• یکشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۷:۰۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 91111509245
  • خبرنگار : 90089

لاریجانی خطاب به احمدی نژاد:‌ اسنادتان را به دادگاه می‌دادید تا رسیدگی شود/2/

لاریجانی خطاب به احمدی‌نژاد گفت: می‌توانستید مطالبی که امروز در جلسه استیضاح بیان کردید به دادگاه بدهید تا رسیدگی شود، مگر بنده از کسی دفاعی می‌کنم، بنده نزدیک‌ترین فرد به خود را که تخلف کرده باشد، می‌گوییم که رسیدگی شود ولی شما چنین اجازه‌ای نمی‌دهید، اشکال اینجاست.

لاریجانی خطاب به احمدی‌نژاد گفت: می‌توانستید مطالبی که امروز در جلسه استیضاح بیان کردید به دادگاه بدهید تا رسیدگی شود، مگر بنده از کسی دفاعی می‌کنم، بنده نزدیک‌ترین فرد به خود را که تخلف کرده باشد، می‌گوییم که رسیدگی شود ولی شما چنین اجازه‌ای نمی‌دهید، اشکال اینجاست.

به گزارش خبرنگار ایسنا، رییس مجلس شورای اسلامی، در ادامه سخنان خود در صحن علنی امروز مجلس در واکنش به سخنان رییس‌جمهور در مجلس، افزود: فرمودید در روند کشور بن‌بست ایجاد می‌شود، اشتباه می‌کنید در کشوری که ولایت فقیه وجود دارد، بن‌بست نیست. شما در بسیاری از موارد به رهبری شکایت کردید و رهبری موضوع را به هیات حل اختلاف ارجاع دادند، هیات حل اختلاف نظر قاطع دادند و کسی نباید دیگر حرفی بزند، پس بن‌بستی وجود ندارد.

وی گفت: بر اساس همین اصل 138 که چندین بار از رو می‌خوانید، مجلس قانون تصویب می‌کند و شورای نگهبان این قانون را تایید می‌کند ولی شما آن را ابلاغ نمی‌کنید، شورای نگهبان تاکید می‌کند که اگر هیات وزیران مصوبه‌ای گذراند که با قانون تطابق نداشت رییس مجلس موظف است ایراد بگیرد و با استدلال به دولت ابلاغ کند.

رییس مجلس شورای اسلامی افزود:‌ در قانون گفته شده است اگر رییس‌جمهور قانون را رعایت نکرد باید آن را لغو کرد، شما به این اعتراض دارید، چه کسی باید این مشکل را حل کند؟ شورای نگهبان نظر داده و قبول کرده، چرا شما تمکین نمی‌کنید؟ شما در این موضوع، به رهبری نامه نوشتید که قانون 138 خلاف قانون اساسی است، رهبری این نامه را به هیات حل اختلاف ارجاع دادند و این هیات نظر شورای نگهبان را پرسید و رهبری آن را ابلاغ کرد یعنی موضوع را تمام کرد، چرا شما آن را باز تکرار می‌کنید؟ اگر از ولایت فقیه تمکین می‌کنید، خب ولایت فقیه نظرش را بیان کرد و بن‌بست را تمام کرد.

لاریجانی ادامه داد: چرا می‌گویید بن‌بست؟ فرمودید دیوان عدالت باید محل اتکاء باشد و اگر ما شکایت داریم توسط این دیوان رسیدگی شود ولی یک جاهایی رسیدگی‌ها را طول دادند و رسیدگی نکردند، خب عزیز من قبل از همه این حرف‌ها درباره قانون دیوان عدالت اداری که گفتید ورود کرده است در مورد سازمان تامین اجتماعی، اگر قبل از سال 88 بود دیوان عدالت حق داشت اما سال 88 قانون تصویب شد، متن قانون چیست، قانون اصلاح ماده 113 قانون مدیریت خدمات کشوری است که بند الف می‌گوید سازمان مذکور که همان سازمان تامین اجتماعی باشد زیرمجموعه وزارت رفاه و تامین اجتماعی است و وزیر در برابر مراجع قانونی ذیربط پاسخگو می‌باشد ولی شما در هیات دولت این قانون را تغییر دادید و زیر نظر معاون اول بردید. هم دیوان عدالت اداری این موضوع را خلاف دانسته است و هم رییس مجلس این کار را خلاف قانون دانسته است.

وی افزود: شما قانون را زیر پا گذاشتید چرا می‌گویید دیگران دست و پای ما را می‌بندند، شما تخلف کرده‌اید، چرا دیوان عدالت اداری این موضوع را اکنون رعایت کرده است چون سال 88 این قانون تصویب شده است، قبل از این سال نمی‌توانست ولی پس از تصویب این قانون می‌تواند بنابراین اینقدر ابهام ندارد، اگر نمی‌دانید بپرسید.

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات رییس‌جمهور درباره دیوان محاسبات گفت: گفتید دیوان محاسبات چرا دادگاه دارد، دیوان محاسبات دادگاه ندارد بلکه قوه قضاییه شعبه‌ای در این دیوان دارد که مشتمل بر دادستان و دادگاه است، این مساله قانون است، مجلس آن را تصویب کرده و شورای نگهبان آن را تایید کرده است، شما به چه مساله‌ای ایراد دارید، پس بفرمایید شورای نگهبان را قبول ندارم، نمی‌توانید این مطلب را بگویید. شما رییس‌جمهور هستید و باید نظامات حاکم بر کشور و قانون اساسی را قبول داشته باشید.

لاریجانی افزود: قانون دیوان محاسبات می‌گوید یک شعبه دادسرا و یک شعبه دادگاه در دیوان محاسبات وجود داشته باشد، قوه قضاییه این کار را انجام می‌دهد و دادستان را نیز مجلس به آن رای می‌دهد. دادسرا برای خیلی‌ها حکم صادر می‌کند، به دادگاه می‌رود، دادگاه حکم می‌دهد، سپس به دادگاه بدوی می‌رود، دادگاه برای رییس کل بانک مرکزی حکم داده است، وی نیز می‌تواند در دادگاه تجدیدنظر شکایت کند، این عین عدالت است، پس شما به چه چیزی اعتراض دارید؟

وی افزود: مگر می‌توانید بگویید که بعضی از دیگران بهترند و نباید رسیدگی شود، شما نباید هاله‌ای بگذارید که دادگاه دخالت نکند، بلکه باید بگویید، احسنت که دخالت کردید تا نسبت به عملکرد مسئولین ذیربط رسیدگی کند؛ بنابراین دیوان محاسبات در این موضوع تخلفی نکرده و مطالبی که بیان کردید ربطی به این دیوان ندارد.

ادامه دارد...

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha