• دوشنبه / ۷ اسفند ۱۳۹۱ / ۰۸:۳۶
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 91120704134

به منظور ثبت سابقه تحصیلی دانش‌آموزان کار و دانش

امتحان یکی از دروس شاخه کار و دانش "نهایی" می‌شود

امتحان یکی از دروس شاخه کار و دانش "نهایی" می‌شود

مدیرکل فنی حرفه‌ای و کار و دانش آموزش و پرورش گفت: با توجه به اینکه قانون حذف کنکور در دستور کار وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری قرار دارد، مقرر شده برای ثبت سابقه تحصیلی دانش‌آموزان "کار و دانش"، از امسال «امتحان نهایی» در یکی از دروس این شاخه برگزار شود.

مدیرکل فنی حرفه‌ای و کار و دانش آموزش و پرورش گفت: با توجه به اینکه قانون حذف کنکور در دستور کار وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری قرار دارد، مقرر شده برای ثبت سابقه تحصیلی دانش‌آموزان "کار و دانش"، از امسال «امتحان نهایی» در یکی از دروس این شاخه برگزار شود.

محمد شریف‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: تمامی دانش‌آموزان متوسطه و فنی حرفه‌ای با توجه به برگزاری امتحان نهایی در برخی دروس، دارای سابقه تحصیلی هستند، اما با توجه به اینکه در سال‌های گذشته امتحانات شاخه کار و دانش نهایی نبوده، برای آمادگی دانش‌آموزان این رشته تحصیلی برای حذف کنکور، مقرر شده در صورتی که شورای عالی آموزش و پرورش مصوب کند، امتحانات یکی از دروس کار و دانش نیز به صورت نهایی برگزار شود.

وی افزود: دفتر کار و دانش با همکاری شورای عالی آموزش و پرورش باید تا پایان اسفند ماه جاری این درس را نهایی و آن را به دانش‌آموزان و معلمان شاخه کار و دانش اعلام کنند تا دانش‌آموزان آمادگی کامل برای برگزاری امتحانات پایان سال را داشته باشند.

به گفته مدیرکل فنی حرفه‌ای و کار و دانش آموزش و پرورش، با برگزاری امتحان نهایی در یکی از دروس کار و دانش، فارغ‌التحصیلان این رشته نیز دارای سابقه تحصیلی برای تاثیرپذیری آن در پذیرش دانشگاه خواهند بود.

شریف‌زاده در ادامه درباره توسعه زیرساخت‌های هنرستان‌ها برای افزایش حداکثری جذب هنرجویان در رشته‌های فنی حرفه‌ای گفت: سال تحصیلی آینده حداقل 50 درصد از دانش‌آموزانی که وارد دوره متوسطه می‌شوند، در هنرستان‌ها جذب خواهند شد و در حال حاضر برنامه‌های مربوط به نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آن در دستور کار قرار دارد.

وی درباره وضعیت فعلی تجهیز هنرستان‌ها نیز گفت: مقرر شده بود 20 درصد از بودجه عمرانی آموزش و پرورش برای تجهیز هنرستان‌ها اختصاص یابد که تاکنون در برخی از استان‌ها، بخشی از این اعتبارات جذب شده که استان‌های اردبیل و خوزستان جزو این استان‌ها هستند.

مدیرکل فنی حرفه‌ای و کار و دانش آموزش و پرورش گفت: همچنین مقرر شده بود برای تامین تجهیزات هنرستان‌ها با شرکت‌هایی که در ساخت تجهیزات هنرستانی فعالیت دارند، همکاری مشترک داشته باشیم که در این خصوص کارخانه ماشین‌سازی تبریز همکاری‌هایی را با آموزش و پرورش دارد.

وی ادامه داد: در قانون بودجه سال 91 نیز 31 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز هنرستان‌ها مصوب شده که بیش از 10 درصد آن تاکنون تخصیص یافته و تا پایان سال نیز بخش دیگری از آن در اختیار دفتر فنی حرفه‌ای و کار و دانش قرار خواهد گرفت، ضمن آنکه تاکنون حدود پنج میلیارد تومان از این اعتبار برای تجهیزات هنرستان‌ها توزیع شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۱۲-۰۹ ۱۰:۴۲

با سلام، آیا با گسترش هنرستانها، کارآموز جذب آموزش و پرورش می‌شود؟ آیا از ما نیروهای آزاد که در مدارس غیرانتفاعی شاغل و دارای سابقه‌های بالا هستیم، استفاده می‌شود؟ با تشکر