• سه‌شنبه / ۱۹ دی ۱۳۹۱ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 91101911011

نماینده ولی‌فقیه در سپاه در گفت‌وگو با ایسنا:

سپاه مصداقی در انتخابات وارد نمی‌شود

سپاه مصداقی در انتخابات وارد نمی‌شود

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طرح دولت وحدت ملی را «ملغمه» و تحقق دولت ائتلافی را «بعید» دانست و درباره نسبت سپاه با انتخابات نیز گفت که سپاه از اصولگرایی دفاع می‌کند اما نه به عنوان یک حزب، بلکه به عنوان یک تفکر و اندیشه و بازگشت به اسلام ناب.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طرح دولت وحدت ملی را «ملغمه» و تحقق دولت ائتلافی را «بعید» دانست و درباره نسبت سپاه با انتخابات نیز گفت که سپاه از اصولگرایی دفاع می‌کند اما نه به عنوان یک حزب، بلکه به عنوان یک تفکر و اندیشه و بازگشت به اسلام ناب.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین علی سعیدی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، درباره وضعیت دو جریان اصلی کشور برای انتخابات نیز اظهار کرد که اصلاح‌طلبان با یک «پارادوکس» مواجهند و اصولگرایان هم باید برای رسیدن به اجماع تلاش کنند.

وی همچنین، به اظهارات اخیر حبیب‌الله عسگراولادی مبنی بر اینکه «موسوی و کروبی فتنه‌گر نیستند» واکنش نشان داد و با بیان اینکه این افراد در مقابل نظام ایستادند، تاکید کرد که تنها راه اصلاح‌طلبان این است که بگویند از آرمان‌ها فاصله گرفته‌اند و اشتباه کرده‌اند.

آمریکا می‌خواهد انقلاب جهانی اسلام را مهار کند و این کار را از ایران آغاز کرده است

نماینده ولی فقیه در سپاه در بخشی از این گفت‌وگو با اشاره به شرایط بین‌المللی و داخلی کشورمان اظهار کرد: در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی شاهد تغییرات زیادی هستیم که متغیرها به طور طبیعی در شرایط کشورمان نیز تاثیرگذارند.

وی با اشاره به فروپاشی شوروی در ابتدای دهه 1990 اظهار کرد‌: پس از سقوط شوروی و ادعای آمریکا در زمینه رهبری واحد جهانی، معادلات متفاوتی در عرصه بین‌الملی بوجود آمد که باید این معادلات را به چند دسته تقسیم کرد.

سعیدی افزود: آمریکا احساس می‌کرد دو خطر متوجه این کشور و منافع آن است. تحلیل مراکز اطلاعاتی آمریکا مبتنی بر این بود که تهدید سرخ به معنای احیای دوباره مارکسیسم در روسیه و تهدید سبز به معنای تحریک گسل جغرافیای جهان اسلام با محوریت ایران است و آمریکا این دو را، نگرانی‌های اصلی خود می‌دانست، چراکه این دو می‌توانست هژمونی آمریکا را تحت تاثیر قرار دهد. ذخایر فسیلی عظیم و نیروی جوان با انگیزه و فرهنگ غنی اسلام در منطقه خاورمیانه و کشورهای اسلامی وجود داشت که می‌توانست برای آمریکا مشکلات بسیاری بوجود بیاورد.

وی ادامه داد: پیش‌بینی آنها دور از انتظار نبود و پس از مدتی این جریان فعال شد و انقلاب اسلامی ایران توانست در بیداری جهان اسلام و احیای اسلام در جهان نقش ایفا کند. آمریکا هرچند ابتدا غافلگیر شد، اما بعد به این نتیجه رسید که باید انقلاب جهانی اسلام را مهار کند و این کار باید از ایران آغاز شود.

آمریکا به دنبال راه انداختن جنگ نیابتی است

نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به تلاش‌های آمریکا برای کنترل انقلاب‌های منطقه گفت: آنها شیوه‌های مختلفی به کار گرفتند. اولین اقدام آنها حضور میلیتاریستی و فیزیکی بود که بعد‌ها متوجه شدند دچار اشتباه استراتژیکی شده‌اند و هزینه‌های سنگینی برای آن پرداختند، در حالی که نتوانستند به اهداف خود دست پیدا کنند. آمریکا مجبور به ترک عراق شد و در افغانستان نیز با چالش‌های جدی مواجه شده و درصدد خروج است اما می‌خواهد طوری وانمود کند که از خروج از افغانستان، شکست رسمی تلقی نشود.

سعیدی با بیان اینکه "جنگ فرهنگی و حمله به مقدسات از اقدامات دیگر آمریکا برای مقابله با بیداری کشورهای منطقه بوده است"، گفت: آمریکا به دنبال ایجاد خاورمیانه بزرگ و حفظ اسرائیل و بدست آوردن منابع خاورمیانه بود اما نتیجه و دستاورد روشنی کسب نکرد. پس از خروج از عراق به فکر راه دیگری رسید و آن، به راه انداختن جنگ نیابتی به عنوان استراتژی جدید بود. این اقدام را از لبنان، غزه و سوریه آغاز کرد و به دنبال آن بود که در عراق و ایران نیز این استراتژی را پیش بگیرد. آنها در لبنان شکست خوردند اما در سوریه همچنان استراتژی خود را ادامه می‌دهند.

نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به شکل‌گیری بیداری اسلامی اظهار کرد: توطئه آمریکا برای مهار این انقلاب‌ها در منطقه، به راه انداختن جنگ نیابتی بود. بازیگران این جنگ‌ها آنها هستند در حالی که جریان دیگری مانند کشورهای عربستان، قطر و ترکیه پول و پشتیبانی لجستیکی این جنگ‌ها را بر عهده دارند. نقطه فشار امروز بر روی سوریه قرار دارد و تلاش بر این است که ارتباط میان سوریه، ایران، حزب‌الله و غزه قطع شود و سوریه را از خط مقاومت جدا کنند.

القاعده در افغانستان در مقابل آمریکا و در سوریه تحت فرمان آمریکاست

وی با اشاره به اینکه بیش از 20 ماه از جنگ سوریه می‌گذرد، خاطرنشان کرد: القاعده که در افغانستان در مقابل آمریکا قرار دارد، در سوریه تحت فرمان این کشور عمل می‌کند. آنها می‌خواهند نابود کردن القاعده و هم نابود کردن مقاومت به دست خود مسلمانان صورت گیرد.

سعیدی همچنین به تغییر ماهیت جنگ‌ها اشاره کرد و گفت: امروز از دیگر مولفه‌هایی که در عرصه بین‌الملل قابل توجه است، تبدیل شدن جنگ متقارن به جنگ نامتقارن و جنگ مستقیم به جنگ نیابتی در ابعاد مختلف است.

نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه "بازیگر پشت صحنه این حوادث، آمریکاست"، گفت: در روی صحنه، کشورهایی که در دام آمریکا افتاده‌اند ایفای نقش می‌کنند. امروز آنها به دنبال تکمیل حلقه اخوان‌المسلمین در مقابل هلال شیعی مرکب از عراق،‌ سوریه، لبنان و ایران هستند چراکه آنها بر این باورند که اداره کردن اخوان‌المسلمین راحت‌تر است و اشتباه بزرگ برخی کشورها نیز همین است که به جای تکیه بر اصل اسلام، به مسائل موجود حزبی نگاه می‌کنند و راهبرد نظام سلطه در رابطه با کشورهای اسلامی را نادیده می‌گیرند.

اسرائیل از رسیدن به آرمان «از نیل تا فرات» مأیوس شده است

وی افزود: تضعیف جبهه مقاومت از طریق جنگ نیابتی، مصادره انقلاب‌های منطقه و‌ تلاش برای حفظ امنیت اسرائیل، از اهداف نظام سلطه است؛ البته آنها فعلا از هدف کلان خود یعنی رسیدن به آرمان «از نیل تا فرات» مأیوس شده‌اند.

سعیدی همچنین با بیان اینکه "راهبرد انقلاب اسلامی در عرصه جهانی، گسترش مرز‌های اسلام در اقصی‌نقاط عالم است"، تصریح کرد: دشمن از همین مساله وحشت می‌کند و قطع شبکه‌های ماهواره‌ای ما نیز برای جلوگیری از رساندن صدای اسلام به سایر کشورهاست.

