• چهارشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92020402658
  • منبع : نمایندگی یزد

روحانی:پنجه به سیمای یکدیگر انداختن قابل قبول نیست

روحانی:پنجه به سیمای یکدیگر انداختن قابل قبول نیست

رییس مرکز تحقیقات استراتژیک تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که اکنون کشور در شرایط بسیار حساسی قرار دارد، اظهار کرد: قدرت ملی کشورمان در سایه یک انتخابات شکوهمند و نشاط سیاسی شکل می‌گیرد.

رییس مرکز تحقیقات استراتژیک تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که اکنون کشور در شرایط بسیار حساسی قرار دارد، اظهار کرد: قدرت ملی کشورمان در سایه یک انتخابات شکوهمند و نشاط سیاسی شکل می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه یزد، حجت الاسلام "حسن روحانی" در مسجد روضه محمدیه(حظیره) یزد در جمع مردم یزد شرایط کنونی کشور را بسیار حساس و متفاوت با انتخابات‌های گذشته خواند و گفت: اگر بخواهیم با دنیا مذاکره کنیم و تحریم‌ها را برداریم نیازمند قدرت ملی هستیم؛ چراکه دشمن با زور سر فرود نخواهد آورد.

وی تاکید کرد: قدرت ملی نیز در سایه حضور پرشور مردم در انتخابات و نشاط سیاسی بوجود خواهد آمد.

روحانی خاطرنشان کرد: برای حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رای، همه‌ی مسئولین باید تلاش کنند تا با شفاف‌سازی احساس اعتماد در مردم را افزایش دهند و این کار شدنی است.

وی همچنین اضافه کرد: کشور در شرایط حاضر به لحاظ اجتماعی با یک شکاف اجتماعی مواجه است که این برای انسجام و وحدت ملی و بالاتر برای قدرت ملی کشور بسیار خطرناک است.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: گاهاً اختلاف‌نظرها، اختلاف فکر و رقابت‌های سیاسی سالم و ناسالم در جامعه قابل قبول است، ولی افراطی‌گری‌ها، تندروی‌ها و روی در روی یکدیگر قرار گرفتن‌ها و پنجه به سیمای یکدیگر انداختن قابل قبول نیست.

وی حذف یک جناح از کشور را یک فکر کودکانه خواند و گفت: تمام جناح‌ها و تشکل‌ها باید در یک رقابت سالم با قواعد بازی برای دفاع از این کشور و البته با بیان نظراتشان وجود داشته باشند.

روحانی در ادامه با وجود بیکاری، تورم و گرانی و همچنین مشکلات در صادرات و واردات و تبادلات بانکی و سایر بحث‌های اقتصادی را در حد قابل قبول توجیه‌پذیر دانست و تصریح کرد: اما بی‌ثباتی اقتصادی به معنای گرفته شدن قدرت برنامه‌ریزی اقتصادی از جامعه است و این قابل قبول نیست.

وی اضافه کرد: این که ارزش پول ملی کشورمان به نصف و حتی به یک سوم کاهش یابد، در کشور بی سابقه است؛ چراکه نصف شدن ارزش پول ملی به معنای نصف شدن دارایی‌های مردم و ناشی از بی‌ثباتی اقتصادی در جامعه است.

وی در ادامه بی‌ثباتی اقتصادی را موضوعی بدتر از تورم 40 درصدی و بیکاری 35 درصدی خواند و گفت: این مشکل حاد اقتصادی، تولید کالا و خدمات و صنعت ما را با مشکل مواجه کرده است.

رییس مرکز تحقیقات استراتژیک تشخیص مصلحت نظام یکی دیگر از مشکلات کنونی کشور را روابط خارجی عنوان کرد و، گفت: بحث این نیست که یکی دور روز تحریم‌ها علیه کشورمان شکل گرفته؛ چراکه مردم ما به ان عادت دارند، بلکه بحث این است که برای اولین بار در سازمان ملل متحد دشمنان موفق شدند، پرونده ما را به شواری امنیت برده و در چاچوب فصل 7، تحریم علیه ما وضع کنند.

وی در بخشی از سخنانش این سه مشکل را قابل رفع و آن را ناشی از عدم توجه به نظرات متخصصان و کارشناسان کشور دانست.

وی همچنین با اخلاق حسنه مشکلات اجتماعی موجود در جامعه اسلامی را قابل رفع بیان کرد و گفت: در یک جامعه اسلامی نمی‌توان اهداف بزرگ ملی را به فراموشی سپرد.

روحانی با قابل حل خواندن مشکلات اقتصادی کشور، بروز مشکلات اقتصادی در کشور را به دلیل افزایش شش تا هفت برابری نقدینگی به میزان حدود 450 هزار میلیارد تومان از محل درامدهای ارزی کشور خواند.

وی همچنین با اشاره به جاذبه‌های گردشگری موجود در کشور از جمله استان یزد و مقایسه آن با برخی کشورهای همسایه، درآمدهای حاصل از این صنعت را به مراتب بیشتر از درآمدهای نفتی کشور عنوان کرد.

رییس مرکز تحقیقات استراتژیک تشخیص مصلحت نظام در رابطه با سیاست خارجی کشورمان، گفت: سیاست خارجی کشور باید براساس چشم‌انداز 20 ساله یعنی تعامل سازنده با حفظ اصول باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha