• پنجشنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 92021208064
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

پورمحمدی: در چند روز آینده افشاگری خواهم کرد

پورمحمدی: در چند روز آینده افشاگری خواهم کرد

یک کاندیدای ائتلاف پنج نفره اصولگرایان گفت: ائتلاف پنج نفره اصولگرایان با یک کاندیدای واحد وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری می‌شود.

یک کاندیدای ائتلاف پنج نفره اصولگرایان گفت: ائتلاف پنج نفره اصولگرایان با یک کاندیدای واحد وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در جمع خبرنگاران در تبریز اظهار کرد: ائتلاف مذکور شامل بنده، منوچهر متکی، محمدحسن ابوترابی‌فرد، محمدرضا باهنر و یحیی‌ آل‌اسحاق است که در روزهای آینده به اجماع رسیده و یک نفر از بین‌مان معرفی خواهد شد.

وی با اشاره به ائتلاف ۱+۲ اصولگرایان نیز گفت: آقایان محمدباقر قالیباف٬ علی‌اکبر ولایتی و غلامعلی حداد عادل اعضا این گروه هستند که ائتلاف 5 نفره به هیچ عنوان با این گروه ائتلاف نخواهد کرد.

وی درباره کاندیداتوریش با بیان این‌که «در عرصه‌های مختلف مدیریتی فعالیت داشته‌ام» گفت: در حوزه مختلف آشکار و پنهان، فعالیت داشته‌ام، از مسائل کشور مطلعم. با مشکلات آشنایی کامل دارم و نکته مهم این‌که سطوح مدیریتی را می‌شناسم.

پورمحمدی نظام اداری فعلی را نظامی ناکارآمد دانست و گفت: نظام اداری نیازمند تحول بنیادین است و هر حرکتی در راستای ایجاد تحول بدون اصلاح نظام اداری قادر به رسیدن به اهدافش نخواهد بود. نظام اداری فعلی ناکارآمد، کم‌محصول و آسیب‌پذیر است.

وی اظهار کرد: زبان مدیریتی را به خوبی می‌شناسم و در سازمان بازرسی با پیچیدگی‌های آن آشنا شده‌ام؛ مهمترین محور تحول در وضعیت فعلی توجه به دولت الکترونیک است .

وی ادامه داد: در قانون سلامت اداری کمبود قانونی وجود ندارد، فقط باید با اراده قوی مصوبات ابلاغ شده اجرایی شود.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: مشکلاتی در خصوص فساد در کشور وجود دارد ولی نباید یک طرفه به قضاوت کرد؛ چراکه اقدامات ماندگاری نیز در کشور اتفاق افتاده است.

وی درباره صحبت‌هایش مبنی بر افشای برخی مطالب گفت: در چند روز آینده این افشاگری را انجام خواهم داد.

وی در پاسخ به این‌که «مدیریت‌های اصلی را به افرادی خواهم سپرد» گفت: ما با اصولگرایان در ائتلاف هستیم، ولی هنوز آرایش سیاسی را پیدا نکرده‌ایم، عملا تیم ما در مجموعه اصولگرایی است، دولتی از دوستان خودمان تشکیل خواهیم داد، ولی این موضوع تنها درباره مدیریت‌های بالا خواهد بود و در رده‌ها بدون توجه به گرایش‌های سیاسی باید تخصص را مد نظر داشته باشیم.

این عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان درباره سیاستش در قبال آمریکا نیز گفت: امریکا از دیرباز دشمن ما و دنیا بوده است و در وضعیت کنونی در سیاست هسته‌یی مذاکرات امریکا بهانه است.

وی درباره ارتباط با کشور های همسایه نیز ادامه داد: جمهوری اسلامی پیوسته به دنبال ایجاد روابط دوستانه با کشور های همسایه بوده است و با اتخاذ تدابیر مناسب می‌توان این روابط را بهبود بخشید.