نماینده ولی فقیه در سپاه با تاکید بر اینکه "آنچه ما در کشورهای منطقه می‌بینیم، بیداری اسلامی است"، گفت: برخی در خود دنیای اسلام این رویداد را «بیداری عربی» و در کشور ما نیز «بیداری انسانی» می‌خوانند در حالی که شعارهای مردم نشان می‌دهد این بیداری، اسلامی است و اگر نتیجه انتخابات را هم نگاه کنیم می‌بینیم که اسلامگرایان در همه انتخابات پیروز می‌شوند.

نظام سلطه، دو اسلام «طالبانی» و «ترکیه‌ای» را ترویج می‌کند

وی با بیان اینکه "نظام سلطه دو مدل از حکومت اسلامی، یکی اسلام سلفی و طالبانی و دیگری اسلام ترکیه‌ای یعنی اسلام سکولاریستی را ترویج می‌کند" اظهار کرد: یکی از راهبرد‌های انقلاب اسلامی، ارائه مدل حکومتی بر مبنای مردم‌سالاری دینی است.

سعیدی با بیان اینکه "وحدت جهان اسلام و دفاع همه‌جانبه از آرمان فلسطین از دیگر راهبردهای نظام جمهوری اسلامی است"، تصریح کرد: ما شعار شیعی نمی‌دهیم بلکه شعار ما، وحدت جهان اسلام است. نظام سلطه به این نتیجه رسیده که کانون بیداری اسلامی، ایران است و جهان اسلام، مردم ایران و مقام معظم رهبری را الگوی خود می‌دانند. به همین خاطر آنها به دنبال مهار، تغییر رفتار و ساختار و براندازی ایران هستند.

9 دی جهشی دوباره در جایگاه ایران در سطح بین‌الملل رقم زد

نماینده ولی فقیه در سپاه خاطرنشان کرد:‌ حوادثی که در فتنه 88 دیدیم، یکی از راهبرد‌های دشمن برای تغییر و استحاله نظام بود. پس از فتنه 88 میدان مانور و قدرت تاثیرگذاری نظام کم شد اما نظام توانست بر این فتنه فائق آید. حضور مردم در 9 دی‌ماه 88 معادلات را تغییر داد و جهشی دوباره در جایگاه ایران در سطح بین‌الملل رقم زد.

آمریکا فرمول «تحریم»، «تهدید»، «دیپلماسی» را علیه ایران دنبال می‌کند

وی درباره راهبرد آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: آمریکا بر یک فرمول سه عنصری که "تحریم" به عنوان محوری اصلی آن است و دو عنصر دیگر یعنی "تهدید" و "دیپلماسی"، فرعی‌ هستند، تلاش می‌کند با ایران مقابله کند. آمریکا با اعمال تحریم به دنبال آن است که بر مردم فشار آورد و این فشار، نظام را با بحران مواجه و مجبور به عقب‌نشینی کند اما با وجود این تلاش‌ها، ظرفیت کشور ما ارتقا پیدا کرده است.

جنگ 8 روزه، قدرت ایران در مقایسه با مصر و ترکیه را نشان داد

سعیدی ادامه داد: با وجود تهدید‌ها و تحریم‌ها، ایران امروز در خاورمیانه نقش بارزی ایفا می‌کند و جنگ هشت روزه اسرائیل علیه غزه نیز قدرت ایران را در مقایسه با مصر و ترکیه به نمایش گذاشت و نشان داد آنکه از فلسطین و مقاومت دفاع می‌کند ایران است نه مصر و ترکیه.

وی با اشاره به تاثیرگذاری شرایط بین‌المللی بر شرایط داخلی کشور اظهار کرد: عوامل مختلفی در فضای داخلی کشور ما بویژه با توجه به نزدیکی به انتخابات، تاثیرگذارند. برخی عوامل مانند بیداری اسلامی، تزلزل در ارکان نظام سلطه، ‌شکست توطئه علیه غزه و بحران‌های اقتصادی - اجتماعی آمریکا و اروپا در کشور ما تاثیر مثبت دارد. از سوی دیگر، ناامنی در عراق و سوریه، نوع رفتار حاکمان ترکیه و نقش نگران‌کننده برخی کشورها در ارتباط با سوریه و عراق تاثیر منفی می‌گذارد.

