردم.
وی در پاسخ به این سوال که در سال 88 به چه کسی رای دادید؟ گفت: من در این سال نه به احمدینژاد نه به موسوی و نه به کروبی بلکه به آقای رضایی رای دادم من در انتخابات یک رای داشتم و تشخیص دادم که آقای رضایی بهترین فرد از میان دیگر افراد است. در انتخابات پیش رو نیز به خودم رای میدهم ولی اگر شرایط به گونهای شد که کاندیدا نشدم بعدا موضعام را به طور صریح اعلام خواهم کرد.
انتهای پیام
نظرات