علیرضا زاکانی گفت: اولین دغدغه من این است که کسی بهتر و مناسبتر از من برای خدمت به نظام پیدا شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان، علیرضا زاکانی، نماینده مجلس در همایش شور انقلابی و حماسه سیاسی که صبح امروز در دانشگاه فردوسی برگزار شد، گفت: براساس موازینی که مقام معظم رهبری اعلام کردهاند، تردید دارم فرد اصلح برای نظام جمهوری اسلامی باشم و ممکن است فردی شایستهتر با ویژگیهای بهتر از من این صلاحیت را داشته باشد.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری گفت: براساس زمان و اقتضای آن شاید افرادی صالحتر و قویتر از من باشند که وارد عرصه انتخاباتی شوند و صحنه سیاسی جامعه مقتضی آن باشد که فردی شایستهتری وارد عرصه عمل شود.
وی اقتصاد را در اولویت برنامههای دولت یازدهم عنوان کرد و ادامه داد: از سال 86 مقام معظم رهبری با توجه به اهمیت امر اقتصاد سالهای متمادی را با این عنوان نامگذاری کردهاند.
زاکانی راهحل بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول را برای آبادانی ایران قابل اجرا دانست.
این نماینده مجلس با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری، ژاپن و کشورهای اروپایی را الگوی ایدهآل ایران در مسیر پیشرفت و ترقی ندانست و گفت: ما به دنبال الگوسازی برای جامعهای اسلامی هستیم.
نماینده مجلس در مورد پیشنهادات ائتلافهای سه و پنجگانه خاطرنشان کرد: من هرگز وارد این ائتلافها نخواهم شد، زیرا حقیقت امر این است اموراتی در این ائتلافها گم میشود و شعار من مبارزه جدی با فقر است؛ ایرانی آباد و معنوی که نیاز به برنامهریزی فراوان دارد و رفتن من در ائتلافها متناقض با این حرفهاست، ولی پیشنهادات هر دو گروه را محترم شمردهام.
وی در مورد جبههگیری اصلاحطلبان و دولت افزود: معتقدم هر دو گروه یعنی اصلاحطلبان و دولت بزرگنمایی میکنند و بعضی از آنان عقیده دارند اگر در دور اول 13 میلیون رای جمع کنیم و دور دوم با اصولگرایان رقیب باشیم، اصلاحطلبان به کمک ما میشتابند و اگر دور دوم اصلاحطلبان رقیب ما باشند، اصولگرایان مجبورند با ما هماهنگ شوند؛ در حقیقت این جماعت در حال اغتشاشسازی فضای سیاسی هستند و ما نباید فریب آنان را بخوریم.
وی با تاکید به بیانات مقام معظم رهبری گفت: برای ایجادی کشوری اسلامی و نمونه ما باید در تمامی عرصهها، خصوصا عرصه فرهنگی تحولی عظیم ایجاد نماییم.
زاکانی خانواده، مدرسه، دانشگاه، حوزه و محل کار را در آموزش نقشآفرین دانست و اعلام کرد: در الگوی توسعه غربی این نقشها را برای آموزش قائل نیستند و ما باید به شدت از این الگو اجتنابورزیم و فرهنگ و جنبههای خلاقیت را به خوبی اصلاح و چنین آموزشی را تداوم دهیم.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در مورد هدفمندی یارانهها گفت: هدفمندی یارانهها جزو سیاستهای دولت نیست و از آمال و آرزوهای ما بوده و جزو الزاماتی محسوب میشود که در دولتهای دیگر اجرایی و محقق نشد، مثل هدفمندی یارانهها مثل سهمیهبندی بنزین است که مجلس هفتم و دولت نهم آن را اجرایی کردند و آثار و برکات آن را هماکنون شاهدیم.
وی تعطیلی کارخانهها و بیکاری مردم را از انتقادات وارده به هدفمندی یارانهها دانست و افزود: اگر به عنوان نامزد وارد عرصه انتخاباتی شدم صددرصد افراد جامعه را از خدمات عمومی مستفیض میسازم و نیمی دیگر از مردم را از خدماتی خاص بهرهمند و عدهی قلیلی از مردم را علاوه بر خدمات خاص طبق اصل 29 قانون اساسی به صورت وجه نقدی کمک مالی میکنم. لذا هدفمندی یارانهها 6 الی 7 گام طراحی کردهایم که این مسئله شعاری نیست و کاملاً اجرای است.
وی قدرت را یک امانت الهی دانست و ادامه داد: بعضی از سران کشور با استفاده از قدرت خود از بیتالمال استفاده نمودند.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری جامعه را نیازمند انقلاب فرهنگی دانست که این انقلاب باید از دولت آغاز شود و مسوولین باید اولین کسانی باشند که اخلاق را در جامعه پیادهسازی کنند.
این نماینده مجلس، ولایتمداری را یک معیار دانست و تصریح کرد: اساس ولایتمداری ضد دیکتاتوری است و نگاه دقیق به مهندسی کشور و حرکت به سوی پیشرفت در چارچوب سیاست کلان نیازمند به نگاه مجدد به مقام ولایت فقیه است.
وی عدم احساس مسئولیتپذیری را مشکلی دیگر دانست و تصریح کرد: قانونمداری مسئله مهمی است که در نظام جمهوری اسلامی باید به نحو احسن عملی شود.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری شایستهسالاری، فرصتیابی برای استفاده از تمامی ظرفیتها و همچنین عدالتخواهی آزادی خواهی، استقلالجویی و اصلاحطلبی و ایجاد تحول را از برنامههای خود برای دولت آینده اعلام کرد و افزود: جامعه اسلامی یک جامعهی آزاد است و قانون اساسی علاج همهی دردهای جامعه است که باید به آن رجوع شود که باید در عرصه عمل پیاده شود.
این نامزد احتمالی ریاست جمهوری ایستادگی و عدم بازگشت به گذشته را از ارزشهای انقلاب بیان کرد و افزود: این ارزشها، ارزشهای ثابتی نیستند و تمامی این برنامهها قابل تحقق است. لذا با تفکر جهادی و بسیجی باید در مسیر پیشرفت انقلاب اسلامی گامی عظیم برداشت و حرکت در مسیر انقلاب مسئولیت مشترک تمامی جامعه است.
وی استفاده از پتانسیل نیروی جوان را برای ایجاد این تحول ضروری دانست و به کارگیری نخبگان و کارشناسانی که از ریشه با مسائل کشور آشنایی دارند را جزو برنامههای خود اعلام کرد.
زاکانی خاطرنشان کرد: با برنامهریزیها و استفاده از نرمافزارهای خاصی میتوان 10 هزار میلیارد تومانی که از طریق گمرکات عاید دولت میشود به 30 هزار میلیارد تومان افزایش داد که متاسفانه عدهای با این امر مقابله میکنند؛ زیرا که آنان از طریق بیتالمال مبالغ هنگفتی را به نفع خود چپاول میکنند.
انتهای پیام
نظرات