رییس شورای شهر تهران با اشاره به تعدد کاندیداهای ریاست جمهوری اظهار کرد: وقتی من این تعداد از کاندیداها را برای انتخابات ریاست جمهوری دیدم، برای حضور خود تردید کردم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی چمران در جمع دانشجویان دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران که به مناسبت افتتاحیه انجمن اسلامی مستقل این دانشکده حاضر شده بود، گفت: انتخابات شوراها و انتخابات ریاست جمهوری پیش رو است، اما انتخابات ریاست جمهوری روی انتخابات شوراها سایه انداخته است و ما در زمانی که قرار بود این موضوع در مجلس تصویب شود با بحثهای فراوان اجازه ندادیم این موضوع در مجلس به تصویب برسد و مجمع تشخیص مصلحت بنا کرد که این دو انتخابات در یک روز انجام شود.
وی با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری انتخاباتی صد در صد سیاسی است ،تصریح کرد: انتخابات شورای شهر برعکس انتخابات ریاست جمهوری سیاسی نیست و نباید سیاسی باشد و دلیلی ندارد افراد سیاسی پا به عرصه شورای شهر بگذارند؛ چرا که این موضوع قطعا به نفع شهر و یا روستا نیست.
چمران افزود: خوب اداره کردن امور شهری و روستایی نیازمند دوری از سیاسی بازی است، اما به هرحال این دو انتخابات با یکدیگر مخلوط شدهاند و هر یک از کاندیداها می خواهند یک پشتوانه در شوراها داشته باشند و این موضوع میتواند درشوراها اختلافاتی را ایجاد کند که این موضوع از حالا خود را نمایان کرده است.
رییس شورای شهر تهران در ادامه تصریح کرد: برخی میپرسند چرا در انتخابات شوراها ورزشکاران و هنرمندان کاندیدا شدهاند، نمیشود گفت که آنها نیانید و اگر خوب کار کنند، حضور آنها هیچ اشکالی در شوراها و روستا نخواهد داشت.
چمران با اشاره به تعدد کاندیداها در انتخابات ریاست جمهوری گفت: افراد زیادی وارد معرکه ریاست جمهوری شدهاند، البته من یادم میآید در دور اول ریاست جمهوری پس از انقلاب حدود 110 نفر داوطلب وجود داشت که همگی تایید صلاحیت شدند، اما رقبای اصلی چند نفر بیشتر نبودند، در دورههای دیگر نیز فکر نمیکنم بیش از هشت نفر از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شده باشند.
وی خاطرنشان کرد: من وقتی دیدم این تعداد افراد برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری حاضر هستند، برای حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری تردید کردم و دیدم شاید درست نیست با وجود این تعداد، پا به عرصه ریاست جمهوری بگذارم.
رییس شورای شهر تهران همچنین تصریح کرد: اگر کاندیداها با برنامهریزی و تعاملی خوب و مناسب با مردم و گروههای سیاسی فعالیت کنند، قطعا موفقیتهای بیشتری خواهند داشت و انشالله از هر کدام از این گروهها و ائتلافهای تشکیل شده یک کاندیدا بیرون بیاید تا شاهد رقابت خوبی باشیم.
چمران با اشاره به نحوه حضور اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری گفت: از اصلاح طلبان یکی دو نفر اعلام موجودیت کردند که من فکر نمیکنم از اقبال چندانی برخودار شوند، اما اگر افراد معروفتر از اصلاحطلبان پا به عرصه بگذارند، در صورتی که شورای نگهبان آن ها را تایید صلاحیت کند میتوانند حضور پررنگی در رقابت انتخاباتی داشته باشند.
به گزارش ایسنا، چمران با اشاره به فعالیتهای تشکیلاتی و نقش موثر دانشجویان در کشور اظهار کرد: دانشگاه مرکز علمی و فرهنگی بزرگی است و این نیاز وجود دارد که مبنای فرهنگ اسلامی در آن به خوبی تبیین شده و مورد اجرا گذاشته شود که قطعا دانشجویان برای این کار موثرتر از سیستمهای اداری هستند.
وی یادآور شد: دانشگاه تهران سابقه طولانی در انجام فعالیتهای تشکیلاتی دارد و اگر دانشگاهها همانند گذشته باشند دانشجویان هیچگاه به خارج از کشور نخواهند رفت و در کشور خودمان به فعالیت و خدمت میپردازند و در هر جای دنیا باشند مبنای فکری و اعتقادی خود را تبلیغ خواهند کرد.
به گزارش ایسنا، مهدی چمران در حاشیه نشستی که در دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران که به همت انجمن اسلامی برگزار شد، گفت: سال 88 با توجه به عملکردی که احمدی نژاد داشت و حمایتهای رهبری به او رای دادم و در آن برهه زمانی من حامی او بودم.
انتهای پیام
نظرات