• سه‌شنبه / ۲۷ فروردین ۱۳۹۲ / ۰۵:۱۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 92012709708
  • خبرنگار : 71417

آخرین اخبار از ماراتن خونین در آمریکا + فیلم و تصاویر

آخرین اخبار از ماراتن خونین در آمریکا + فیلم و تصاویر

تازه‌ترین خبرهای از انفجارهای به وقوع پیوسته در نزدیک خط پایان مسابقه دوی ماراتن در ایالت بوستون آمریکا حاکی است که پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) مامور رسیدگی به حادثه شده و دو وسیله انفجاری دیگر نیز در نزدیک محل انفجارهای قبلی پیدا شده است. رئیس جمهوری آمریکا نیز از اقدامات تشکیلات دولتی برای پیدا کردن مسببان این انفجار و رسیدگی به وضع مجروحان خبر داد.

تازه‌ترین خبرهای از انفجارهای به وقوع پیوسته در نزدیک خط پایان مسابقه دوی ماراتن در ایالت بوستون آمریکا حاکی است که پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) مامور رسیدگی به حادثه شده و دو وسیله انفجاری دیگر نیز در نزدیک محل انفجارهای قبلی پیدا شده است. رئیس جمهوری آمریکا نیز از اقدامات تشکیلات دولتی برای پیدا کردن مسببان این انفجار و رسیدگی به وضع مجروحان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری فرانسه، تصاویر اولیه تلویزیونی صحنه‌هایی از هرج و مرج و آشفتگی ناشی از بروز دو انفجار را نشان دادند. هم‌چنین برخی نقاط خیابان‌های مجاور محل وقوع این انفجارها نیز تحت تاثیر قرار گرفته و امدادرسانان از همه طرف سرگرم کمک به مجروحان و انتقال آن‌ها بودند.

انفجارهای بوستون

دو انفجار حدود دو ساعت بعد از آن روی دادند که نفرات اول از خط پایان رد شده بودند. در ماراتن‌های بزرگ تا ساعت‌ها بعد از مشخص شدن نفرات اول، همچنان عده‌ای هستند که از خط پایان می‌گذرند و جمعیت هم برای تشویق آنها در کنار خط پایان حضور دارند.

اسکای نیوز از کشته شدن دست‌کم سه تن در این انفجارها خبر داد. در صفحه فیس‌بوک شبکه خبری سی.ان.ان نیز کشته شدن سه تن در این انفجارها به نقل از اد دیویس، مقام محلی پلیس گزارش شده است که یکی از این کشته‌ها کودکی هشت ساله است.

شبکه تلویزیونی سی.ان.ان در آخرین گزارش خود درباره این انفجارها به نقل از بوستون گلوب اعلام کرد: بیش از 140 تن در انفجارهای بوستون زخمی شده‌اند.

رئیس‌جمهوری آمریکا بدون هیچ اشاره‌ای به تروریستی بودن انفجارهای بوستون وعده داد، عاملان این انفجارها را مجازات کند

پلیس بوستون از شهروندان درخواست کرد، در خانه‌های خود بمانند و از رفت‌و‌آمد صرف نظر کنند. بیشتر خیابان‌های بوستون نیز مسدود شد.

هم‌چنین در پی کشف یک بمب قابل کنترل با تلفن همراه متصل به آن در منطقه، سرویس تلفن همراه در بوستون کاملا قطع شد.

گزارش‌های اولیه حاکی از آن بود که وسیله انفجاری در یک سطل زباله کار گذاشته شده بود.

شبکه تلویزیونی العربیه نیز به نقل از نیویورک پست گزارش داد، یکی از مظنونان انفجار بوستون «فردی 20 ساله با تابعیت عربستان» است. این شبکه تلویزیونی گزارش داد، این شخص که زخمی شده، هم‌اکنون در بیمارستان بوستون تحت مراقبت مأموران قرار دارد و اتهام مطرح شده را تکذیب کرده است.

