• پنجشنبه / ۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۴:۴۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92020503453
  • منبع : نمایندگی فارس

محمدرضا باهنر: توهین و حتی کم‌حرمتی به هیچ یک از مسوولان جایز نیست

محمدرضا باهنر: توهین و حتی کم‌حرمتی به هیچ یک از مسوولان جایز نیست

یک کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: عموما سفرهایم تشکیلاتی است و با هماهنگی با دوستان و مجموعه‌هایی که می‌خواهند با مار کار کنند، هماهنگ می‌شود.

یک کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: عموما سفرهایم تشکیلاتی است و با هماهنگی با دوستان و مجموعه‌هایی که می‌خواهند با مار کار کنند، هماهنگ می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، محمدضا باهنر در جمع خبرنگاران در شیراز مدعی شد: به هیچ عنوان در هیچ یک از برنامه‌ها صحبتی در مورد انتخابات و برنامه‌های شخصی نکرده‌ام. ما دعوت عمومی کرده‌ایم و آن هم وظیفه همه است.

وی در پاسخ به سوال دیگری گفت: فتنه 88 یک بحث نوظهور بود و در آن کسانی که مورد تایید انقلاب بودند و تایید شورای نگهبان را گرفته بودند حرکت‌هایی کردند، صحنه‌هایی را ایجاد کردند که در شان نظام نبود. عده‌ای آن زمان می‌خواستند انتخابات را از کنار صندوق‌ها به کف خیابان‌ها بکشانند. شیرینی ذائقه مردم را تلخ کردند و دروغ بزرگ تقلب عنوان شد، اما مردم در سونامی 9 دی با اتحاد بزرگ خود از امام، اسلام و انقلاب‌شان دفاع کردند.

وی در عین حال گفت: فتنه 88 تجربه‌ای بود برای کسانی که شاید باز هم خواب دیده باشند، آن‌ها بدانند خواب‌شان تعبیر نمی‌شود، به دنبال تعبیر خواب‌شان نروند، مردم حواس‌شان از همیشه جمع‌تر است و مسوولان نیز هوشیار شدند. اما با تمام توصیفات و علی‌رغم هوشیاری‌ها باید فرض بر این باشد که اتفاق می‌افتد و آماده باشیم.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری درباره نامه در زمان انتخابات 88 به مقام معظم رهبری نیز مدعی شد: آن نامه یک نامه شخصی و محرمانه بود. ماها که مورد عنایت و اعتماد رهبری هستیم در مقاطع و زمان‌های مختلف خدمت ایشان نکاتی را مشاوره می‌دهیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره تداوم سفرهای استانی رییس‌جمهوری نیز گفت: احترام و شان رییس‌جمهور و تمام مسوولان باید حفظ شود. توهین و حتی کم‌حرمتی به هیچ یک از مسوولان جایز نیست. البته مسوولان هم باید از بیان حرف‌های تخریب‌کننده و غیرمعقول خودداری کنند. من سفرهای استانی را تعبیر به شر نمی‌کنم. در این هشت سال دولت بارها به استان‌ها سفر کرده، آن‌قدر که در سفرهای استانی رکوردار شده است.

وی ادامه داد: تنها زمانی که احساس شود این سفرها در دفاع از کاندیدای خاصی است، انتقاد وارد است؛ اگرچه ریس‌جمهور هم یک شهروند است و می‌تواند حزب داشته باشد و می‌تواند از کسی حمایت کند اما نه از تریبون دولت و نه با استفاده امکانات دولت و این موضوع به حتم مدنظر آقای رییس‌جمهور قرار دارد.

باهنر در پاسخ به این سوال که چرا مجلس با دولت در طول هشت سال گذشته مدارا کرده است؟ گفت: البته بعضی‌ها نظر دیگری دارند اما در کل درگیر شدن مجلس با وزرا و دولت چیزی مانند طلاق است، استیضاح هم همواره آخرین درمان بوده، با هر تخلفی نمی‌توان به سمت استیضاح و سوال رفت. دولت‌های نهم و دهم در عزل وزیران رکوردار شدند و مجلس در این دو دولت دو بار از رییس‌جمهور سوال کرد و تابوی سوال از رییس‌جمهور را شکست.

وی همچنین درباره تمایل به تداوم دوره ریاست‌جمهوری، گفت: موضوع علاقه‌مندی به تداوم یک دولت در زمان آقای هاشمی هم عنوان شد، در زمان آقای خاتمی هم با لوایح دوقلو مطرح شد و اطرافیان آقای احمدی‌نژاد هم از یکی دو سال قبل می‌گفتند کاش دوران این دولت بیست ساله می‌شد تا به همه قله‌ها که مدنظر داشتیم می‌رسیدیم. طبیعی است که آقای رییس‌جمهور می‌پسندند رییس‌جمهور آینده کسی باشد که مشی دولت او را ادامه دهد اما این علاقه‌مندی باید از راه‌های معمول و معقول عنوان و دنبال شود.

خبرنگاری پرسید: شما به عنوان یک شخصیت و چهره سیاسی آیا برنامه اقتصادی مدنظر دارید؟

باهنر گفت: من در عوام به عنوان یک چهره سیاسی معروف هستم، اما فرهیختگان می‌دانند که ذهنی برنامه‌ای دارم. دولت‌های نهم و دهم دولت‌های پرکار، پرتلاش و توانمند در اجرای کارها بود اما به دلیل جامع‌نگر نبودن و نداشتن برنامه‌ای متعادل در همه بخش‌ها به صورت متعادل پیشرفت نکردیم،‌ در خیلی‌ از بخش‌ها جلو هستیم و در خیلی از بخش‌ها هم عقب.

وی گفت: طرح هدفمندی یارانه‌ها از جمله طرح‌های خوب و مترقی دولت و نظام جمهوری اسلامی است اما آنجاهایی که اشکال پیش آمد و ضعفی بود به عملکرد دولت باز می‌گردد وگرنه پیش‌بینی‌های قانونی در همه ابعاد به صورت کارشناسی در این قانون تدوین و تبیین شده بود.

وی اولویت‌های اصلی مدنظر خود را مسائل اقتصادی و سیاست خارجی دانست و گفت: ما ادبیات‌مان در سیاست خارجی باید فاخر باشد. صراحت دستور اسلام است اما اسلام می‌گوید به بزرگان کفار و مشرکین هم ناسزا و دشنام ندهید. ما در جاهایی علیرغم تضاد با دشمنان‌مان منافعی هم داریم. باید ببینیم و درست برنامه‌ریزی کنیم تا بر سر منافع مشترک به اشتراک‌نظر برسیم،‌ همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرمودند در مورد رابطه با آمریکا نیز ابتدا آمریکا باید دست آهنینش را از دستکش حریر خارج کند. ما باید آن‌جا که مواضع و اصول اساسی نظام جمهوری اسلامی است استوار بایستیم و از آن عدول نکنیم و البته هزینه آن را هم بپذیریم و بپردازیم، موضوعی مانند غیرقانونی بودن رژیم صهیونیستی در دولت نهم و دهم نیز دفاع شد ولی هزینه‌های این دفاع را بالا برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha