• دوشنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ / ۰۸:۴۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 91113018165
  • خبرنگار : 71448

سومین آزمون دکتری 18 اسفند برگزار می‌شود

پذیرش 20 هزار دانشجوی دکتری در سال 92

پذیرش 20 هزار دانشجوی دکتری در سال 92

معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه انتظار داریم که برای سال 92 بیش از 10 هزار نفر از طریق آزمون نیمه متمرکز دکتری پذیرش شوند، گفت: به همین تعداد نیز دانشجوی دکتری از طریق بورسیه، استعدادهای درخشان، سهمیه مربیان و در پردیس‌های دانشگاهی پذیرش خواهند شد.

معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه انتظار داریم که برای سال 92 بیش از 10 هزار نفر از طریق آزمون نیمه متمرکز دکتری پذیرش شوند، گفت: به همین تعداد نیز دانشجوی دکتری از طریق بورسیه، استعدادهای درخشان، سهمیه مربیان و در پردیس‌های دانشگاهی پذیرش خواهند شد.

حسین نادری‌منش در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه رشد ظرفیت دوره دکتری امسال خوب بوده است، اظهار کرد: با توجه به رشته محل‌های تازه تاسیس شده در دوره دکتری، در سال جاری انتظار داریم که ظرفیت پذیرش از طریق آزمون نیمه متمرکز بیش از 10 هزار نفر باشد.

وی افزود: البته باید توجه داشت که اگر A نفر از طریق آزمون نیمه متمرکز پذیرش کنیم، تقریبا به همین تعداد یا بیشتر از طریق بورسیه، استعدادهای درخشان، سهمیه مربیان و در پردیس‌های دانشگاهی پذیرش خواهیم کرد که با این حساب ظرفیت کل دوره دکتری دانشگاه‌ها قطعا بیش از 20 هزار نفر خواهد بود.

نادری‌منش در پایان درباره ظرفیت قطعی دوره دکتری تصریح کرد: ابتدا باید آزمون برگزار شود و دانشگاه‌ها ظرفیتشان را به ما اعلام کنند تا بر اساس آن، ظرفیت نهایی مشخص شود.

گفتنی است، سومین دوره آزمون دکتری نیمه متمرکز در نوبت‌های صبح و بعدازظهر روز جمعه 18 اسفند ماه 91 برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۱۱-۳۰ ۱۷:۵۷

من خودم دانشجوی دکتری دانشگاه تهران هستم. خواستم عرض کنم برای یک سوم دانشجوهای دکتری سالهای قبل کار پیدا شده یا اینکه اصلا دانشگاهها و استادهای دانشگاههای ایرانی ظرفیت و توان ایجاد مقطع دکتری داشته‌اند؟ حقیقت این است که نه اصلا. کارشناسی ارشد هم برای این دانشگاههای تهران حتی هم خیلی حرف زیادی است.