وی در پاسخ به این سوال که چرا برخی کاندیدای احتمالی اقدام به تخریب کاندیدای حامیان دولت می‌کنند؟ مدعی شد: دولت به اندازه کافی در این مدت همه را تخریب کرده است، ولی ما با هرگونه بداخلاقی مخالف هستیم و اهانت و نسبت ناروا را محکوم می‌کنیم.

این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری در پاسخ به تعطیلی زود هنگام برخی دانشگاه‌ها در آستانه انتخابات گفت: این تعطیلی را می‌توان از جنبه مثبت نگریست؛ چنانچه اگر دانشجویان در بین خانواده‌های‌شان باشند مشوق حضور آنان در انتخابات نیز خواهند بود. شنیده‌ام در دانشگاه‌ها را در روزهای انتخابات باز می گذارند تا دانشجویان به فعالیت‌های خود ادامه دهند. دانشگاه‌ها دوره انفعال را پشت سر گذاشته‌اند و شوکی در مقطعی به دانشجویان وارد شد ولی خوشبختانه امروز شاهد حضور جدی و با انگیزه دانشجویان در بحث‌های سیاسی هستیم.

وی هم‌چنین در جمع مردم تبریز در مسجد کریم‌خان این شهر با بیان این‌که «اگر صادقانه بگوییم بخشی از شرایط سخت اقتصادی امروز کشور توطئه دشمن است» گفت: دشمن از هر طرف به ما فشار آورده است. اما واقع امر این است که خود ما نتوانستیم خوب برنامه‌ریزی کنیم.

وی با تبریک ولادت حضرت زهرا(س) و امام خمینی(ره) اظهار کرد: خوشحال و سرافرازیم که رهبر، مقتدا و الهام‌بخش ما حضرت فاطمه زهرا(س) است. حضرت فاطمه زهرا(س) مراد و معلم ما مردان است. اگر بخواهیم بندگی، زهد، وفاداری، ولایتمداری و... را از کسی یاد بگیریم یک نمونه برجسته فاطمه زهرا(س) است.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری گفت: خدا را از این همه نعمت شاکریم. واقعاً اگر ما علی(ع) را نداشتیم، زهرا(س) نداشتیم، امام حسین(ع) نداشتیم، حضرت ولیعصر(عج) نداشتیم آیا زندگی ما روح و محتوا و اصالت داشت؟! اگر این‌ها نبودند زندگی بی‌روحی داشتیم. آن‌چه زندگی ما را روح بخشید منزل حضرت زهرا(س) است که به اندازه همه آفرینش ارزش دارد. این خانه به مسلمانان این پیام را می‌دهد که می‌توانید ارزش جهان را در یک خانه ساده خلق کنید. اگر معلمی مانند حضرت زهرا(س) نباشد من و شما هدایت نمی‌شویم. اگر امام حسین(ع) نباشد من و شما دلبسته این دنیا می‌شویم و از دنیا گذشتن برای ما سخت می‌شود.

وی ادامه داد: حضور امروز شما ملت در آخرت اجر ثبت شده دارد. ملت ما به اهل بیت(ع) منتسب است. امروز شیعیان در دنیا به جرم پیروی از اهل بیت(ع) ترور می‌شوند. در سوریه حتی علیه کسانی که مانند ما شیعه نیستند جهاد علیه شیعه می‌دهند. امروز ملت ایران به عنوان پیروان اهل بیت(ع) در دنیا شناخته شده است. امروز همه باید تلاش کنیم زندگی خود را از شرایط اقتصادی که در آن قرار داریم بیرون بیاوریم. امروز ملت ایران از گرانی‌ها، بیکاری‌ها و... رنج می‌کشد. باید برای این درد چاره اندیشید. زمانی ممکن است منابع ما کم باشد ولی امروز هم از نظر منابع و نیروی انسانی در شرایط بسیار خوبی قرار داریم.

وی با بیان این‌که «برای خراب کردن جامعه هم کفر و هم فقر تأثیر دارد» گفت: جامعه‌ای که در آن فقر وارد شود ایمان آن جامعه از بین می‌رود. امروز که به هرکس که دچار بیراهه شده مراجعه می‌کنیم می‌گوید اول به فکر شغل و درآمدم باشید من خودم به راه راست می‌روم. بی‌توجهی به اقتصاد موجب ناامنی می‌شود. نا امنی نیز بنیه جامعه را از بین می‌برد.

پورمحمدی گفت: امروز درد جامعه ما معیشت است. مقام معظم رهبری نیز فرمود درد گرانی، تورم، بیکاری، مشکلات امروز اقتصاد فقط تولید است. اگر به تولید رسیدیم مشکلات کشور حل می‌شود. اگر تولید را حل نکردیم هیچ کدام از مشکلات حل نمی‌شود. تولید نیز به بستر نیاز دارد. 20 سال است دولت‌های مختلف اعلام کردند که باید نظام بانکی، گمرک، بیمه، تأمین اجتماعی و... را باید اصلاح کنیم. اما یا دشمن اجازه نداد و یا نتوانستند؛ مشکلات همچنان باقی مانده است.

وی با تاکید بر این‌که «امروز بیکاری و گرانی با تولید حل می‌شود» گفت: تولید با سالم‌سازی نظامات اقتصادی حل می‌شود. با فساد، رشوه، نظام مالیاتی غلط، با نظام بانکی سودی و... نمی‌شود تولید را جلو برد. نظام تأمین اجتماعی که نتواند وظایف خود را خوب انجام دهد نمی‌تواند مأمن کارگران باشد. مقام معظم رهبری بر خلق حماسه اقتصادی تأکید کردند؛ اما حماسه اقتصادی نیازمند حرکت و توان انقلابی است تا در نظام اداری کشور جهش ایجاد شود. اگر بتوانیم در نظام اداری جهش ایجاد کنیم دشمن با تحریم به جایی نمی‌رسد. دشمن به خاطر ضعف ما تحریم‌ها را اعمال کرد. اگر قوی شویم تحریم‌ها بر کشور اثر نمی‌کنند.

وی ادامه داد: ملت باید با حماسه سیاسی بار دیگر انسجام ملی را به منصه ظهور رساند. بعد هم باید با حماسه اقتصادی کشور را دچار تحول کنیم. فرصت زیادی تا زمان انتخابات باقی نمانده است. باید از همین الآن به فکر انتخابات بود. مقام معظم رهبری با بیان این‌که من تنها یک رای دارم و کسی از آن خبر ندارد، این وظیفه حساس را بر عهده ملت گذاشت. ملت باید فکر و مشورت کرده و قوی‌ترین گزینه را به عنوان رییس ‌مهور انتخاب کند که دارای نیرو و توان انقلابی باشد. اگر گزینه قوی را به ریاست جمهوری نفرستیم خودمان مسوول شرایطی هستیم که در آینده بر ما حاکم می‌شود.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری هم‌چنین در جمع روحانیون شیعه و سنی بندرعباس گفت: خوشبختانه در تمامیت و عرصه پهناور کشور شاهد دستاوردهای ارزشمند و ممتازی در عرصه انقلاب، فرهنگ و رشد مادی و معنوی هستیم. این تعامل، تفاهم، حسن ظن و حسن برخوردی که بین علمای شیعه و علمای سنی در این استان وجود دارد برای کشور الگو است. سال‌های سال است که علمای شیعه و سنی در این استان با درک موقعیت خطیر ایران در کنار هم زندگی می‌کنند.

وی با بیان این‌که «جامعه ایمانی با هم برادرند» گفت: مسلمانان همه به یک آرمان تعلق دارند. مسلمانان با مشترکات فراوانی که دارند اگر فقط بر اساس این مشترکات با همدیگر تعامل کنند دستاوردهای عظیمی خواهند داشت که نکات افتراق در حاشیه قرار می‌گیرد. خوشبختانه در ایران نمونه‌های برجسته همگرایی و همراهی و همبستگی بین شیعه و سنی وجود دارد.

