رییس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات نظام پزشکی، با بیان اینکه این هیات بنا دارد تعداد تایید صلاحیت شدگان در این انتخابات افزایش یابد، گفت که روند این انتخابات از ثبتنام و احراز صلاحیت تا انتخاب در راستای قانون خواهد بود.
هاشم مرادزهی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، التزام به اسلام، نظام جمهوری اسلامی، قانون اساسی و حسن شهرت را از جمله شروط لازم برای کاندیداهای انتخابات نظام پزشکی عنوان و اظهار کرد: هدف ما این است که مثل همیشه شور و نشاطی در جامعه پزشکی ایجاد شود و با توجه به اعتمادی که همکاران ما حتی از جنبه احراز صلاحیتها دارند اکثریت قاطع میخواهند که امور مربوط به پزشکان به افراد اصلح واگذار شود.
وی افزود: کسانی در این انتخابات شرکت میکنند که معتقدند نظام مقدس جمهوری اسلامی خونبهای شهیدان است، قوانین وضع شده در این رابطه هم به صورت غیرمستقیم با رای مردم بوده و تصمیماتی که در حال حاضر در این باره اتخاذ میشود در راستای قانون است.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به بحثهای مطرح شده در خصوص ردصلاحیت برخی کاندیداهای انتخابات نظام پزشکی، تصریح کرد: اعلام نتایج از سوی هیاتهای نظارت شهرستانها تازه ابتدای کار است و کسانی که اعتراضی به این نتایج دارند اعتراض خود را به هیات نظارت مرکزی اعلام میکنند لذا نباید در این رابطه پیشداوری کرد بلکه باید اجازه دهند که مراحلی از انتخابات طی شود و بعد قضاوت کنند.
مرادزهی خاطرنشان کرد: متاسفانه گاهی شاهد هستیم عدهای بدون اینکه تصمیم نهایی درباره برخی کاندیداها گرفته شود خیلی زود اتهام میزنند و باعث میشود که انتخابات نظام پزشکی به سمت سیاسی شدن پیش برود در حالی که این انتخابات یک انتخابات صنفی است و کسانی هم که کاندیدا میشوند و رای میدهند فرزندان همین ملت هستند و در رشته کاری خود و حوزه سلامت افرادی فرهیخته، متخصص و علمی هستند لذا این حرفها درباره این افراد زیبنده نخواهد بود و همان چیزی است که دشمن میخواهد.
وی با اشاره به ثبتنام بیش از چهار هزار و 900 کاندیدا در انتخابات نظام پزشکی، گفت: انگیزه بالای کاندیداهای برای شرکت در انتخابات نشان دهنده اطمینانی است که آنها به نظام مقدس جمهوری اسلامی دارند و بر این اساس خود را در معرض آرای همکارانشان قرار میدهند.
رییس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات نظام پزشکی درباره عدم تایید صلاحیت برخی کاندیداها در هیاتهای نظارت شهرستان، خاطرنشان کرد: این ردصلاحیتها صرفا در مورد جناح خاصی نبوده و اگر افراد از هر جناحی مشکل داشتند یا در پروندهشان سوابق خاصی وجود داشته، تایید نمیشدند.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه انتخابات نظام پزشکی به صورت صحیح و با روال قانونی پیش میرود، اظهار کرد: روال معمول این است که وقتی افراد ثبتنام میکنند و مدارکشان را به هیاتهای نظارت و اجرایی میدهند، این هیاتها استعلام میکنند و بر اساس پاسخ استعلامها، تصمیم میگیرند لذا هیچ نظر بدون حساب و کتابی بیرون نخواهد آمد.
مرادزهی با بیان اینکه احراز صلاحیت کاندیداها در شهرستان نهایی نیست، گفت: کاندیداها اول و دوم بهمن فرصت داشتند اعتراضشان را به هیات نظارت شهرستان بدهند و بعضا هم نتیجه احراز صلاحیت را با احترام به قانون پذیرفتهاند، برخی هم که برای خودشان مبهم بوده و یا حقشان بوده، اعتراضی کردهاند و به تدریج اعتراضات آنها به هیات مرکزی میآید و از سوم تا دوازدهم بهمن اعتراضات به اعلام اولیه نتایج مورد رسیدگی قرار میگیرد، تاکنون برخی افراد حق به جانب بودهاند و تایید صلاحیت شدهاند، ما هم بنا داریم که تعداد تایید صلاحیت شدگان افزایش پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ما در حال بررسی اعتراضات هستیم تا نتیجه بررسی را به کاندیداها اعلام کنیم، آنها پس از این هم مجددا تا هفده بهمن فرصت اعتراض به نظر هیات مرکزی را دارند و حتی ما طی نامه کتبی به آنها اعلام میکنیم که اگر خواستند میتوانند به صورت حضوری با مدارک مستند و مستدل، اعتراض خود را مطرح کنند، نهایتا تا 22 بهمن تکلیف این افراد مشخص و نتیجه به آنها اطلاع داده میشود، از 23 بهمن نیز تا 10 روز تبلیغات تا 48 ساعت پیش از انتخابات انجام میشود و 4 اسفند هم انتخابات نظام پزشکی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات