• سه‌شنبه / ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 91112414682

غضنفری خبر داد:

اتمام حجت با مدیران عامل ایران‌خودرو و سایپا/از مجوز افزایش قیمت لوازم خانگی اطلاعی ندارم

اتمام حجت با مدیران عامل ایران‌خودرو و سایپا/از مجوز افزایش قیمت لوازم خانگی اطلاعی ندارم

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اذعان به افزایش شدید قیمت خودرو در بازار گفت: با مدیران عامل دو خودروساز بزرگ کشور در مورد عرضه مستمر محصولاتشان در بازار اتمام حجت کردیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اذعان به افزایش شدید قیمت خودرو در بازار گفت: با مدیران عامل دو خودروساز بزرگ کشور در مورد عرضه مستمر محصولاتشان در بازار اتمام حجت کردیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی غضنفری امروز سه‌شنبه در پاسخ به این سوال که آیا خودروسازان از قیمت‌های جدید سازمان حمایت تخلف کرده‌اند گفت: خودروسازان برای فروش خودرو بالاتر از قیمت محاسباتی انگیزه‌ای ندارند چرا که باید مابه التفاوت قیمت محاسباتی و قیمت بازار آزاد خودرو را به خزانه دولت واریز کنند.

وی با اشاره به ناکافی بودن عرضه خودرو در بازار توسط خودروسازان گفت: با مدیران عامل ایران خودرو و سایپا اتمام حجت کردیم تا انواع محصولاتشان را به صورت مستمر در بازار عرضه کنند تا نیاز بازار به موقع تامین شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این سوال که چرا سازمان حمایت در مورد افزایش قیمت‌ها پیگیری جدی ندارد، عنوان کرد: براساس آمار تعداد گزارش مربوط به پرونده‌های تعزیراتی متخلفان امسال بیشتر از سال گذشته شده است.

غضنفری همچنین با اشاره به این‌که قرار نیست طی پنج سال آینده هر سال پنج درصد از تعرفه واردات خودرو کاسته شود، درباره مجوز افزایش قیمت لوازم خانگی از سوی سازمان حمایت ابراز بی اطلاعی کرد.

وی درباره جلسه اخیر معاون اول رییس جمهوری با برخی صادرکنندگان و تجار نیز توضیح داد: در حال حاضر واردکنندگان با مشکل اختلاف ارزی بین بانک مرکزی و بانک‌های عامل مواجه‌اند و نمی‌دانند که مابقی تعهدات ارزی خود را به بانک‌های عامل باید براساس چه نرخی تسویه کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: البته پیش بینی می‌شود نرخ تسویه حساب ارزی واردکنندگان قطعا یا مرجع و یا مبادله‌ای خواهد بود اما هنوز تصمیم جدی در این زمینه گرفته نشده است.

غضنفری همچنین با اشاره به نیاز ارزی 70 تا 75 میلیارد دلاری کشور در هر سال افزود: این نیاز شامل 60 میلیارد دلار واردات کالا و 10 تا 15 میلیارد دلار واردات خدمات می شود که کل مبلغ آن بین 10 تا 20 درصد قابل کاهش است.

به گفته وی، می‌توان با مدیریت درست نیاز ارزی کشور را به سالانه حدود 60 میلیارد دلار رساند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به این‌که تحریم‌های جدید کل فضای کسب وکار کشور را هدف گرفته است اظهار کرد: جابه‌جایی پول به دلیل تحریم بانک مرکزی کند شده است که می توان باتوسعه صادرات غیر نفتی این مشکل را حل کرد.

وی در حاشیه نشست هم اندیشی ارتباط صنعت و دانشگاه همچنین از نصف شدن درآمدهای ارزی کشور خبر داد و افزود: اگر درآمد ارزی کشور سالانه حدود 100 میلیارد دلار بود این رقم حالا به 50 میلیارد دلار کاهش یافته است.

غضنفری گفت: نسل اول تحریم‌ها نقطه‌ای بود و تنها یک بخشی از کشور را تحت تاثیر خود قرار می‌داد. نسل دوم تحریم‌ها تحریم‌های حوزه‌ای بود که به عنوان مثال حوزه‌های بانک، بیمه و حمل ونقل را تحت تاثیر خود قرار داد.

وی افزود: نسل سوم تحریم‌ها که به تازگی اجرایی شده نوعی جنگ اقتصادی با کل فضای کسب و کار کشور است که تفاوت زیادی با تحریم‌های قبلی دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که ارز در اقتصاد کشور حداقل دو نقش دارد، گفت: نقش اول مربوط به تبدیل ارز به ریال و استفاده از آن در بودجه کشور و نقش دوم مربوط به واردات کالا و خدمات می‌شود.

غضنفری با بیان این‌که کاهش ارز در کشور باعث کاهش واردات مواد اولیه مورد نیاز تولید و در نتیجه افزایش قیمت کالا در بازار داخلی شده است گفت: تحریم‌های نسل سوم در واقع معیشت مردم را هدف قرار داده است.