وی با اشاره به مذاهب، اقوام و زبان‌های مختلف ایران گفت: خیلی اوقات گفته می‌شد مذاهب، اقوام و زبان‌های مختلف چالش و نقاط آسیب همبستگی ملت ایران است. این در حالی است که اتفاقاً نقطه قوت جمهوری اسلامی ایران وجود همین مذاهب، اقوام و زبان‌های مختلف است. در ایران تنوع قومی، زبان، مذهب، گویش، زندگی و... به مزیت ما تبدیل شده است. امروز به رغم تبلیغاتی که از سوی دشمن می‌شود، وحدت شیعه و سنی، همگرایی قومی، همزیستی زبانی در ایران در بالاترین حد است. البته هیچ کشوری بدون ضعف نیست اما تبلیغات گسترده‌ای علیه ما برپا است.

پورمحمدی با اشاره به حضورش در بندرعباس هنگام پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 یادآور شد: قرار بود در سخنرانی‌هایی که در شهرهای مختلف این استان داشتیم مردم را برای شرکت در انتخابات روز جمهوری اسلامی آماده کنیم. خاطرم است در قشم توطئه‌ای در زمینه قومی و مذهبی ایجاد شده بود که با آگاهی مردم این توطئه نقش بر آب شد. بعد از همان درگیری مردم آگاهی و درک بالای خود از وضعیت را نشان داده و اجازه ندادند توطئه دشمن هیچ تأثیری در انتخابات بگذارد و انتخابات آرام برگزار شد. همچنین خاطرم است در سال 60 که بنده در این استان دادستان شدم دشمن عملیات‌های گسترده مسلحانه انجام می‌داد. اما کسی از مردم بندرعباس با آنان همراهی نمی‌کرد.

وی ادامه داد: در ایران به برکت همه مردم، علما، دانشمندان، اصحاب قلم و... توانستیم یک نظامی را در این دنیای پر آشوب بر اساس تفکر دینی بسازیم. به جز ما کسی امروز نمی‌تواند ادعا کند که نظامی را بر اساس تفکر دینی بنا کرده است و همه سازوکارش بر یافته‌های دینی متکی است. امروز نظامات سیاسی که در برخی‌کشورهای اسلامی شکل‌گرفته مثل حکومت موروثی هیچ مبنای دینی ندارد.

وی افزود: اخیراً شورای الأزهر مصر بیانیه‌ای دادند و اعلام کردند نظام جامعه اسلامی باید بر اساس شایستگی مدیران و اصول دینی پا بگیرد و هر که شایسته‌تر است می‌تواند مدیریت نظام اسلامی را بر عهده گیرد.

این عضو ائتلاف اکثریت اصول‌گرایان با تأکید بر این‌که «شیعه و سنی باید تعامل خود را به منصه ظهور برساند» گفت: از سوی دیگر باید عنوان «جمهوری اسلامی» نظام خود را به دنیا نشان دهیم؛ چراکه امروز در دنیا کشورهای زیادی هستند که نام نظام خود را به عنوان جمهوری اسلامی معرفی می‌کنند و ما باید اعلام کنیم با آنان فرق داریم. امروز در دنیا با یک میدان عظیم تجربه و با رقبای قدرتمند هستیم که می‌خواهند ثابت کنند نظام دینی کارآمد نیست. در مقابل این رقبای قدرتمند باید کارآمدی دین در اداره جامعه را ثابت کنیم.

وی اظهار کرد: برای تثبیت جایگاه نظام جمهوری اسلامی ایران در دنیا و ارائه الگوی تأثیرگذار احتیاج به یک کار در داخل داریم. باید در داخل مدل خود را متحول کنیم تا بتوانیم دنیا را تحت تأثیر قرار دهیم. البته جمهوری اسلامی ایران امروز هم دنیا را تحت تأثیر خود قرار داده است و این را می‌توان در اعترافات سران آمریکا دریافت. امروز وزیر خارجه سابق آمریکا اعتراف می‌کند که هژمونی جمهوری اسلامی ایران در منطقه برای آنان مشکل اصلی است.

وی با اشاره به برخی مشکلات اقتصادی کشور ابراز عقیده کرد: جمهوری اسلامی ایران در وضعیت حساسی قرار گرفته و باید هم وضعیت امروز خود را تثبیت و هم تکمیل کند. نباید اجازه دهیم وضعیت ناگوار فعلی در داخل و خارج ادامه پیدا کند؛ چراکه این وضعیت برای دشمنان تحریک کننده و طمع برانگیز است. ادامه وضعیت فعلی فرسایش دهنده است. امروز جمهوری اسلامی ایران نماینده تفکر آزاد، مستقل و هویت‌خواه جهانی است. ملت ایران نماد استقلال انسانیت معاصر است و اگر شکست بخورد انسانیت معاصر شکست می‌خورد.

پورمحمدی با اشاره به استفاده دشمن از تکنولوژی روز گفت: دنیا به سرعت در جهت استفاده از ابزار نوین جلو می‌رود. دنیا جمهوری اسلامی ایران را معارض اصلی خود می‌داند. دشمن حجم گسترده‌ای از کالاهای فرهنگی منحرف را تولید کرده تا ما را تحت تأثیر قرار داده و از درون استحاله کند. ملت ایران چاره‌ای ندارد جز این که خود را از این وضعیت منفعل فعلی خارج کند. ملت وظیفه دارند محکم مقابل دشمن بایستند و حضوری آگاهانه در صحنه داشته باشند. چند هفته بعد انتخابات بزرگی در پیش داریم که باید همه به صحنه آمده و با بصیرت دست به خلق حماسه سیاسی بزنند.

وی با بیان این‌که «دشمن امروز فهمیده تنها از راه اقتصاد می‌تواند به ما آسیب وارد کند» اعتقاد خود را اینگونه بیان کرد: یک سر اقتصاد دست دشمن است. دشمن تمام توان خود را در حوزه اقتصاد متمرکز کرده است تا از این طریق ما را با مشکلات زیادی مواجه کند. از سوی دیگر این وضعیت منجر به معضلات داخلی از جمله گرانی، بیکاری و تعطیلی واحدهای تولیدی شده است. این در حالی است که فرصت‌های زیادی را از دست داده‌ایم. اما در مقابل، ظرفیت‌های گسترده‌ای هنوز در اختیار داریم که باید از آن‌ها استفاده کنیم و کشور را از وضعیت اقتصادی که هست خارج کنیم.

وی با بیان این‌که «حماسه سیاسی را می‌توان با تلاش و حضور در صحنه خلق کرد» گفت: اما باید توجه داشته باشیم که حماسه اقتصادی به این سادگی خلق نمی‌شود. باید خود را برای یک دوره حساس آماده کنیم تا این تحول ایجاد شود. وضعیت فعلی یا قابل تحمل نیست و یا آنقدر پر هزینه است که پیوسته فرسایشی خواهد بود. حماسه اقتصادی باید در دولت آینده رخ دهد؛ بنابراین باید با خلق حماسه سیاسی در روز انتخابات شروع خوبی داشته باشیم. باید در فضای هوشمندانه، آگاهانه و کارشناسانه مسایل را حلاجی کرد و با مشورت و بررسی تجارب و کارنامه کاندیداها به یک انتخاب خوب برسیم. روحانیون در این عرصه باید پیش قراول بوده و به وظیفه حیاتی خود عمل کنند. تک تک ملت در قبال رأیی که روز انتخابات می‌دهند مسوول هستند.

این کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به برخی مشکل‌آفرینی‌ها بر سر راه خلق حماسه سیاسی گفت: این روزها برخی افراد که کارنامه مشخص دارند وارد عرصه انتخابات شده‌اند و در حال فراهم کردن مقدمات حماسه سیاسی هستند. اما برخی می‌گویند حتی برگزاری جلسه در راستای تبیین راهکارهای حماسه سیاسی نیز تبلیغات زودهنگام است. سؤال اصلی این است که آیا حماسه سیاسی که این قدر مورد تأکید مقام معظم رهبری است تنها در هفته منتهی به برگزاری انتخابات خلق می‌شود؟! این در حالی است که در جلساتی که از سوی کاندیداها برگزار می‌شود هیچ تبلیغی صورت نمی‌گیرد و تنها نظرات و دیدگاه‌ها تبیین می‌شود.

وی با اشاره به کارشکنی‌ها بر سر راه خلق حماسه سیاسی مدعی شد: از سوی دیگر متأسفانه برخی آقایان به جای کمک به خلق حماسه سیاسی، برای مشکل‌تراشی سر راه ملت و حماسه سیاسی پیشتازند؛ یا اجازه نمی‌دهند جلسات برگزار شود، یا سالن نمی‌دهند؛ تهدید می‌کنند و... اما خودشان با بیت‌المال هر تبلیغی که می‌خواهند دست می‌زنند و کسی حق ندارد به آنان اعتراض کند. متأسفانه با این مشکلات روبرو هستیم. ولی اراده ملت ما فراتر از این مشکلات است و از این حرف‌ها نمی‌ترسند. روحانیون باید به بسیج، هدایتگری و هوشیار کردن مردم عمل کنند.

وی در در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که «چه برنامه‌ای برای حجاب و عفاف جامعه دارید» گفت: مباحث فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین می‌شود که رییس‌جمهور و رییس دو قوه دیگر عضو آن است که مصوبات آن بعد از تأیید مقام معظم رهبری ابلاغ می‌شود. درباره حجاب و عفاف مصوبه کامل داریم و مهم آن است که اجرا شود. برخی تصور می‌کنند که با مسایل فرهنگی فقط باید در کف خیابان برخورد کرد. متأسفانه در برخی کشورهای اسلامی ظاهر اصلاح شد ولی متأسفانه به درون فاسد مبتلا شدند. اگر می‌خواهیم فرهنگ تحول یابد باید از خانه، مهدکودک، دبستان و... شروع کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که راهکار شما برای حل اختلاف بین سازمان منطقه آزاد قشم و شهرداری قشم چیست؟ گفت: متأسفانه در کشور داستانی به عنوان منطقه آزاد و به تعبیر بنده مناطق عقب مانده کشور راه انداخته‌ایم. امروز واقعیت این است که شهرهای مرکزی ایران هم از کیش، هم از قشم و هم از مناطق دیگر پیشرفته‌تر هستند. مناطق آزاد برای عده‌ای دکان شده است و پنج خیابان و هتل برای کسی پیشرفت نمی‌آورد. قرار نبود مناطق آزاد به اینجا برسد. ما فرصت زیادی در خصوص مناطق آزاد از دست دادیم. ممکن است نگاه اولیه قابل قبولی در خصوص مناطق آزاد داشتیم ولی هیچ‌گاه نتوانستیم آن نگاه را دنبال کنیم. بنده اگر وارد دولت شوم تمام ویژگی مناطق آزاد را از بین خواهم برد. منطقه آزاد قشم هم شهری است مثل سایر شهرهای کشور. مگر بندرعباس چه امتیاز کمی با قشم دارد. بنده معتقدم قشم می‌تواند به عنوان پیشرفته‌ترین منطقه خلیج فارس در بیاید و این امکان را دارد. متأسفانه در خصوص این موضوع برنامه‌ریزی نشده است. اختلافات شهرداری و منطقه آزاد خاله‌بازی است. این‌ها دعوا سر شکلات است. این‌ها بچه‌بازی است. مملکت داری این طور نیست. یک منطقه مهم و ارزشمند فدای چند اقدامات بسیار ضعیف شده است. در برنامه‌های من یکی از حوزه‌های توسعه اقتصادی مناطق آزاد قرار دادم ولی نه این منطقه آزاد. بلکه این مناطق، مناطق گرفتار و عقب مانده هستند.