از دیگر سوی، رئیس‌جمهوری آمریکا در پیام اولیه خود بدون هیچ اشاره‌ای به تروریستی بودن انفجارهای بوستون وعده داد، عاملان این حادثه را بازداشت و مجازات خواهد کرد.

با این حال پلیس فدرال آمریکا، اف بی آی، این انفجارها را به صورت "بالقوه اقدامات تروریستی" در نظر گرفته است.

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، باراک اوباما در سخنانی درباره انفجارهای بوستون گفت: درباره حادثه بوستون با گروه امنیت ملی جلسه‌ای داشتم. ما همچنان به بررسی و پاسخگویی به این حادثه ادامه می‌دهیم. ما از تمامی منابع دولت فدرال آمریکا برای کمک به مقامات ایالتی و محلی برای دفاع از مردم خود بهره خواهیم برد. بر اساس تحقیقات و آنچه پیش خواهد آمد، تدابیر امنیتی را در سراسر آمریکا افرایش خواهیم داد.

وی افزود: مردم آمریکا برای بوستون دعا خواهند کرد و من و میشل برای خانواده قربانیان دعا خواهیم کرد.

رئیس‌جمهوری آمریکا گفت: من آخرین اطلاعات را به رهبران هر دو حزب در کنگره ارائه کردم و باید تاکید کنم که در چنین روزی ما نه جمهوری‌خواه هستیم و نه دموکرات؛ ما آمریکایی هستیم، متحد و نگران برای شهروندانمان.

اوباما گفت: من همچنین با فرماندار ماساچوست و شهردار بوستون صحبت کردم و برای آن‌ها مشخص کردم که هر منبع لازم از دولت فدرال را برای درمان قربانیان و رسیدگی به خانواده آنها صرف کنند. من برای آنها مشخص کردم که همه آمریکایی‌ها از مردم بوستون دفاع خواهند کرد و در کنار آنها خواهند ایستاد.

وی افزود: پلیس بوستون، ماموران آتش‌نشانی، کارکنان بخش فوریت‌ها همانند گارد ملی به خوبی به وظایف خود عمل کردند و در همین زمانی که ما در حال سخن گفتن هستیم، آنها به ادای وظایف خود ادامه می‌دهند. اقدام آن‌ها یاد آور خدمات و فداکاری های هر روزه همه مردم آمریکا است؛ بدون این که ایمنی خود را در شرایط سخت و خطرناک در نظر بگیرند. ما به همه آن‌ها که به سرعت به کمک حادثه دیدگان شتافتند و با رفتار حرفه‌ای این حادثه مصیبت‌بار را بررسی کردند، احترام می‌گذاریم.

اوباما گفت: هنوز نمی‌دانیم که چه کسی و چرا این اقدام را انجام داده و مردم نباید پیش از این که ما به همه حقیقت دست پیدا کنیم، نتیجه‌گیری کنند.

وی تصریح کرد: ما هنوز به همه پاسخ‌ها دست پیدا نکرده‌ایم اما می‌دانیم که تعداد زیادی از مردم زخمی شده‌اند که شدت جراحات برخی از آن‌ها در انفجارهای مسابقه ماراتن در بوستون زیاد است. من با رئیس اف.بی.ای و همچنین وزیر امنیت داخلی آمریکا برای اختصاص دادن منابع لازم، تحقیقات و پاسخ دادن به حادثه گفت‌وگو کردم.

اوباما تاکید کرد: هر شخص و هر گروه باید مسولیت اقدام خود را بپذیرد و با عدالت روبرو شود.

شبکه یورونیوز گزارش داد، ماراتن بوستون، قدیمی‌ترین مسابقه ماراتن جهان است.

این شبکه درباره وقوع دو انفجار در نزدیکی خط پایان مسابقه ماراتن بوستون گزارش داد، با توجه به تدابیر شدید امنیتی کسی انتظار چنین اتفاقی را در این مسابقه نداشت.