وی با اشاره به این‌که باید درخواست برای ارز را در کشور به حداقل برسانیم افزود: در این راستا ممنوعیت‌ها و محدودیت‌هایی برای واردات کالا به کشور اعمال شد و در همین حال در تلاش هستیم از طریق توسعه صادرات غیر نفتی ارزآوری کشور را افزایش دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۱۱-۲۴ ۱۳:۴۷

با سلام و خسته نباشيد، مثلي است كه مي‌گويد "كسي كه خواب باشد را مي‌توان از خواب بيدار كرد ولي كسي كه خود را به خواب زده است را نمي‌توان"! آقايان همگي متخصص اقتصاد مي‌باشند لحظه به لحظه قيمتها در سايت ايران‌خودرو بالاتر مي‌رود مثل تندر 90 كه 36 ميليون{تومان} اعلام شد و بعد الان 36750 اعلام مي‌شود تازه تحويل خرداد و ارديبهشت 92 كه عمرا تحويل بگيرن. ببخشيد تكليف بدبختهايي مثل من كه بايد بهمن 91 تحويل بگيرم(تازه تو آبان ثبت‌نام كردم، مي‌گن به ما چه! ما بهتون گفتيم قيمت روز) چي مي‌شه!؟

avatar
۱۳۹۱-۱۱-۲۴ ۱۴:۰۴

خودرو به‌طور متوسط در شش ماه دوم سال، 85 درصد گرون شده، تازه وزیر می‌گه "اتمام حجت کردم".

avatar
۱۳۹۱-۱۱-۲۴ ۱۴:۲۲

با سلام، اولا چرا از این وزیر محترم سئوال نمی‌شود که چرا از خودروساز حمایت می‌کند؟ خوب مابه‌التفاوت به حساب دولت ریخته شد، پس این تورم و گرانی خودرو را چه سازمانی کنترل خواهد کرد؟ آیا این وظیفه دولت نیست؟ پس حق مشتری چه خواهد شد؟ شما به‌عنوان خبرنگار چرا این سئوالات مردم را از وزیر نمی‌پرسید؟ آیا این ظلم بزرگی در حق مشتری نیست؟ در کجای دنیا چنین چیزی ممکن شده؟ چطور ممکن است خودروی تندر90، 21 میلیونی مصوب، به قیمت 36 میلیون و 860 هزار تومان تحویل نمایند؟! چرا سازمان حمایت از مصرف‌کننده و وزارت صنعت، معدن و تجارت تکلیف کسانی که قبلا خودرو پیش‌فروش{پيش‌خريد} کرده‌اند را مشخص نکرده است؟!

avatar
۱۳۹۱-۱۱-۲۴ ۲۲:۳۴

ناصر جان! از قدیم گفته‌اند بزرگترین خودروساز خاورمیانه راضی! سازمان حمایت از من مصرف‌کننده راضی! کسی به نظر پدر من دیگه کاري نداره! وقتی مدیرعامل یک چنین مجموعه عظیمی رسما مصاحبه می‌کنه و می‌گه رانا 15 میلیون تومان و مردم بیائید در طرح پیش‌فروش دو سوم پول خودرو را بدهید و بقیه‌اش را هم با سود 20 درصد حساب می‌کنیم، نهایتا تا من ساده‌دل فورا اقدام به پیش‌خرید کنم. بعد هرجوری که صلاح بدونن با سرمایه‌های ما بازی می‌کنن و هیچ‌کس هم سئوالی نمی‌پرسه، انتظارهايی داری ها! اصلا اگر بگن رانا 46 میلیون تومان، کسی اعتراض می‌کنه؟ اشتباهی گفتن 33 میلیون{تومان}!

avatar
۱۳۹۱-۱۱-۲۴ ۲۲:۱۸

آقا! یه خبرنگار از آقای وزیر بپرسد که گناه پیش‌خریدکنندگان چیست؟ آقا! ملتی که دوسوم بهای روز خودرو را داده‌اند و 9 ماه انتظار کشیده‌اند و ایران‌خودرو حواله آنها را مطابق زمان تعیین‌شده صادر نمی‌کند تا خودرو گران شود و بعد رندانه خودرو را با 200 درصد افزایش قیمت به همان پیش‌خریدکننده بفروشد، چه گناهی دارند؟! خدا رو شکر! خودروسازان انگیزه‌ای برای گرانفروشی ندارند آقای وزیر! و گرنه وای به حال ما می‌شد و خدای نکرده خودرو را گران می‌فروختند!

avatar
۱۳۹۱-۱۱-۲۴ ۲۲:۲۴

ضمن تشکر از خبرگزاری ایسنا که حداقل حرف ما مردم را منتشر می‌کند، خواهش می‌کنم ضمن انتشار کامنتهای ما مردم، به نمایندگی از ما سئوالات ما را هم از وزیر و مسئولان بپرسید: از آقای وزیر بپرسید که اگر پیش‌خرید خودرو ربا است، که هیچ! زیاده عرضی نیست و هر بلائی می‌خواهید سر ما بیاورید که ...خواریم - اگر مشارکت در چرخه اقتصاد سالم و تولید ملی است، پس ودیعه ما که زمان ثبت‌نام رانا معادل دو سوم قیمت آن بود(بنا بر حرف آقای نجم‌الدین) را چرا اکنون یک سوم هم به حساب نمی‌آورند؟!

avatar
۱۳۹۱-۱۱-۲۴ ۲۲:۴۹

پيدا كنيد پرتقال‌فروش را!