نماینده ولی فقیه در سپاه تصریح کرد: در عرصه داخلی نیز فشارهای ناشی از تحریم‌ها، اختلاف میان سران قوا و ضعف کنترل بر روند افزایش قیمت‌ها از جمله عوامل با تاثیرات منفی به حساب می‌آیند.

رییس‌جمهور بعدی دارای اهمیت بالایی است

سعیدی با اشاره به نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: در انتخابات سال 92، با یک انتخابات دو قلو یعنی انتخابات شوراها و قوه مجریه به طور همزمان روبرو هستیم. این دو انتخابات، هم هیجان محلی و هم کشوری را در پی دارد و ضروری است که همه مسئولان و مردم به این حرکت مهم توجه کنند تا بتوانیم به سلامت از این گردنه نیز عبور کنیم.

وی با بیان اینکه "رییس‌جمهور بعدی دارای اهمیت بالایی است"، گفت: همه کسانی که دلشان برای نظام می‌تپد باید به‌گونه‌ای حرکت و شخصی را انتخاب کنند که بتواند به شعار‌های انقلاب جامه عمل بپوشاند.

سعیدی با بیان اینکه "می‌توان مرزبندی مشخصی میان آنچه در عرصه سیاسی کشور وجود دارد با آنچه مصلحت نظام و انقلاب است، قائل بود"، اظهار کرد: این نظام، اسلامی است و بر محور ولایت فقیه حرکت می‌کند و قوای سه‌گانه در تحقق اهداف،‌ آرمان‌های امام و رهبری نقش تعیین‌کننده‌ای بر عهده دارند.

نماینده ولی فقیه در سپاه اضافه کرد: ما در دوران آقای هاشمی، دوران اصلاحات و در دوران اخیر با تحولات و فراز و نشیب‌های گوناگونی مواجه بوده‌ایم و هریک نقاط قوت و ضعف فاحشی داشتند. قانون اساسی ما قانونی جامع و برخاسته از انقلاب و به دنبال پیاده کردن اسلام ناب است.

بد عمل کردن برخی اصولگرایان به معنای بد بودن اصولگرایی نیست

وی با اشاره به فعالیت جریان‌های مختلف کشور برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تصریح کرد: در این انتخابات چند جریان فعال هستند؛ یکی از آنها جریان اصلاحات است که البته با جریان کارگزاران همسویی دارد و این دو در مواضع، اهداف و حتی راهکارها اشتراک دارند.

سعیدی افزود: جریان دیگر، اصولگرایان هستند که طیف گسترده‌ای از مردم و احزاب و گروه‌ها را در بر می‌گیرد. اصولگرایی یک تفکر مبنایی و ریشه‌ای است و یک حزب نیست. اصولگرا یعنی کسی که بر مبانی اسلام تکیه دارد و اجرای اسلام را می‌خواهد و در نتیجه نباید این مفهوم را تنها در قامت یک فرد و دو فرد دید. بد عمل کردن برخی اصولگرایان به معنای بد بودن اصولگرایی نیست.

نماینده ولی فقیه در سپاه، جبهه پیروان خط امام و رهبری و دولت را دو سرِ جریان اصولگرایی برشمرد و گفت: البته همه این جریان‌ها تفاوت‌هایی در گرایش‌ها دارند. جامعتین (جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز) محور اصلی جریان اصولگرایی هستند و ساماندهی و هدایت این جریان بر عهده آن است.

وی افزود: اصلاح‌طلبان به سه بخش تندرو‌ها، میانه‌رو‌ها و لابه‌شرط‌ها تقسیم می‌شوند و دولت هم ظاهرا بی‌نظر به انتخابات نیست. با این شرایط، افراد مختلفی برای انتخابات آماده می‌شوند اما در این میان مردمی که به انقلاب "بله" گفتند باید به سمتی حرکت کنند که آرمان‌ها علمی شود.