پورمحمدی در پاسخ به این سؤال که آیا سوریه خط قرمز ایران است؟ گفت: جمهوری اسلامی نسبت به حمایت از کشورهایی که می‌خواهند مستقل زندگی کرده و از آرمان‌های مستقل امت اسلامی و ملت خودشان دفاع کنند، وظیفه حمایت و پشتیبانی دارد. اما این‌که بخواهیم لشکرکشی کنیم قبول نداریم. این نکته اساسی است؛ چراکه تئوری ما این تئوری نیست و تا امروز با این تئوری وارد عمل نشدیم. مثلاً در عراق که آمریکا حضور پیدا کرد، ایران حتی یک نیرو ارسال نکرده است. امروز جمهوری اسلامی ایران فرامادی و فرافیزیکی عمل می‌کند. ایران در روحیه و نگاه انسان‌ها تغییر ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در روابط خارجی یک جایگاه ممتاز دارد که باید از این موقعیت دفاع کنیم. ایران نماد دفاع از استقلال ملت‌ها است. ایران نماد دفاع از زیاده‌خواهی جهان‌خواران است. بسیاری از ملت‌ها هراس دارند این حرف را آزادانه بزنند و به ما درگوشی می‌گویند که ما با شما هستیم. نباید این موقعیت را از دست داد. اما حرکت ما باید مطابق منافع، مصالح و امنیت ما باشد. دیپلماسی یعنی هماهنگی این سه ضلع. اگر این سه ضلع رعایت نشود برخی اوقات منافع ما در خطر می‌افتد. گاهی اوقات مسوولین قیافه انقلابی می‌گیرند که به ضرر ملت تمام می‌شود. به این مسوولان باید گفت که چرا شعار انقلابی‌گری می‌دهید، بیایید عمل انقلابی انجام دهید. بنده معتقدم نباید با اظهارات بدون پشتوانه عقلانی و ادبیات احساسی منافع ملت را در خطر بیندازیم و خود را مطرح کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۱:۳۳

ایشون هم نهضت افشاگری و بگم بگم رو استارت خواهند زد. کاندیدای مهمترین پست اجرائی مملکت بجای افشاگری برنامه بدهد خیلی مفیدتر است. نمونه بارز ارائه برنامه و تعقل بدون گرایش حزبی و تشکیلاتی و بدون حاشیه های جنجالی دکتر محسن رضائی است!

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۱:۴۶

آقای پورمحمدی با این گونه سخن گفتن ما را به یاد آقای کروبی نیاندازید. اگر چهار روزی اطلاعاتی بدست شما افتاده که نباید از آن بهره‌برداری شخصی کنید!

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۲:۲۹

اره دانشجوی بدبخت فقط اسمش دانشجو هستش انچنان زدن تو سر هر چه فکر و اندیشه دانشجویی که کسانی حتی به خیالشون هم نرسه که انتقاد بکنند!

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۲:۳۷

اعلام کاندیداتوری برخي اقایان توهین به شعور این ملت است حربه این اقایان یا بگم بگمه یا میگویند میخواهم افشاگری کنم یا میگویند اگه بگی میگم یا اینکه بده تا نگم براستی در پس پرده چه خبر است؟

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۲:۴۱

آب که سر بالا بره قورباغه هم ابو عطا می خونه . بابا تو دیگه ی می گی.

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۲:۴۲

ای‌کاش آقایان آگاه بعد از انتخابات نیز با دولت منتخب نیز ائتلاف میکردند.

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۲۰:۲۲

باز که شد جریان بگم بگم بگم بگم...