ماراتن بوستون قدیمی‌ترین مسابقه ماراتن جهان است. افراد زیادی از دیگر کشورهای جهان هرسال در این مسابقه شرکت می‌کنند. مسابقه امسال صد و هفدهمین دوره این مسابقات بود.

انفجارهای بوستون

در پی انفجارهای بوستون، تدابیر امنیتی علاوه بر نیویورک و واشنگتن در لس‌آنجلس، سان‌فرانسیسکو و شیکاگو نیز به شدت افزایش یافته است. در عین حال، فرانسه و انگلیس نیز تدابیر امنیتی را در این کشورها تشدید کردند. به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس 24، مانوئل والس، وزیر کشور فرانسه پس از این انفجارها دستور داد تدابیر امنیتی در کشورش تشدید شود. در لندن نیز در آستانه مسابقه ماراتن تدابیر امنیتی تشدید شده است.

در برزیل هم، برگزار کنندگان المپیک ریو گفته‌اند که برای برگزاری مسابقه‌های المپیک تدابیر امنیتی را بیشتر رعایت می کنند.

بیش از ۲۶ هزار نفر در ماراتن بوستون شرکت می‌کنند که تعداد زیادی از آن‌ها از کشورهای دیگر به آمریکا آمده بودند.

در همین حال گزارش شده است انفجار سومی هم در کتابخانه جان اف کندی در چند کیلومتری محل واقعه روی داده اما پلیس می‌گوید هنوز نمی‌داند آیا این انفجار با انفجارهای خط پایان مسابقه دو ماراتن ارتباطی داشته است یا نه.

دو انفجار اول حدود دو ساعت بعد از آن روی داد که نفرات اول از خط پایان رد شده بودند.

آن طور که رسانه‌های آمریکایی گزارش می‌دهند عامل انفجارها بمب‌های دست سازی بودند که در ساخت آنها گلوله یا ساچمه‌های بلبرینگ به کار رفته بود.

انفجارهای بوستون

از ساچمه یا میخ برای افزایش تلفات انسانی بمب‌های دست ساز استفاده می‌شود زیرا پس از انفجار، این اجسام در اطراف پراکنده می‌شود و به تعداد بیشتری از حاضران در محل آسیب می‌رساند.

به دنبال وقوع این دو انفجار، آسمان بوستون برای پرواز هواپیماها بسته شد، اما بعد از چند ساعت پروازها از سر گرفته شد.

هم‌چنین سازمان هواپیمایی کشوری آمریکا گفت که پروازها به فرودگاه بوستون دوباره از سر گرفته می‌شود اما برای مدتی برفراز بوستون محدودیت‌های پروازی اعمال می‌شود.

علاوه بر ایالات متحده آمریکا، در کشورهای دیگر هم انفجارهای بوستون زنگ‌های خطر را به صدا در آورد.

یکشنبه هفته آینده در لندن قرار است مسابقه ماراتن برگزار شود.

برگزارکنندگان ماراتن لندن گفته‌اند که می‌خواهند تدابیر امنیتی این مسابقه و همچنین مراسم گرامی داشت مارگارت تاچر، نخست وزیر پیشین این کشور را بازبینی کنند.

در برزیل هم، برگزار کنندگان المپیک ریو گفته‌اند که برای برگزاری مسابقه‌های المپیک تدابیر امنیتی را بیشتر رعایت می‌کنند.

برای مشاهده تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید.

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انفجارهای بوستون

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۰۷:۳۲

با سلام، خبرگزاری بسیار خوبی دارین. تبریک می‌گم.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۰۸:۱۶

اين‌همه از تروريستها حمايت كنن عاقبتش همينه!

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۰۸:۳۱

اميدوارم امريكايها مردم عراق رادرك كرده باشند.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۰۹:۴۸

هرگونه اقدام بر ضد حقوق بشر را محکوم می کنیم!

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۱۰:۰۱

با اينطور آدمكشي و كارهاي تروريستي بشدت مخالفم و اين اعمال محكوم است.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۱۱:۲۶

اینگونه اعمال ضدبشری در هر کشوری که رخ دهد محکوم است.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۱۱:۳۳

واقعا متاسفم واقعا که نامردا تا الان ندیدیم توی مسابقه ورزشی بمب بذارن اون هم مسابقه بین‌الملی. نقض کامل حقوق بشره.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۱۲:۱۱

من هم قسمت زیادی از ناراحتیم همینه. آدمایی که داشتن تا ثانیه‌ای قبل می دویدند و ثانیه ای بعد پاشون در اثر بمب زخمی یا بیشتر بشه. در یه مسابقه ورزشی!

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۱۱:۳۵

تازه یک كم حال و هوای مردم عراق، افغانستان و پاکستان را درک کردند. در کل محکوم است در هرجای جهان.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۱۱:۴۰

اين اعمال غير انساني در هرجاي دنيا محكوم است.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۱۲:۲۹

نکته جالب اینه که بعد از انفجار کلی از مردم برای کمک جمع می‌شن.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۱۲:۵۵

با سلام، هرگونه اقدام غیر انسانی محکوم بوده در هر کجای دنیا و آمریکا و مردمش باید بدانند که مسلمانان از این تروریستها چه می‌کشند.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۱۳:۰۹

مردم چه گناهي دارن؟

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۱۳:۰۹

محکوم می‌کنم.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۱۷:۰۷

شبیه این آدمکشی‌ها هر روز در همه جای دنیا خصوصا اطراف کشور خودمان اتفاق می‌افته ولی فقط انفجار آمریکا همه دنیا رو می‌ریزه بهم و سیل تسلیتها و آه و ناله ها روان میشه! در کدام مذهب و مرام و مسلکی خون یکی از دیگری رنگین‌تره؟! کسانی که همه چیز را برای خودشان بخواهند باید بدانند که وقتی طرفشان چیزی برای از دست دادن نداشته باشد خیلی خطرناک می‌شود! این اتفاقها باید مایه عبرت خودمان در داخل کشور نیز باشد.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۱۷:۳۰

در حالی که محکوم می‌کنم این حادثه رو ولی امیدوارم مردم آمریکا و دولتش حال مردم عراق، فلسطین، لیبی، افغانستان، مالی، پاکستان و ... را درک کنن حالا. وقتی توی کشورهای خودشون یعنی کشورهای امپریالیستی یک نفر می‌میره همه دنیا می‌فهمن و همه محکوم می‌کنن. اما وقتی تو کشورهای مسلمان روزانه کلی آدم رو مظلومانه می‌کشن اینا صداشون درنمی‌آد و محکوم نمی‌کنن. هیچکس هم نمی‌فهمه چی می‌کشن این مظلومها!

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۸ ۰۰:۴۲

عراقیها هم انسانند روزانه با دهها انفجار دست وپنجه نرم میکنند تمام انفجارهای ددمنشانه را در تمام دنیا محکوم میکنیم زیرا مذهب تشیع و دین اسلام با هرگونه جنایت مخالف است مسببین این انفجارها نه تنها مسلمان نیستند بلکه انسان نیستند.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۷ ۲۱:۳۹

ما انسانیم و از کشته شدن حتی یک حیوان ناراحت می‌شویم ولی آمریکاییها باید بفهمن که کمترین کشته تو انفجارهای عراق بالای 100 نفره اینها که اینقدر تو بوق و کرنا می‌کنن فقط 3 کشته دادن.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۸ ۰۰:۳۱

فقط سکوت همین. خیلی دلخراشه حادثه. انسانهای بیگناه و بچه 8 ساله چه کاری کرده. متاسفم برای همه تروریستها.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۸ ۰۸:۴۱

سلام، انفجار در دو همگانی ماراتن و کشتار جمعی را محکوم می‌کنم. از نظر عدل و انصاف به دور است در یک مسابقه بزرگ این درست نیست.