طرح دولت وحدت ملی چیزی جز «ملغمه» نیست

نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به طرح دولت وحدت ملی اظهار کرد: یکی از ایده‌های مطرح شده برای انتخابات، طرح دولت وحدت ملی است که از سوی یکی از آقایان مطرح شده است؛ به این معنا که ترکیبی از همه کسانی که توان ورود در عرصه سیاسی کشور را دارند، اعم از اصلاح‌طلبان،‌ کارگزاران و اصولگرایان دولت آینده را تشکیل دهند، اما این ایده چیزی جز ملغمه نخواهد بود و نتیجه‌ای از آن بیرون نخواهد آمد. چگونه ممکن است عناصری که هیچ سنخیتی از نظر فکری و اعتقادی باهم ندارند، دور هم جمع شوند؟

ایده دولت ائتلافی خوب است اما بعید می‌دانم به نتیجه برسد

سعیدی با اشاره به ایده‌های دیگری که در فضای سیاسی مطرح شده است گفت: ایده دیگر، ایده دولت ائتلافی است که هرچند ایده خوبی است اما بعید می‌دانم با شرایطی که میان سیاسیون شاهدیم به نتیجه برسد. ایده سوم نیز ایده دولت اصولگرا بر محور بازسازی گفتمان اصولگرایی و پالایش عملکرد آنان و آمدن با شعاری نو است تا از این طریق زمینه رقابت و تعداد نامزد‌ها را به حداقل برسانند.

کاندیداهای احتمالی اصولگرایان از احساس تکلیف دست بردارند و عقلانی فکر کنند

وی اضافه کرد: توصیه من به اصولگرایان این است که این جریان ظرفیت 15 کاندیدا را ندارد. من می‌خواهم که این افراد از احساس تکلیف دست بردارند و عقلانی فکر کنند. قطعا اگر کسانی که می‌توانند با نیامدنشان به عرصه انتخابات به پیروزی اصولگرایان کمک کنند، اگر بیایند و اصولگرایان ضربه ببینند، در این آسیب شریک هستند.

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره وضعیت اصلاح‌طلبان نیز ابراز عقیده کرد: اشتباه مردم در زمان پیامبر و خواص آن دوران این بود که پس از رحلت پیامبر (ص) از محور رهبری یعنی امام علی(ع) فاصله گرفتند اما مردم ما پشت سر امام حرکت ‌کردند و پس از ایشان پشت سر رهبری قرار گرفتند. رهبری آقا، با قوت در طول 23 سال با پشتیبانی مردم به پیش رفت. همه کسانی که دل در گرو امام داشتند طبیعی بود که پس از ایشان همانند مردم زیر چتر رهبری قرار گرفتند، اما باید ببینیم که انحراف در مجموعه‌ای از کسانی که با امام همراهی می‌کردند از کجا شروع شد که کارشان به اینجا رسید.

وی ادامه داد: سوال این است که چرا آقایان جدا شدند و رهبری جدید را بر نتابیدند؟ آنها باید اعلام وفاداری می‌کردند و در داخل نظام به حرکت خود ادامه می‌دادند. آقایان تفکری مغایر با امام ارائه کردند. نوع نگاه برخی اصلاح‌طلبان و اعضای حلقه کیان به امام و ولی فقیه به گونه‌ای دیگر بود. مطالبی که در روزنامه‌هایشان مطرح می‌کردند حاکی از آن بود که ولایت فقیه را قبول ندارند.

سعیدی با بیان اینکه "در دوره اصلاح‌طلبان ساختارشکنی و تابوشکنی دنبال شد"، گفت: برخی خشونت را در انقلاب امام حسین (ع) تئوریزه کردند و آن را به سطح انتقام از آنچه در جنگ بدر رخ داده بود تقلیل دادند. ارتباط با بیگانه و کسانی که دشمن خونی انقلاب بودند، ارتباط گسترده با محافل خارجی و براندازی نظام توسط این مجموعه دنبال شد.

