معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بر حذف نمک از سفرههای غذایی تاکید کرد.
دکتر «حسین عرفانی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی همدان، اظهار کرد: مصرف بیش از حد نمک سبب افزایش فشار خون میشود و فرد را در معرض ابتلاء به انواع بیماریها قرار می دهد بنابراین باید مصرف نمک از سفرههای غذا حذف و تنها بههنگام پخت در حد کافی به غذا اضافه شود.
وی ادامه داد: پرفشاری خون در دراز مدت ابتلاء به انواع بیماریها از جمله کلیه، چشم و قلب - عروق را به دنبال دارد بنابراین در صورتیکه پر فشاری خون درمان نشود فرد مستعد ابتلا به این بیماریهاست.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: از علائم عارضهی پر فشاری خون چاقی است اما این دلیل کافی نیست و در برخی موارد افراد با زمینههای ژنتیکی مستعد پر فشاری خون هستند که در صورت رعایت رژیم غذایی این مشکل بروز نمیکند.
دکتر عرفانی با اشاره به رابطهی غیرمستقیم میان مرض قند و پر فشاری خون گفت: این 2 عارضه بر یکدیگر تاثیر غیرمستقیم میگذارند و فرد را مستعد ابتلا به دیگر بیماریها میکند.
وی ادامه داد: مردم پر فشاری خون را جدی نمیگیرند و نیمی از مبتلایان از وجود پر فشاری خون در خود اطلاعی ندارند و 75 درصد افراد که از پر فشاری خون مطلع هستند نسبت به درمان اقدام نمیکنند.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: استفاده بیش از حد نمک، تنقلات و انواع فستفودها سبب افزایش فشار خون میشود و بیماریهای دیگر را به دنبال دارد.
دکتر عرفانی یادآور شد: بیتحرکی و استرس که امروزه بسیاری از افراد جامعه گرفتار آن هستند در افزایش پر فشاری خون تاثیر مستقیم دارد که توصیه میشود مردم میزان تحرک خود را افزایش دهند.
انتهای پیام


نظرات