یحیی آلاسحاق نامزد حزب موتلفه اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که یکی از مشکلات کشور تبدیل آن به جعبه مدادرنگی است، گفت: ما نباید در کشور رنگبندی انجام دهیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در جمع دانشجویان دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی با بیان این مطلب، افزود: ما در کشور خطوط قرمزی داریم که این خطوط کاملا مشخص شده است و این نظام است که میگوید چه کسی در نظام دارای جایگاه است و چه کسی نیست. بقیه کسانی که در چارچوب نظام هستند و به چهار اصل اسلام، خط امام، رهبری و ولایت معتقدند، باید در همه حوزهها حضور پیدا کنند.
آلاسحاق در بخش دیگری از صحبتهایش با اشاره به اینکه در فضای جمهوری اسلامی بعد از انقلاب اسلامی تئوریهای مختلفی در حوزه اداره کشور و مبانی اقتصادی شکل گرفته است، خاطر نشان کرد: در اداره کشور عدهای به دنبال اقتصاد دولتی و عدهای دیگر به دنبال اقتصاد بازار بودند که جمهوری اسلامی ایران به همه اینها مهلت داد که به روی صحنه بیایند.
وی افزود: من نه معتقد به اقتصاد دولتی و نه معقتد به اقتصاد بازار هستم، بلکه معتقدم باید با اقتصاد دولت – بازار سیاستگذری، کنترل و نظارت انجام داد.
آلاسحاق خاطر نشان کرد: عدهای که میگویند اقتصاد دولتی باید روی کار بیاید معتقدند که همه کارها را دولت باید انجام دهد و این در شرایطی است که وظایف دولت در این حوزه فقط سیاستگذاری، هدایت، نظارت و پشتیبانی است. عدهای دیگر که به دنبال اقتصاد بازار هستند، معقتدند همه کارها را مردم و بازار باید انجام دهند که این اقدامی نشدنی است.
وی در ادامه گفت: ما معتقدیم وضعیت کشور نه وابسته به اقتصاد دولتی و نه وابسته به اقتصاد بازار است، بلکه براساس اصول حاکم بر اصل 44 و برنامه پنجم ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری اقتصاد کشور اقتصادی است که در آن دولت فقط به وظایف یاد شده خود عمل میکند و بقیه امور بر عهده خود مردم است.
آلاسحاق در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه نباید با مسائل تخصصی برخورد سیاسی انجام دهیم، گفت: امروزه در کشور همه چیز را با متر سیاسی میسنجیم و این باعث شده است که اقتصاد و فرهنگمان سیاسی شود. سیاست حوزه قدرت است در حالی که اقتصاد حوزه تولید و سرمایهگذری است.
وی دولت را مانند یک شرکتی دانست که در آن رییس جمهور به عنوان مدیرعامل این شرکت موظف است که فقط در چارچوب مصوبات هیات مدیره عمل کند و حق تغییر قوانین این شرکت را ندارد. و موظف است به هر آن چه که هیات مدیره تعیین میکند، عمل کند.
آلاسحاق با بیان اینکه یکی از چالشهای کشور مسئله هستهیی است، خاطرنشان کرد: معتقدم مسئله هستهیی الان فقط بهانهای است که غرب مطرح میکند. غرب میگوید که با استفاده صلحآمیز از انرژی هستهیی مخالفتی ندارد و فقط با سلاح هستهیی مخالف است و این در حالی است که مقام معظم رهبری صراحتا به عنوان یک فتوا سلاح هستهیی را حرام اعلام کردهاند، آنها نیز که مدتی به استفاده صلحآمیز از انرژی هستهیی توسط ایران شک داشتند، پس از این صحبت مقام معظم رهبری به یقین رسیدند، ولی آنها نگرانیشان چیزه دیگری است و فقط مسئله هستهیی ایران را بهانه کردهاند.
وی در پایان با بیان اینکه کشور ایران در قلب مرکزیت جهان قرار گرفته است، ادامه داد: نظام غرب این منطقه را مهندسی کرده است و جمهوری اسلامی ایران نیز بعد از انقلاب اسلامی از این منطقه مهندسی شده خارج شده است و فضای مهندسی غرب را به هم ریخته است. غرب مسئله هستهیی را بهانه کرده تا این مسئله را حل کند.
انتهای پیام
نظرات