چطور می‌گویند موسوی و کروبی فتنه‌گر نیستند؟

نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه گفت‌وگوی خود با ایسنا، در واکنش به اظهارات اخیر حبیب‌الله عسگراولادی درباره وقایع 88 گفت: در فتنه 88 نقش افراد روشن بود. موسوی و کروبی نتیجه انتخابات را برنتابیدند و فرصتی را که برای نظام بوجود آمده بود به تهدید تبدیل کردند. آنها در مقابل نظام ایستادند. چطور این افراد فتنه‌گر نیستند؟ برخی آقایان چه می‌فرمایند؟

تنها راه اصلاح‌طلبان این است که بگویند اشتباه کرده‌اند

وی با نقل خاطره‌ای از سخنگوی قوه قضائیه گفت: آقای محسنی اژه‌ای تعریف می‌کرد که "چند روز پس از انتخابات ساعت 11 شب به منزل آقای موسوی رفتم از ایشان پرسیدم که اگر انتخابات باطل شود اما شما دوباره رای نیاورید چه؟ آقای موسوی گفت: باز هم باید انتخابات باطل شود." بنابراین، تنها راه برای اصلاح‌طلبان این است که برگردند و واقعیت‌ها را بپذیرند و بگویند که از آرمان‌ها فاصله گرفته‌اند و اشتباه کرده‌اند.

نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه "اصلاح‌طلبان برای ورود به عرصه سیاسی کشور باید تمام چارچوب‌های نظام را بپذیرند"، تاکید کرد: چهره‌های اصلاح‌طلب در یک «پارادوکس» شدید قرار دارند. از یک سو راه ورود آنها این است که بخشی از اشتباهاتشان را بپذیرند اما از سوی دیگر اگر بازگردند، از طرف کسانی که شعار براندازی داده‌اند طرد خواهند شد.

کسانی که شعار وحدت ملی می‌دهند، می‌خواهند خودشان محور باشند

وی ادامه داد: برخی که شعار وحدت ملی می‌دهند، همین را دنبال می‌کنند که می‌خواهند خودشان محور باشند. نمی‌دانیم طرح دولت وحدت ملی با حفظ مواضع و عملکرد گذشته آنهاست یا می‌خواهند با تغییر مواضع در قدرت شریک شوند. اینها می‌توانند کمک کنند نه اینکه شریک باشند. ولایت شورایی امکان ندارد. این افراد باید اعلام وفاداری می‌کردند اما نقض کردند و از مسیر خارج شدند.

سعیدی با بیان اینکه "برخی تلاش می‌کنند نظام دچار دوقطبی شود"، افزود: می‌خواهند نظام را به دو قطب انتصابی و انتخابی تقسیم کنند، در حالی که می‌بینیم اتفاقا کسانی که انتصابی بوده‌اند، سالمتر از کسانی که انتخابی بودند حرکت کردند. برخی هم می‌خواهند نظام را به دو قطب طرفدار مذاکره با آمریکا و قطب مخالف مذاکره تقسیم‌بندی کنند اما مردم ما هوشیار هستند و در دام اینگونه شعارها نمی‌افتند.

نمی‌شود بدون پرداخت هزینه و اصلاح گذشته، بگویند «انا شریک»

وی تاکید کرد: اختلافاتی که وجود دارد، اختلافاتی ریشه‌ای و در اصل ولایت فقیه و اختیارات آن و جامعیت دین و حکومت دینی است. آنها دین را حداقلی می‌دانند و ولی فقیه را تنها در حد یک مقام تشریفاتی می‌پذیرند. ما اختیارات ولی را معادل اختیارات رسول‌الله و امام معصوم می‌دانیم و این همان سخن امام است. آقایان می‌خواهند بدون پرداخت هزینه و اصلاح گذشته بگویند "انا شریک"، ولی این نمی‌شود.

بیشترین اتهامات نظام سلطه و تحریم‌های آنها علیه سپاه است

سعیدی در ادامه این گفت‌وگو، درباره برخی ادعاها مبنی بر دخالت سپاه در انتخابات گفت: برخی می‌گویند چرا مردم به سپاه و روحانیت اعتماد دارند؟ تاثیرگذاری معنوی بر مردم که بد نیست و در همه دنیا اینگونه است. برخی مهندسی انتخابات را قبول ندارند و ادعا می‌کنند که سپاه در انتخابات دخالت دارد. اینکه عناصر و شخصیت‌های ذی‌نفوذی در میان مردم هستند که تاثیرگذارند، خللی به انتخابات وارد نمی‌کند. همین ادعا یعنی ادعای تقلب در انتخابات، ریشه اصلی فتنه 88 بود.

نماینده ولی فقیه در سپاه تصریح کرد: هر نهادی که در محوریت نظام قرار داشته و نقش تعیین‌کننده‌تری در تحقق آرمان‌های نظام دارد، از سوی کسانی که این قدرت و نفوذ را مانع خود می‌بیند مورد تخریب قرار می‌گیرد. امروز شاهدیم که بیشترین اتهامات نظام سلطه و تحریم‌های آنها علیه سپاه است و بر همین اساس جنگ روانی شدیدی علیه سپاه و نیروی قدس و شخص سردار سلیمانی آغاز کرده‌اند.

برخی خطای یک فرد یا بخشی از سپاه را به کل سپاه تسری می‌دهند

وی با بیان اینکه "در داخل نیز می‌بینیم برخی پروژه «سپاه هراسی» را دنبال می‌کنند"، افزود: این افراد و جریان‌ها همواره سپاه را یکی از موانع پیش روی خود می‌دانند. در زمان بنی‌صدر و در زمان اصلاح‌طلبان نیز این مساله وجود داشت. برخی خطای موردی یک فرد یا بخشی از سپاه را به کل مجموعه سپاه تسری می‌دهند. ما از کسانی که در جرگه اصولگرایی هستند توقع نداریم که اشتباهات دیگران را دنبال کنند و مثلا اشتباه موردی یک خبرگزاری را به حساب کل مجموعه بگذارند.

سعیدی همچنین تاکید کرد: بیشترین ترس دشمن از سپاه است و بر همین اساس، تخریب سپاه تاثیر فوق‌العاده‌ای در ضعف بنیه امنیتی کشور خواهد داشت.

ادعای دخالت سپاه در انتخابات، حرف بی‌سند است

نماینده ولی فقیه در سپاه با تاکید بر اینکه "ادعای دخالت سپاه در انتخابات از آن حرف‌هایی است که سند ندارد"، تصریح کرد: من نمی‌خواهم برخی را که اشتباهاتی مرتکب شده‌اند تبرئه کنم، اما این به معنای دخالت سپاه در انتخابات نیست. سپاه فراتر از احزاب و سازمان‌هاست و خود را برای حزب یا فرد خاصی هزینه نمی‌کند. سپاه معیارها را مطرح می‌کند و از اصولگرایی به عنوان یک تفکر و اندیشه و بازگشت به اسلام ناب و نه به عنوان حزب دفاع می‌کند.

سپاه هرگز بصورت مصداقی در انتخابات وارد نمی‌شود

وی افزود: من به عنوان کسی که مسئولیت نمایندگی ولایت فقیه در سپاه را بر عهده دارم اعلام می‌کنم که پاسداران ما اهل منطق و استدلال هستند و ما تنها معیار‌ها و آرمان‌ها را مطرح می‌کنیم.

سعیدی با بیان اینکه "سپاه هرگز بصورت مصداقی در انتخابات وارد نمی‌شود"، تاکید کرد: سپاه تنها چارچوب‌ها و معیارها را تبیین می‌کند و این به معنای دخالت در انتخابات نیست بلکه وظیفه ذاتی ما «مهندسی معقول و منطقی انتخابات» است.

اختلافات سران قوا رسانه‌ای نشود

نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه، بر ضرورت وحدت و انسجام میان سران قوا تاکید کرد و گفت: نباید اختلافات رسانه‌ای شود. من اگر به جای دولت بودم، تغییراتی را که اکنون می‌بینیم و هزینه آن متوجه خود دولت است، انجام نمی‌دادم. مطمئنا تحمل یک وزیر نسبت به تغییر آن هزینه کمتری دارد. حفظ وحدت تکلیفی بر عهده سه قوه است.

وی با بیان اینکه "باید به شعار استکبارستیزی برگردیم"، اظهار کرد: امروز در داخل کشور تلاش می‌شود شعار استکبارستیزی در کشور ما به جریان دیگری تبدیل شود. عده‌ای شعار مذاکره با آمریکا را سر می‌دهند، در حالی که طرح این موضوع تنها یک بازی است و هیچ چیز از آن بیرون نمی‌آید؛ چراکه آمریکا به خطر انقلاب نسبت خود آگاه است و آنها هرگز با ما کنار نخواهند آمد.

سعیدی با تاکید مجدد بر اینکه "جریان‌هایی در داخل کشور به دنبال ایجاد دوقطبی هستند"، در تشریح این دو قطب گفت: از نظر این افراد قطبی طرفدار مذاکره با آمریکا و طرفدار افزایش یارانه‌هاست و قطبی دیگر مخالف مذاکره و افزایش یارانه‌هاست؛ یک قطب طرفدار ارزش‌ها و قطب دیگر طرفدار اباحیگری است و متاسفانه در گفتار برخی مسئولان نیز می‌بینیم که ولنگاری و اباحیگری مطرح می‌شود. در طول این چند سال از این طریق تلاش شده است تا جامعه به دو دسته تقسیم شود.

عناصر پشت صحنه فتنه دوباره در حال فعال شدن هستند

نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه هشدار داد: با توجه به در پیش بودن انتخابات، مردم باید مراقب باشند؛ هرچند عناصر روی صحنه فتنه و مباشران آنها شناسایی شدند ولی عناصر پشت صحنه فتنه دوباره در حال فعال شدن هستند.

کاندیدای ریاست جمهوری باید سخنان رهبری را فصل‌الخطاب بداند

وی درباره ویژگی‌های یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: کسی که ‌می‌خواهد کاندیدای ریاست جمهوری شود باید دارای سه ویژگی‌ باشد؛ یعنی سخنان رهبری را فصل‌الخطاب بداند و در برابر اظهارات صریح ایشان نایستد، قدرت مدیریت کلان داشته باشد و ارزشی هم باشد. نظام امروز به یک چهره قوی و ارزشی نیاز دارد؛ البته منظور از ارزشی بودن این نیست که مستحبات را انجام دهد بلکه باید به اصول دینی ملتزم باشد.

سعیدی در پایان گفت‌وگوی خود با ایسنا، بر ضرورت وحدت و انسجام میان مسئولان و مردم و نیز لزوم مشارکت گسترده در انتخابات برای از پیش رو برداشتن مشکلات تاکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۱۰-۱۹ ۱۸:۵۶

آقای سعیدی! شما وقتی می‌گویید "جریان دیگر، اصولگرایان هستند که طیف گسترده‌ای... این مفهوم را تنها در قامت یک فرد و دو فرد دید" یا می‌گویید "در دوره اصلاح‌طلبان ساختارشکنی و تابوشکنی دنبال شد" یعنی مشخصا حمایت از یک جناح و نفی دیگری، که شما به‌عنوان نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه این حق را ندارید مابقی توضیحات هم اجتهاد در مقابل نص یعنی قانون و اندیشه‌های امام(ره) است: "باز هم به من اطلاع دادند که بین سپاهی‌ها هم باز صحبت هست. خوب! انتخابات در محل خودش دارد می‌شود، جریانی دارد، به سپاه چه کار دارد که آنها هم اختلاف پیدا کنند؟ برای سپاه جایز نیست این."(صحیفه امام ج19، ص12) و می‌فرمایند: "سپاه پاسداران و همینطور سایر قوای مسلح باید وارد در جهات سیاسی نشوند تا انسجام پیدا بشود. اگر وارد بشوید، بالاخره به هم خواهید زد خودتان را و بالاخره در مقابل هم خواهید ایستاد و نظام را به هم خواهید زد و اسلام را تضعیف خواهید کرد"(صحیفه امام ج16، ص11).

avatar
۱۳۹۱-۱۰-۲۲ ۱۳:۳۳

از ایسنا بعید بود بخواد یکی از انقلابی‌ترین آدمهای کشور رو تخریب کنه(؟!) ايسنا: مخاطب محترم! لازم به يادآوري است اين مصاحبه بعد از تاييد از سوي مصاحبه شونده بر روي خروجي قرار گرفته است و عين مطالب ذكر شده قبل از ارسال به رويت ايشان رسيده است.